Kejos Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Cześć wam bracia i siostry ^^ Chciałem się z wami przywitać, powiedzieć może coś o sobie i sam nie wiem... Zrobić coś pożytecznego dla fandomu ^^ Więc jedziemy od początku... Na imię mam Patryk. Mam 15 lat (jeszcze ). Moje zainteresowania to: Muzyka, taniec, aktorstwo, pisanie, rysowanie, biologia, historia (I i II Wojna Światowa oraz Renesans i Średniowiecze). Mieszkam w Krakowie od urodzenia. Moim OC jest klacz imieniem Noti czyli klacz widoczna na moim awatarze Może kiedyś zrobię o niej (jeżeli będziecie chcieć ją poznać) odrębny temat ^^. Jest ona moją Tulpą. Jeżeli ktoś nie wie o co chodzi to niech troszkę poczyta, a nie od razu hejtuje za posiadanie Tulpy :I Mam nadzieję, że poznam tutaj miłe osoby ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 (edytowany) Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jak jest woja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca Edytowano Kwiecień 13, 2014 przez KamilPL 94 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 (edytowany) Witaj i baw się dobrze Nie wiedziałem co to jest Tulpa, więc sobie to wygoglowałem i czuję się zdezorientowany . Opowiesz coś o niej więcej?Kilka pytań:-Jaka jest twoja ulubiona gra?-Lubisz parodie filmowe (te stare)?-Masz ulubioną książkę? Jak tak to jaką?-Co sprawiło, że zacząłeś oglądać MLP? Edytowano Kwiecień 13, 2014 przez Branthos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Witaj, witaj! Ulubione zwierzę ? Ulubiony kolor ? Lubisz zwierzęta ? Wolisz Pinkie czy Applejack ? Lubisz Octavię ? Lubisz Lyrę ? Lubisz DJ PON 3 ? Wiesz kim jestem ? Jesteś fanem Nutelli ? Lubisz Nyan, nyan, nyan Cat'a ? Powodzenia na forum! Nyan~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artaniis Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Witaj na pokładzie Parę pytań: Lubisz się wygłupiać? Chciałbyś się przenieść do świata MLP? Lubisz naleśniki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
**Amnezja** Napisano Kwiecień 13, 2014 Share Napisano Kwiecień 13, 2014 Ahoy! Baw się dobrze na forum. Zadam Ci kilka pytań 1. Lubisz kisiel malinowy? 2. Lubisz spać? 3. Jak zostałeś fanem kucyków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kejos Napisano Kwiecień 14, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jak jest woja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca Dzięki i co do pytań ^^ : -Tak -Kryśka -Cóż :I Jestem neutralny -Twilight... Wolałem jako jednorożca :I Witaj i baw się dobrze Nie wiedziałem co to jest Tulpa, więc sobie to wygoglowałem i czuję się zdezorientowany . Opowiesz coś o niej więcej?Kilka pytań:-Jaka jest twoja ulubiona gra?-Lubisz parodie filmowe (te stare)?-Masz ulubioną książkę? Jak tak to jaką?-Co sprawiło, że zacząłeś oglądać MLP? Dziękuje ^^ -Niestety nie mam ulubionej gry -Zależy jakie -Jeżeli o książki chodzi to mógłbym trochę wymieniać XD -Młodsza siostra :I Witaj, witaj! Ulubione zwierzę ? Ulubiony kolor ? Lubisz zwierzęta ? Wolisz Pinkie czy Applejack ? Lubisz Octavię ? Lubisz Lyrę ? Lubisz DJ PON 3 ? Wiesz kim jestem ? Jesteś fanem Nutelli ? Lubisz Nyan, nyan, nyan Cat'a ? Powodzenia na forum! Nyan~ Uwielbiam osoby pozytywnie nastawione na nowe osoby ^^ -Pies -Czerń -Tak -Lubię obie ^^ -Jasne ^^ -Jasne ^^ -Jasne ^^ -Pozytywną osobą ^^ -Gdyby kraina zrobiona z nutelli istniała to bym ją pochłonął (A przynajmniej bym próbował) -Nawet ^^ Witaj na pokładzie Parę pytań: Lubisz się wygłupiać? Chciałbyś się przenieść do świata MLP? Lubisz naleśniki? Na wszystkie pytania tak ^^ Ahoy! Baw się dobrze na forum. Zadam Ci kilka pytań 1. Lubisz kisiel malinowy? 2. Lubisz spać? 3. Jak zostałeś fanem kucyków? Lubię, lubię i przez młodszą siostrę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Moje zainteresowania to: Muzyka, taniec, aktorstwo, pisanie, rysowanie, biologia, historia Nareszcie ktoś kto ma takie zainteresowania jak ja. Myślałem już że jestem wyjątkiem jako tancerz i muzyk ;-; . Kilka pytań. 1. Lubisz Discorda? 2. Co tańczysz? 3. Kojarzysz Distorta Sphere'a? 4. Masz ładne OC. Jak się z nim rozmawia? 5. Jaki masz cutie mark? 6. Ładnego mam OC w sygnie z linkiem "kucykowy wygląd"? Jego talent tak jak mój to taniec. 7. Ciasto czy kanapka z serem? 8. Dasz szklankę wody? 9. Party? Hug? 10. Wiesz kim jestem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thornix Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Cześć Tulpa? <_< >_> ._. /) Przy okazji, tworzysz coś? Piszesz że lubisz I i II wojnę światową, po prostu lubisz znać historię czy może jesteś w grupie rekonstrukcyjnej? Baw się dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kejos Napisano Kwiecień 14, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2014 Nareszcie ktoś kto ma takie zainteresowania jak ja. Myślałem już że jestem wyjątkiem jako tancerz i muzyk ;-; . Kilka pytań. 