Lyka Kimba Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Pinkamena postanowiła zorganizować nowy konkurs! Jaki? A taki, że jak sama nazwa wskazuje na obrazek działowy! Jak już wiadomo jestem jej nowym opiekunem, i trzeba trochę w obrazku pozmieniać, prawda? Zasady proste, ale zakaz prac gore/r34, takie prace będą usuwane i nie brane pod uwagę. Każdy uczestnik ma wykonać tylko JEDNĄ pracę, trzeba także pamiętac, że na obrazku muszą znajdować się trzy napisy, dwóch avatarów i regenta. Mnie, DiscorsBass i Baffiling. Nagrodami będą wyróżnienia, czyli te małe ikonki ^^. Termin wysyłania prac - 16.02 do 26.02, Czyli macie aż 10 dni. Nie zostaje mi nic innego jak życzyć powodzenia! Ps. Prace umieszczamy w spoilerach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Zgłaszam się. A może być w technice tradycyjnej, czy musi być digital? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 (edytowany) Zobaczę co da się zrobić. Ale mam nadzieje, że uda się. Życzę pozostałym powodzenia... Ps. Jak wielkie mają być te napisy ? Wystarczą małe koło parafki ? Edytowano Luty 16, 2014 przez Rita Croft Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 A co mi tam, spróbuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 No to ja też dam z siebie wszystko ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Luty 16, 2014 Autor Share Napisano Luty 16, 2014 Zgłaszam się. A może być w technice tradycyjnej, czy musi być digital? Obojętnie, ważne żeby było ładnie Zobaczę co da się zrobić. Ale mam nadzieje, że uda się. Życzę pozostałym powodzenia... Ps. Jak wielkie mają być te napisy ? Wystarczą małe koło parafki ? Tylko żeby nie były za małe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Luty 16, 2014 Share Napisano Luty 16, 2014 Najwyżej się ośmieszę. A tak w ogóle, mogłabyś zmienić czcionkę, gdyż muszę trochę się powysilać, by coś przeczytać. Rozumiem, jesteś avatarem i w ogóle, ale nawet avatarowie używają normalnego kształutu liter. Pogrób tekst i będzie dobrze. Oczywiście to tylko moja uwaga:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 17, 2014 Share Napisano Luty 17, 2014 Strasznie szybko się wyrobiłam... Napisy są wykonane ręcznie, więc nie bijcie. ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Luty 18, 2014 Share Napisano Luty 18, 2014 Moja praca: To, że nie mam szans nie znaczy, że nie mogę próbować... P.S. Jbc. mam też wersję bez mgły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elizabeth Eden Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 (edytowany) ha! Będzie udział, zaraz jak skończę to tu wstawię. Kurczę słabo i strasznie kontrastująco, no nic. Zawsze cza próbować Edytowano Luty 19, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 A i mam pytanie, czy musi być to obrazek naszego autorstwa czy może być np. przerobione na komputerze, że jest Pinkamena i dodamy tło dodatki i napisy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyka Kimba Napisano Luty 19, 2014 Autor Share Napisano Luty 19, 2014 A i mam pytanie, czy musi być to obrazek naszego autorstwa czy może być np. przerobione na komputerze, że jest Pinkamena i dodamy tło dodatki i napisy ? Może być oczywiście przeróbka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 Czy to aby na pewno fair w stosunku do osób które same rysowały? Jakby nie patrzeć to po prostu przywłaszczenie sobie cudzej pracy, a to raczej nie powinno być tolerowane. Taka moja opinia. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AppleDash Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 (edytowany) Czy to aby na pewno fair w stosunku do osób które same rysowały? Jakby nie patrzeć to po prostu przywłaszczenie sobie cudzej pracy, a to raczej nie powinno być tolerowane. Taka moja opinia. Szczerze mówiąc to popieram. Wzięcie tła wklejenie vectora i dodanie paru efektów nie wymaga tyle pracy co zrobienie własnoręczne ( ja poświęciłam nad moją pracą ok. 4 h ). Po za tym wkład w pracę jest wtedy inny. Montowanie to tak jakby dodanie dodatków do połączonych dzieł, a rysowanie to utworzenie czegoś własnego, przedstawienie własnej koncepcji, cząstka siebie na papierze, lub monitorze. Edytowano Luty 19, 2014 przez AppleDash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bafflord Napisano Luty 19, 2014 Share Napisano Luty 19, 2014 Ugh... Pojawił się drobny błąd, który jednakże trochę mnie boli. Czy mój nick naprawdę jest tak trudno zapisać poprawnie? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow8154 Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 Czy są jakieś określone wymiary? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 Proszę, oto moja praca. http://klejnocik.deviantart.com/art/Konkurs-Obrazek-Dzialowy-Pinkamena-435721195?ga_submit_new=10%253A1393013680 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 No to jak przeróbka dozwolona.. zrobiłam takie chebzie bebzie ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 Miałem wrzucić dużo później, ale jakoś nie chce mi się czekać. No i znając moją pamięć mógłbym zapomnieć. Skoro DB powiedział, iż można korzystać z wektorów to użyłem znaczka Pinkie i twarzy balonika z odcinka "Powrót do Harmonii". 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 Miałem wrzucić dużo później, ale jakoś nie chce mi się czekać. No i znając moją pamięć mógłbym zapomnieć. Skoro DB powiedział, iż można korzystać z wektorów to użyłem znaczka Pinkie i twarzy balonika z odcinka "Powrót do Harmonii". Teraz wiemy kto wygra ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 Teraz wiemy kto wygra ;_; Nic nie jest pewne, zwłaszcza, że do końca zostało naprawdę dużo czasu, a na forum jest kilka osób które na prawdę mają talent do tego typu rzeczy. Poza tym Twoja praca także jest bardzo ładna. Życzę powodzenia ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 21, 2014 Share Napisano Luty 21, 2014 Życzę powodzenia ^^ wzajemnie zwycięzco ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Luty 22, 2014 Share Napisano Luty 22, 2014 (edytowany) I oto moje coś tam... Sorry za białe tło po lewej. Lecz ja na DA pisałam, skaner coś mi przyciął. Edytowano Luty 22, 2014 przez Rita Croft Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 Ten.. no... nie chcę się czepiać, ale na wszystkich pracach widnieje nick "Lyka", a tu zmieniłaś nick na Swifty.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 (edytowany) Ten.. no... nie chcę się czepiać, ale na wszystkich pracach widnieje nick "Lyka", a tu zmieniłaś nick na Swifty.. Pytałem wczoraj DiscorsBassa. Nie będzie to brane pod uwagę podczas oceniania pracy. Można zmienić jeśli się chce, ale nie trzeba. Edytowano Luty 23, 2014 przez GoForGold Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts