GoForGold Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 Witajcie! Poprzedni temat według DiscorsBassa zniknął w niewyjaśnionych okolicznościach razem z poprzednimi awatarami. - Czy aby na pewno nie miałaś z tym nic wspólnego? - Nic a nic. Poza tym teraz już jestem grzeczna... w większości przypadków. - Już? Czyli jednak nie było to do końca nieokreślone... No więc zakładam nowy temat. Możecie tutaj zadawać pytania Pinkamenie na które z chęcią odpowie. - Tak, oczywiście, że bardzo chętnie odpowiem. - Mogłabyś zachować chociaż pozory. Zapraszamy do zadawania pytań! Odpowiedzi możecie znaleźć w tym temacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Marzec 24, 2014 Share Napisano Marzec 24, 2014 To ja chcę być pierwsza - Ty to Pinkie czy dwie inne dusze w jednym ciele ? - Podoba ci się twoja grzywa w wesołej wersji ? Znaczy..grzywa Pinkie pie. - Dlaczego jak jesteś smutna klapią ci włosy ? Na razie tyle, miłego dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Marzec 26, 2014 Share Napisano Marzec 26, 2014 *Wysiada z limuzyny.* - Witaj. Słyszałem nieco o twojej działalności Panienko Pie. Odpowiesz mi na nieco pytań? Och oczywiście że to zrobisz... Nie masz zasadniczo wyboru. *śmiech* 1. Czemu poszatkowałaś Rainbow Dash? Każdy wie że kurczaki są smaczniejsze... 2. Jesteś konibalką? 3. Miałaś kiedyś człowieka w swoim lochu? Bo jeżeli zechcesz złapać mnie to ostrzegam. Nie jestem człowiekiem... 4. Ulubiony typ babeczek? Dziękuje. Ja panią żegnam. Eins, zwei, drei. *znika.* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Witaj Pinkameno! 1. Lubisz jakieś zwierzęta? Słyszałam, że koty mogą poprawić humor, oczywiście, jeśli są grzeczne. 2. Masz jakiś specyficzny akcent, albo jakieś maniery odbiegające od np; kuców z Ponyville? 3. Myślałaś kiedyś nad robieniem rzeźb lub figurek z kamieni? 4. Co sprawia, że czujesz się szczęśliwa? 5. Myślałaś kiedyś nad wyjazdem, na tak zwane "wakacje"? Gdzieś nad może, lub w góry, może nawet do innego państwa? Dziękuje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Dobra, ja też popytam Pinkamenę żeby nie było jej smutno :3 - Czasem się uśmiechniesz? - Wolisz Pinkie czy siebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 (edytowany) Też sie dołączę :> 1. Jak często wychodzisz ze swojej "samotnii". Czy wogóle z niej wychodzisz? 2. Czy jak jakiś kucyk ( lub inne stworzenie ) cię bardzo wkurzą, to robisz z nimi "porządek" czy olewasz ich? 3. Jest ktoś, lub coś kogo lubisz? ( nie wliczając Gummy'ego ) 4. Jak wyglądają twoje sny? są mroczne, brutalne, czy coś innego? 5. Czy robiłaś może te chore rzeczy, które ukazują ciebie jako "brutalną" lub "mroczną" ? 6. Czy często ci "odwala" ? ( mam nadzieje, że cię nie wkurzyłem, nie chce wiedzieć co by po mnie zostało... ) 7. Jest coś czego się boisz? To wszystko... może cię jakoś rozwesele? ( pomogło? ) Edytowano Kwiecień 14, 2014 przez JakubPonyStep Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrozny Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Mam tylko jedno pytanie. Czy uważasz że Crooked Trees a.k.a. cassetterecorder dobrze sprezentował Cię w swoim blogu "ask Pinkamena Diane Pie"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 1.Często myślisz o sensie życia? 2.Czytasz jakieś książki? 3.Myślałaś kiedyś nad jakąś pracą? Np; chirurga? 4.Wolisz rozwiązywać problemy słowem, czy siłą? 5.Lubisz muzykę metalową? 6.Jak się dzisiaj czujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Neonowaty Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 Khm... Wolisz gdy widzą Cie jako kuca smutnego i opuszczonego, czy jako psychopatkę? Nazywajmy rzeczy wprost, nie owijajmy w bawełnę... :F Co zazwyczaj robisz jak jest Ci smutno? W sumie, nie wiem o co jeszcze można Cię zapytać... W większości i tak każdy ma o Tobie inne zdanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 1. Wolisz wstawać wcześnie rano, czy być "nocny markiem"? 2. Umiesz grać na jakimś instrumencie? 3. Obmyślasz szczegółowo swoje plany, czy działasz spontanicznie. 4. Jesteś umysłem ścisłym, czy humanistą? 5. Lubisz oglądać horrory? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shyness Napisano Czerwiec 14, 2014 Share Napisano Czerwiec 14, 2014 Cześć! Moje pierwsze pytanie brzmi następująco: czy naprawdę robisz z kucyków babeczki? Lubisz rysować kwaśne żelki? Dlaczego nie jesteś radosna, jak Pinkie Pie? Pytanie czwarte - lubisz Pinkie? I ostatnie pytanie, czyli: jaki jest twój ulubiony kolor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 1. Czy dookoła farmy jest krajobraz księżycowy? 2. Myślałaś kiedyś nad jazdą na motorze, czy quadzie? 3. Umiesz strzelać z jakiejś broni palnej? 4. Lato, czy zima? 5. Gdybyś była człowiekiem, czym byś się zajmowała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 22, 2014 Share Napisano Lipiec 22, 2014 Czy to prawda, że uśmiechnęłaś się, ale tylko na pogrzebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 Dobrze ci się żyje razem z Goldem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Październik 4, 2014 Share Napisano Październik 4, 2014 (edytowany) *Wkracza w miejsce gdzie można zadać pytania zajadając się jogurtem do którego dodał płatki ryżowe* Aj karramba, trudno tu trafić. W każdym bądź razie. Witam, witam i o zdrowie pytam.Byłem tu kiedyś. I kiedyś oznacza że się zmieniłem (byłem gimbusem a teraz nie jestem). Ponownie odbiegam od tematu. Pinkameno moja droga, zapytać się chciałem o parę rzeczy. Jako pierwsze pytanie Znasz karabin łowcy.b? A jeśli tak to czy lubisz jakiś ich skecz? Jeśli tak to jaki? Jako drugie pytanie Masz jakiś ulubiony utwór muzyczny? Jako trzecie pytanie Czy wiesz czym jest kraina grzybów? I pytanie na które nie musisz odpowiadać ale w internecie bez tego pytania to nie jest to samo... Hej Pinkie lubisz masło?! A teraz wybacz, mam miejsca do nawiedzenia. Papatki. Edytowano Październik 4, 2014 przez Mephisto Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 5, 2014 Share Napisano Październik 5, 2014 Jaką zbrodnię ostatnio popełniłaś? Mogłabyś mi to opisać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Październik 12, 2014 Share Napisano Październik 12, 2014 Witam panienko. Mam do Ciebie kilka pytań. Budyń malinowy czy kisiel waniliowy? Co widzisz/widziałaś w przedmiotach, że nazywałaś je swoimi przyjaciółmi? Masz czasami gości? Pora na najważniejsze pytanie. Mianowicie, Pinkameno, skąd się biorą dzieci? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shine Star Napisano Listopad 3, 2014 Share Napisano Listopad 3, 2014 Witaj Pinkameno. (Nie śmiem zwrócić się do ciebie per "Pinkie". To takie banalne..) A więc przejdźmy do pytań: 1. Masz swój ulubiony strój? 2. Co sądzisz o Fluttershy? 3. O co chodzi z tymi kotami...? 4. Ulubiony miesiąc? 5. Ulubione święto? 6. Jak duża jest twoja piwnica? 7. Byłaś kiedykolwiek zakochana? 8. Co sądzisz o związku klaczy z klaczą? 9. Ulubiony przedmiot? I ostatnie: 10. Masz jakiegoś... towarzysza (nie powiem "przyjaciela") z którym możesz porozmawiać? Będę wdzięczna, jeśli zechcesz na nie odpowiedzieć. Dziękuję za czas. Shine Star Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 16, 2014 Share Napisano Listopad 16, 2014 1. Wolisz regiony gdzie jest zimno, czy ciepło? 2. Dopada Cie czasem "Jesienna depresja"? 3. Co myślisz o piercingu? Chciałabyś mieć jakiś kolczyk, a może już masz? 4. Czy kuce mogą mieć tatuaże? :| Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnuJ Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 1. Wolisz wsie, czy miasta? 2. Masz więcej niż dwie osobowości? 3. Czy wszyscy, którzy cię odwiedzają lądują w piwnicy, a później.. em.. nie dokończę. 4. Dlaczego nie lubisz, gdy inni mówią na ciebie Pinkie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 27, 2014 Share Napisano Listopad 27, 2014 1. Przyjaciółki Pinkie Pie to też twoje przyjaciółki? 2. O czym marzysz? 3. Jak się miewa Pani Mąka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 5, 2014 Share Napisano Grudzień 5, 2014 1. Preferujesz muzykę graną na skrzypcach, czy gitarze basowej? A może obie jednocześnie? 2. Akceptujesz siebie, czy chciałabyś coś w sobie zmienić? 3. Czy w Equestrii jest coś takiego jak muzyka, stroje czy zwyczaje ludowe? 4. Lubisz kwiaty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenka:) Napisano Lipiec 20, 2015 Share Napisano Lipiec 20, 2015 Witam! *ekhem, ekhem* Na początek: -Co sądzisz o illuminati? -Czy wiesz o swojej drugiej stronie? -Jeżeli tak to co o niej uważasz? -Czy uważasz, że wszystko to wielka iluzja lub hologram? -Masz kolekcję noży? -Jeżeli tak, to jak dużą? -Z jakim kucykiem najchętniej się "bawisz"? -Czy jadłaś kiedyś krew? Mam nadzieję, że odpowiesz na moje pytania. Lena. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Listopad 20, 2015 Share Napisano Listopad 20, 2015 No to myk - otwieramy! Pinkamena bardzo chętnie odpowie na Wasze pytania. No... Może z małą pomocą. :I Ogłaszam, że temat wraca do życia. Pytajcie zatem o co tylko chcecie! Przy odrobinie szczęścia jakoś przeżyjemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts