timber Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 A, według Ciebie, ile Kryśka będzie kosztować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Maj 2, 2014 Autor Share Napisano Maj 2, 2014 nie wiem myślę, że jakieś 20-25 zł zobaczymy jak wyjdzie ;-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Uuuu! To Kryśkę zamawiam ^^ Możesz być pewna. Jak już zrobisz, to ustalimy metodę płatności, dobra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Maj 2, 2014 Autor Share Napisano Maj 2, 2014 Oki, podaj mi tylko proszę jakieś przykładowe foto Chrysalis bo nie wiem, które wybrać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Maj 2, 2014 Share Napisano Maj 2, 2014 Podziwiam, bardzo ładne figurki, doceniam Twoją ciężką pracę nad nimi bo efekt jest zaskakujący Oby tak dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Maj 2, 2014 Autor Share Napisano Maj 2, 2014 Podziwiam, bardzo ładne figurki, doceniam Twoją ciężką pracę nad nimi bo efekt jest zaskakujący Oby tak dalej dziękuję dodałam kolejną warstwę białej farby akrylowej na Rarity no i zamalowałam oczy ... wygląda trochę lepiej ale oczka namaluję jutro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Śliczna. Brak słów aby określić jakie to piękne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Oki Rarity jest jednak nieskończona muszę ją jutro pomalować jeszcze raz na biało (bo po wyschnięciu jest bardzo nierówno ;/) i poprawić oczy ale dam foty robocze w tle bałagan na moim stole (lepsze foty będą jutro ) Ta Rarcia wygląda niesamowicie! Oczy rzeczywiście do poprawienia. Wtedy to już ideał będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 wersja poprawiona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 I teraz ta Rarcia jest śliczna będziesz malowała tez znaczek z drugiej strony? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 mogę namalować, do tej pory myślałam, że znaczki są tylko po jednej stronie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Wow, ta Rarity robi wrażenie Ile ma wysokości w cm. ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Maj 3, 2014 Autor Share Napisano Maj 3, 2014 Wow, ta Rarity robi wrażenie Ile ma wysokości w cm. ? dzięki figurka ma jakieś 8-9 cm wysokości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Maj 4, 2014 Autor Share Napisano Maj 4, 2014 (edytowany) Edytowano Maj 4, 2014 przez Kropka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 Jeju jaka super, jeju jaka super, jeju jaka super I tak nic nie kupię, ale uwielbiam podziwiać twoje dzieła. A nad Chrysalis to chyba nie była taka prosta praca skoro ma tyle ...dziur Czekaj aż Timber to zobaczy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 UUUUUUU! Moją Krysia. Jaka ona jest piękna! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Maj 4, 2014 Autor Share Napisano Maj 4, 2014 dziękuję, zaraz wkleję jeszcze zdjęcie tyłu figurki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 Ile centymetrów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Maj 4, 2014 Autor Share Napisano Maj 4, 2014 wysokość z rogiem 9 cm szerokość 8 cm Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 A zrobiłabyś Celestynę? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 Widzisz, jak na twoje wyroby się biorą? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 Właśnie są bajeczne :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Maj 5, 2014 Autor Share Napisano Maj 5, 2014 dziękuję jeszcze raz za miłe komentarze, od razu wena na nowe figurki rośnie Celestia może się pojawi ale nie wiem jeszcze kiedy, dzisiaj totalnie nie mam na nic czasu, w ogóle ten tydzień będę miała dość zajęty więc nie wiem czy jakikolwiek nowy kucyk się pojawi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 dziękuję jeszcze raz za miłe komentarze, od razu wena na nowe figurki rośnie Celestia może się pojawi ale nie wiem jeszcze kiedy, dzisiaj totalnie nie mam na nic czasu, w ogóle ten tydzień będę miała dość zajęty więc nie wiem czy jakikolwiek nowy kucyk się pojawi Czekam na kolejne kuce. ^^ Gdyby Celestia się pojawiła to może bym ją od ciebie kupiła. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kropka Napisano Maj 7, 2014 Autor Share Napisano Maj 7, 2014 Kolejna w takim razie będzie Celestia a potem w końcu Twilight i może lepsza wersja Rainbow tylko jak już wspomniałam powyżej, nie wiem kiedy się za to zabiorę... teraz maluję dla kuzynki na prezent koszulę .... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się