SystemShy Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 prawie zapomniałem ze coś takiego powinno być ! w tym temacie piszcie swoje pomysły , co chcecie by się w dziale pojawiło jak i co się wam nie podoba... i to tyle ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Shield Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Może poprostu co nazwa wskazuje Wyjazdy do miejsc w których są miłosnicy Wspaniałych dzieł animowanych....Lepiej napisze poludzku bo zaraz napisze tu proza liryką i dorzuce szczypte dramatu i będzie osobny temat. Poprostu Wyjazdy ciekawe które można zaproponować Uczestniką tutaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Czerwiec 8, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2012 ... to nie będzie temat do organizacji wyjazdów czy spotkań bo taki dział istnieje na forum... to jest temat organizacyjny dla działu Cutie Mark Crusaders i tylko dla tego działu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Shield Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 ok to może wymyślmy gdzie powinny pojechać i co zabrać by mogły zdobyć znaczki(Co ty na to ?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Czerwiec 13, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2012 wpadlem na pomysl by zrobic nowy temat ale chce sie was najpierw zapytac czy sie wam bedzie podobac. Cmc bardzo sie ciesza ze je pytacie o tyle rzeczy ale same maja sporo pytan , zwlaszcza o swiat ludzi. Nowy temat mial by polegac na tym ze to nasze cuite mark crusaders zadaja pytania a wy na nie odpowiadacie. co wy na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Prime Napisano Czerwiec 13, 2012 Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Podoba mi się taki pomysł. Zawze to coś innego opowiadać na pytania niż zadawać je kucom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Czerwiec 13, 2012 Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Ok, może być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Czerwiec 13, 2012 Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Mi się podoba. Zawsze można jakąś kreatywnością się wykazać i takie tam. Choć 3/4 i tak się nie wykaże;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Shield Napisano Czerwiec 13, 2012 Share Napisano Czerwiec 13, 2012 Z miła chęciom odpowiem na ich pytania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Czerwiec 13, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2012 ok ciesze sie ze sie wam to podoba . Teraz lece do pracy po powrocie sie tym zajme wiec na jutro mozecie sie spodziewac tego tematu jaki i kilku pierwszych pytan! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Czerwiec 27, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Pytanie do was, czy bylibyscie zainteresowani eventem w którym na wasze pytania odpowiadali by: The Cutie Mark Cavaliers w skladzie AppleBuck Scootaroll and DearestChime!! (ich meskie odpowiedniki ?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Cooo....? Co to za ... szczerze, nie byłbym zainteresowany Systemku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 27, 2012 Share Napisano Czerwiec 27, 2012 Uhm... Ich podejście mogło być zupełne innych, mogło to być zabawne... A gdyby się jakoś spotkały kiedyś w dalekiej przyszłości oba składy mogło być ciekawie. Wydaje mi się, że można spróbować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Czerwiec 29, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Za parę dni wystartuje pierwszy konkurs w dziale CMC!!! Będzie i wspaniała nagroda główna oraz kilka mniejszych za pozostałe miejsca na podium. O zasadach zostaniecie poinformowani w następnym tygodniu, kiedy zostaną zakończone przygotowania. Co do nagrody za pierwsze miejsce. Będzie nią nie byle jaki t-shirt! Zwycięzca będzie miał prawo wybrać jeden z dwóch podanych wzorów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Hehe naprawdę nieźle się to prezentuje Czekam z niecierpliwością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salmonella Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Ja mam z kolei taką małą prośbę. Nie potraktujcie tego jako wypominania, ale dział CMC roi się od literówek jak Canterlot od changelingów. oragnizacja krucjat yay! (Stron: 1 2 ) Ogloszenia Dzialowe CmC [zabawa] znajdź komuś cuite mark i talent (Stron: 1 2 3 4 ... 10 ) system6 97 1,643 [zabawa] dopasuj piosenke Cuite mark crusaders pytaja Ogólna dyskusja Cuite mark crusaders O wiele milej spędzałoby się czas w dziale, gdyby na końcach wyrazów było "ą" i "ę", nazwy tematów zaczynały się od dużych liter... No i, na Celestię, TO JEST "CUTIE", a nie "CUITE"! Niby szczegóły, ale jak są w takim nagromadzeniu, to zaczyna się robić nieprzyjemnie. http://img.ponibooru.org/_images/b286f0697e7719e3b6e468d22a0001dc/60291 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Czerwiec 30, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2012 PISZE JESZCZE RAZ ! Polskich znaków nie mam i miec nie bede ! Co do reszty sorki ale jak ktos sie spieszy to nie zwraca uwagi na literówki. Postaram sie jednak by bylo ich mniej. To co podalas zostalo poprawione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Jeśli nie będzie to przeszkadzać Systemowi, mogę zająć się wstawianiem polskich znaków i innych takich do jego istotniejszych postów. Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Czerwiec 30, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2012 O.0 bedzie ci sie chcialo? Spoko mozesz to robic . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Nie mówię tu rzecz jasna, o każdej wypowiedzi. Chodzi mi przede wszystkim o posty otwierające jakieś tematy, ogłoszenia i inne takie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 To świetny pomysł, bo ja rozumiem że nie masz polskich liter system ale można wgrać do przeglądarki jakiś polski słownik, co powinno załatwić sprawę, a niektóre błędy rażą oczy. Oj Vandal będziesz miał troche do roboty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Czerwiec 30, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2012 dobra jak chcesz to zmieniaj, ja postaram sie cos zrobic z tym fantem u siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Czerwiec 30, 2012 Share Napisano Czerwiec 30, 2012 Trochę roboty będę miał, ale cóż... Dział ważna rzecz! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SystemShy Napisano Lipiec 16, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2012 dobra pora sie was zapytać co chieli byście w tym dziale jeszcze zobaczyć. Wy decydujecie. 1. Więcej zabaw !! 2. Więcej tematów w których jest interakcja z CMC (wywiady , cmc pytaja itd) 3. pamiętnik pisany przez was jak to zrobiłem u Fluttershy 4. Nic tak jest git! 5. eeee co? czekam na wasze odpowiedzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 Na pewno więcej interakcji oraz zabaw! To konieczne musi być, aby ciekawie było w dziale! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts