Kemotx Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 Każdy kuc ma oryginalny kolor i charakter, dlatego postanowiłem pokazać, jakimi napojami byliby kuce wg. mojej wyobraźni Twilight Sparkle - Fioletowy Rockstar Rainbow Dash - Jasnoniebieska Grappa Rarity - Mleczko kokosowe Fluttershy - Sok bananowy Pinkie Pie - Mleko truskawkowe Applejack - Sok pomarańczowy Derpy - Mleko waniliowe Celestia - Pina Colada Luna - Curacao Cadance - Niskoprocentowy Likier Lyra - Miętowa Wódka Chrysalis - Absynt Sombra - Spirytus Milky Way - Mleko Bon Bon - Gorąca czekolada Octavia - Kawa gorzka DJ-Pony - Kolorowa Wódka (Gotowy Drink) A wasze pomysły? Link do komentarza
WilczeK Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 Ej, czy AJ nie powinna być raczej sokiem jabłkowym? Link do komentarza
Bester Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 Dobra, o ile dwa poprzednie tematy jeszcze byłem w stanie znieść i zaakceptować, ponieważ miały pewną wartość merytoryczną, tak ten w mojej opinii jest bezsensowny. Zrobimy tak: jeśli jeszcze z pięciu użytkowników zgodzi się ze mną, temat poleci do kosza. Nie mogę nikomu zakazać dyskutowania na tematy jakie chce, ale starajmy się, by tematy te miały jakąś wartość... Ponadto, skonsultuję to jeszcze z innymi moderatorami. Link do komentarza
Flippyn Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 AJ sokiem pomaraczowym? Raczej cydrem A na Sombrę dałbym piwo Komes Link do komentarza
Branthos Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 (edytowany) Dobra, o ile dwa poprzednie tematy jeszcze byłem w stanie znieść i zaakceptować, ponieważ miały pewną wartość merytoryczną, tak ten w mojej opinii jest bezsensowny. Czy mógłbyś podesłać linki, o które konkretnie tematy Ci chodzi? A co do tematu to uważam, że dobrze podzieliłeś, choć temat nie na żadnego sensu, może powinien być w Off-topic? Edytowano Luty 24, 2014 przez Branthos Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 Jak śmiecie, nie pisać czym byłby Discord?! Moim zdaniem najbardziej zakręconym koktajlem na świecie. Ale jaki jest najbardziej zakręcony? Jeśli znajdziecie, to napiszcie. ^^ Link do komentarza
Bester Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 Czy mógłbyś podesłać linki, o które konkretnie tematy Ci chodzi? Podwójne nozdrza alicornów Prawdziwa Equestria w 2039 roku A co do tematu to uważam, że dobrze podzieliłeś, choć temat nie na żadnego sensu, może powinien być w Off-topic? I chyba tam go przeniosę. Link do komentarza
Cassidy Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 Moim zdaniem najbardziej zakręconym koktajlem na świecie. Discord powiadasz? Deszcz czekoladowy, nic innego Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 To nie jest napój. Po za tym Bon Bon ma gorącą czekoladę. Wysilcie się na jakiś skomplikowany drink. Link do komentarza
Sowenia Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 Moim zdaniem do Rarity bardziej pasuje białe wino. Jest bardziej wytworne niż mleczko kokosowe, a Rarity jest wytworna. Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 Już wiem! Najlepszym drinkiem reprezentującym Discorda jest Bloody Mary (Krwawa Mary) Link do komentarza
Artem Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 No cóż.. Jak wzorowane na kolorach to może być, ale z paroma nie zgodzę się wzorując się na charakterze. I tak, bezsensu temat Offtop please. ;P Link do komentarza
Khornel Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 Discord? Ja bym proponował znany nielicznym wywar znany jako Kambodża w Płynie. Jak to zrobić? Bierzesz wszystko, co nadaje się do picia, mieszasz tak, żeby miało lekko zielonkawy kolor, dorzucasz lód i gotowe Link do komentarza
Camed Napisano Luty 25, 2014 Share Napisano Luty 25, 2014 (edytowany) Dla RD oczywiście słynny wyrób firmy Mann. Co. "BONK! Atomowy kop!" Edytowano Luty 25, 2014 przez Camed 2 Link do komentarza
Khornel Napisano Luty 25, 2014 Share Napisano Luty 25, 2014 Berry Punch - wino z Biedronki za 4zł? 1 Link do komentarza
Recommended Posts