1. Lubisz Discorda? 2. Co tańczysz? 3. Kojarzysz Distorta Sphere'a? 4. Masz ładne OC. Jak się z nim rozmawia? 5. Jaki masz cutie mark? 6. Ładnego mam OC w sygnie z linkiem "kucykowy wygląd"? Jego talent tak jak mój to taniec. 7. Ciasto czy kanapka z serem? 8. Dasz szklankę wody? 9. Party? Hug? 10. Wiesz kim jestem? - Tak -Po prostu tańczę -Niestety nie kojarzę :I -Fajnie ^^ -Będzie jeżeli zrobię o niej temat -Yup ^^ -Ciasto -Dam ^^ -Hug ^^ -Nope :I Cześć Tulpa? <_< >_> ._. /) Przy okazji, tworzysz coś? Piszesz że lubisz I i II wojnę światową, po prostu lubisz znać historię czy może jesteś w grupie rekonstrukcyjnej? Baw się dobrze Jeszcze nie, ale zamierzam ^^ A z wojnami: Lubię wiedzieć jaka jest historia mojej ojczyzny ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Kwiecień 14, 2014 Share Napisano Kwiecień 14, 2014 -Po prostu tańczę Jakbym słyszał siebie. Powtórny HUG! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 -Zależy jakie Np. Kosmiczne jaja, Czy leci z nami pilot?, Młody Frankenstein. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kejos Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Np. Kosmiczne jaja, Czy leci z nami pilot?, Młody Frankenstein. Na pewno Kosmiczne Jaja ^^ i Straszny film Nie mogę sobie przypomnieć tytułów XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Witaj na forum. Lubisz rysie? A kapibary? Co sądzisz o klaunach i cyrkach? ;_; Lubisz Octavię? Masz jakieś zwierzątko? Baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kejos Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Witaj na forum. Lubisz rysie? A kapibary? Co sądzisz o klaunach i cyrkach? ;_; Lubisz Octavię? Masz jakieś zwierzątko? Baw się dobrze. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Kwiecień 15, 2014 Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Welcome here. -Jak to jest mieć tulpę? -Co robisz w wolnym czasie oprócz forum? -Jakie masz zdanie na temat dawnego wojska polskiego? No i miłej zabawy i aktywności życzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kejos Napisano Kwiecień 15, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2014 Welcome here. -Jak to jest mieć tulpę? -Co robisz w wolnym czasie oprócz forum? -Jakie masz zdanie na temat dawnego wojska polskiego? No i miłej zabawy i aktywności życzę. - Zarąbiście ^^ -Głównie muzyka - Obowiązkowe powinno być przywrócone :I I dzięki ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Kwiecień 17, 2014 Share Napisano Kwiecień 17, 2014 (edytowany) Hejk ^^ ja ni mam pytań bo już inni Ci zadali i nie mam pomysłu xD Życzę Ci tylko miłego pobytu na tym forum i dobrej zabawy Edytowano Kwiecień 17, 2014 przez Bon Bon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kejos Napisano Kwiecień 17, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2014 Hejk ^^ ja ni mam pytań bo już inni Ci zadali i nie mam pomysłu xD Życzę Ci tylko miłego pobytu na tym forum i dobrej zabawy Dziękuje ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Witaj w drużynie. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Jest ona moją Tulpą. Jeżeli ktoś nie wie o co chodzi to niech troszkę poczyta, a nie od razu hejtuje za posiadanie Tulpy :I Posiadanie schorzenia psychicznego jako przyjaciela powinno podchodzić pod jakiś paragraf. Byłby tylko problem z rozpoznawaniem, ale na to też znalazłoby się sposób. Witaj Patryk, miłej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kejos Napisano Kwiecień 18, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Posiadanie schorzenia psychicznego jako przyjaciela powinno podchodzić pod jakiś paragraf. Byłby tylko problem z rozpoznawaniem, ale na to też znalazłoby się sposób. Witaj Patryk, miłej zabawy. Choroby pojawiają się wbrew woli człówieka... Odłamanie kawałka swojej świadomości i ukształtowanie go w taki sposób nie jest schorzeniem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 (edytowany) Witaj ! Kilka dni też juz pracowałem nad tulpą i narazie nic , meh ale przejdzmy do pytań , Co sądzisz o Soviet Ponies ? Masz Tablet ? Gdzie robisz zakupy [ serio] Edytowano Kwiecień 30, 2014 przez Wilczuu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kejos Napisano Maj 6, 2014 Autor Share Napisano Maj 6, 2014 Witaj ! Kilka dni też juz pracowałem nad tulpą i narazie nic , meh ale przejdzmy do pytań , Co sądzisz o Soviet Ponies ? Masz Tablet ? Gdzie robisz zakupy [ serio] Cóż... Soviet Ponies... Ja po prostu Ruskich nie lubię Tablet... Graficzny się liczy? Zakupy... W sklepie XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się