Krulig Napisano Kwiecień 3, 2014 Share Napisano Kwiecień 3, 2014 - Dobrze, dobrze. - powiedział wciąż miziając się do Cass. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 (już jestem) -Kontrola pogody też jest dobra. Ty masz szczęście, bo sama wybierałaś rodzaj magii, ja nie miałem wyboru i musiałem za to zapłacić.- spuściłem głowę, a z oka poleciała mi pojedyncza łza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 -Za-zapłacić? Jak to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 - Jeśli chcesz.. możesz się już odmienić - zachichotała i odłożyła go na trawę obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 - Dobrze. - Oz oddalił się kawałek i w momencie znów przemienił się w człowieka. - A tak z ciekawości. Znasz już kogoś ze szkoły? - spytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 - ...Tylko jedną, ma na imię . . .no i zapomniałam jak ma na imię... może mi się przypomni, no a ty ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 - Nie licząc ciebie jeszcze nikogo. - powiedział. - Miałem bardzo ważną sprawę na mieście i nie zdążyłem do szkoły... - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 - Nie martw się, był dopiero ... było nic, był jakiś wykład kilku zdaniowy.. nic więcej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 -M-mogę ci to pokazać, ale to może być dla ciebie niezbyt przyjemne.- powiedział do Harmony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 -Dobra, nie będę wnikać. Więc może zapomnijmy o złej przeszłości i zrobimy coś, póki jest czas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 -Dobrze. Wolałbym nie otwierać tej zamkniętej skrzyni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 (edytowany) -Rozumiem. A gdzie mieszkasz? Edytowano Kwiecień 4, 2014 przez Churchille Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 -Niedaleko, mam rezydencję w tym lesie, mieszkam w niej z rodzicami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 -Moi rodzice wyprowadzili się jakiś czas temu i mieszkam sama z siostrą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 -Wyprowadzili się? Z jakiego powodu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 -Sądzili, że ten dom jest dla nas wszystkich za mały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 -Aha, moi rodzice kazali mi wybrać magię ciemności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 -Rozumiem Cię. Ale chyba mieliśmy o tym nie rozmawiać? Zrelaksuję się.-Powiedziała. Położyła się na piasku i pstryknęła palcami. W jej twarz zaczął wiać mocny wiatr. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Usiadłem na pomoście i wpatrywałem się w taflę jeziora. Napełniał mnie powoli spokój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 -Zaraz wracam. Pójdę do domu po kostium kąpielowy, bo mam ochotę popływać.-Powiedziała i pobiegła w stronę jej domu. Po chwili wróciła z torebką.-Już się przebrałam.-Powiedziała, zdjęła ubrania i w stroju kąpielowym weszła do wody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 4, 2014 Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Położyłem się na trawie i odpoczywałem spokojnie. Po chwili zamknąłem oczy i zacząłem drzemać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 4, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2014 Harmony wyszła z wody i przebrała się. Wzięła zeszyt i zaczęła rysować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Leżałem spokojnie na trawie. Ciepłe promienie słoneczne ogrzewały moją twarz. Mogłem tak leżeć cały czas, bardzo dobrze się czułem. Po chwili usiadłem i zacząłem bawić się swoją mocą, tworząc różne malutkie stworzenia nocne, które chodziły lub latały obok mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Harmony przewróciła zeszyt na drugą stronę i zaczęła rysować coś innego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 Wstałem powoli i podszedłem do Harmony. -Ja już powinienem iść do domu.- powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts