DottyPony Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Z tej strony Magdalena Patterson, znana może bardziej na Deviantart jako DottyPony. Mieszkam na lubelszczyźnie (ktoś z okolic Zamościa się znajdzie?) , mam 26 lat. Interesuję się militariami, książkami, sporo rysuję, uwielbiam także historię IIWŚ. W zasadzie nie będę się rozpisywać, jeśli chcecie wiedzieć więcej, pytajcie śmiało! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Witaj i baw się dobrze Kilka pytań:-Jaka jest twoja ulubiona gra?-Lubisz parodie filmowe (te stare)?-Masz ulubioną książkę? Jak tak to jaką?-Co sprawiło, że zacząłeś oglądać MLP? (Ja jestem z Lublina) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Witaj na forum. Pięknie rysujesz. 1. Lubisz rysie? 2. A kapibary? 3. Co sądzisz o klaunach? 4. Masz zwierzątko? 5. Lubisz nietoperze? Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thornix Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Witaj Interesujesz się militariami? Rozwiniesz? Baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 (edytowany) Witaj ! Masz piękne rysunki :3 Edytowano Kwiecień 6, 2014 przez StarostaXD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Witaj na tymże zacnym forum. Mam nadzieję, że zostaniesz tu na dłużej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Wow, jak miło, coraz więcej tu nieco starszych pegasis! Cze, Dot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Witamy na forum! Parę pytań - lubisz (długie) filmy? - A książki (długie) lubisz? - Lubisz fantasy? - Twoja ulubiona książka/film/gra? - Ulubiony kucyk - Czy lubisz Hobbitów? - Czy lubisz kuce Shire? I to chyba na tyle Dobrej zabawy- Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinro Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 (hobbitów jako rasa z małej, chyba że to jest łozizm Hobbitonu) Witaj, Magdaleno, zwana DottyPony. Czy opowiesz nam swoją historię życia (albo odwrotnie, historię swojego życia, nie pamiętam) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Też jestem z Lubelskiego (Chełm). Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jaka jest twoja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkane Whisper Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Witaj na forum Magdaleno. Piękne rysunki Baw się tutaj dobrze, no i zostań jak najdłużej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Witaj w drużynie. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Kwiecień 6, 2014 Share Napisano Kwiecień 6, 2014 Witaj lubisz Fuffle Puff ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DottyPony Napisano Kwiecień 7, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Strasznie dużo pytań, ale przede wszystkim dziękuję za powitanie ekhm... tak więc : Branthos : a) Uwielbiam Assassin's Creed, poczciwe Simsy i serię NFS b) zależy które. c)Mam ich kilka, ale do dzisiaj jestem wierna Opowieściom z Narnii. d)Ciekawość, po prostu zaintrygowało mnie, co w nich jest takiego, że ludzie je oglądają. Spoko, może kiedyś uda nam się spotkać? Bo ja z Biłgoraja Ryś : a) Bardzo b) Te już mniej... c) Nienawidzę ich... d) Mam, dwa koty, psa i koszatniczkę. e) Yyy...eee...nie mam zdania. I dziękuję *tula* Thornix : Tak, bardzo intryguje mnie uzbrojenie żołnierzy z okresu II WŚ, umundurowanie, bitwy. Interesuję się tym od niedawna, tak, że wiesz... Frodo : a) Lubię, ale zależy czy fabuła mnie wciągnie. b) Patrz wyżej. c) Nie, nie przepadam za fantasy typu elfy, smoki, itp. To już nie dla mnie chyba. d) Narnia/ serie z superbohaterami lub horrory, za duzo ich/AC, Simsy, NFS e) Mjolna, Whooves, Rarity, Fluttershy f) Nie, jako że wręcz NIE DZIERRRRRRŻĘ Tolkiena i jego twórczości. g) Lubię. Kinro : Musisz zdecydować którą opcję wybierasz Kamil94: Dzięki za to urocze powitanie a) Lubię, choć bywa wręcz irytująca, ale dzielę z nią jedno - zamiłowanie do imprez, ale...czekaj,...nie, mój pseudonim w rl to PINKI. więc... b) Chrysalis jest genialna, ale....w sumie to Discord jeszcze genialniejszy c) Raczej Luna. d) Uhhh Jednorożca Pookhi : Jest uroczym stworzonkiem 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 zależy które. Np. Kosmiczne jaja, Czy leci z nami pilot?, Młody Frankenstein. Spoko, może kiedyś uda nam się spotkać? Bo ja z Biłgoraja Ok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DottyPony Napisano Kwiecień 7, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Kosmiczne Jaja były świetne ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kinro Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Nie, jednak dobrze, swoją historię swojego życia. Meh, po prostu opowiedz co takiego skłoniło cię do zarejestrowania się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DottyPony Napisano Kwiecień 7, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Po prostu rysuję kucorki, lubię je a więc i forum chciałam znaleźć by znaleźć osoby o podobnych zainteresowaniach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Snajper202 Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Witam. Mam nadzieje,że spodoba ci się na naszym forum Kilka pytań: 1. Jak długo będziesz z nami na forum? 2. Ulubiony kucyk drugoplanowy? 3. Ulubiony kucyk w tle? 4. Ulubiony antagonista? 5. Twilight jako alicorn czy unicorn? 6. Lubisz oglądać filmy? 7. Twój ulubiony sezon MLP? 8. Masz kucykową kolekcję? 9. Jaka jest twoja ulubiona gra? Bądź z nami jak najdłużej na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DottyPony Napisano Kwiecień 7, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Witaj, Snajperze! 1) To zależy od czasu, aktualnie bezrobotna jestem, więc i czasu mam więcej. 2) Big Mac chyba 3) Whooves, Mjolna 4)`Jak wspomniałam wcześniej - Chrysalis i Discord 5) Również wspomniałam - unicorn. 6) Heh, bardzo! 7) Chyba 2... 8) Nie, niestety nie mam. 9) Też wspominałam - Simsy, AC, NFS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Kwiecień 7, 2014 Share Napisano Kwiecień 7, 2014 Kosmiczne Jaja były świetne ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Witaj na forum Co sadzisz o Soviet Ponies ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Witam *kłania się* Miłego pobytu ma forum i dużo, dużo satysfakcji z niego^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Witaj na forum. Powiadasz, że lubisz historię IIWŚ tak? To miło bo będzie z kim pogadać Życzę mile spędzonego tu czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Hejka Lublin , blisko mnie . Co tam u cb ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się