Churchille Napisano Kwiecień 5, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2014 -Dobrze idź, spotkamy się jutro w szkole.-Powiedziała.-Zaczyma się ściemniać, też już pójdę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 5, 2014 Share Napisano Kwiecień 5, 2014 -To do widzenia.- powiedziałem i poszedłem do lasu. Po kilku minutach marszu dotarłem do rezydencji moich rodziców. -Witaj paniczu.- powiedział lokaj stojący w holu.- Pańscy rodzice wyszli, kolacja jest na stole w jadalni. -Dziękuję Ebenezerze.- powiedziałem i poszedłem do kuchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 6, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Robiło się już ciemno i była już 20.00. Harmony wróciła do domu i zaczęła czytać jakieś książki aż do rana. O 6.00 się kapnęła, że nie długo musi iść do szkoły i zjadła śniadanie. ((Czyli inaczej mówiąc, jest już rano.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Obudziłem się rano i przebrałem. Zjadłem śniadanie i jako wilk popędziłem do szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 6, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Harmony popatrzyła na zegarek. Teraz była 7.30. Pobiegła do szkoły i usiadła na ławce niedaleko budynku. ((Tylko my gramy?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 (jak widać) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 (edytowany) ((Pewnie dlatego, że nic ciekawego się nie dzieje. .-.)) Edytowano Kwiecień 6, 2014 przez MaLinka Vessalius Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 (Pewnie tak, bo ile można głaskać królika, to w końcu się nudzi .-.) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Kwiecień 6, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2014 ((No to idźcie do szkoły, rano jest)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts