Trum Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Co sądzisz o smokach? Zacofane zwierzęta, chociaż to jest w nich bardzo zabawne. Lubie obserwować je w środowisku naturalnym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poziomka Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Masz jakieś zwierze? Jeżeli nie to jakie chciałbyś mieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Masz jakieś zwierze? Jeżeli nie to jakie chciałbyś mieć? Zwierze powiadasz ..... Nie nie mam, ponieważ żadne nie jest tak oryginalne jak ja, ale jak już miałbym wybierać to koza lub baran. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 A macie, więcej cosplay'u Daleko im do ideału Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Twoja cwaniakowatość Lordzie Chaosu i Dysharmonii jest szalenie seksowna, You know. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Twoja cwaniakowatość Lordzie Chaosu i Dysharmonii jest szalenie seksowna, You know. ^^ I know Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 I know http-~~-//www.youtube.com/watch?v=-mRPcAO1CiU Hm, ile bym dał, żeby w sezonie 3 usłyszeć piosenkę zaśpiewaną przez Discorda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Hm, ile bym dał, żeby w sezonie 3 usłyszeć piosenkę zaśpiewaną przez Discorda... Dobre Ja też chcę go śpiewającego piosenkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Lipiec 22, 2012 Share Napisano Lipiec 22, 2012 Piosenka postaci, która jest w stanie wypić szklankę napełnioną od góry eksplodującą czekoladą uzyskaną z chmury o składzie porównywalnym do waty cukrowej po prostu musiałaby być największym objawieniem ostatnich lat... Jeśli jeszcze wziąć pod uwagę ten jego głos wręcz idealnie stworzony do złowieszczego chichotu, to... To po prostu niewyobrażalne! *Idzie na youtube posłuchać "Don't stop me now" patrząc na arty z Discordem* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Czy jeśli będę pić baaardzo dużo mleka czekoladowego to będę wielka dostanę jakieś supermoce czy coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Czy jeśli będę pić baaardzo dużo mleka czekoladowego to będę wielka dostanę jakieś supermoce czy coś? Mleko ? Nie nie daje super mocy, poza tym że jest pyszne można nim skutecznie zalewać wioski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Mleko ? Nie nie daje super mocy, poza tym że jest pyszne można nim skutecznie zalewać wioski A nauczysz mnie pić szklanki? Proszęproszęproszęprooooooossszzzęęę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 A nauczysz mnie pić szklanki? Proszęproszęproszęprooooooossszzzęęę? Szklanki mówisz ? Zamiast zawartości pijesz szklankę przecież to takie oczywiste Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Discord, co sądzisz o tej piosence? http://www.youtube.com/watch?v=gBf78M1R4jU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Discord, co sądzisz o tej piosence? Słowa mnie urzekły :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Czy planujesz napisać książkę? Albo autobiografię? Filozoficzne przemyślenia na temat chaosu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Hey Discord, a lubisz czasem wypić coś mocniejszego niż eksplodujące mleko czekoladowe ^^ ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Wilson Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Mój Panie, przychodzę z nietypową prośbą. Wybacz, że bez Twojej wiedzy, ale zająłem się już budową Twojego nowego Pałacu, króry już prawie został wykończony i czeka na Twój powrót, tylko jest pewien szkopuł. Czy mógłbyś określić jakie kolory w poszczególnych pomieszczeniach Twojego pałacu chciałbyś ujrzeć? Niestety malarze nie są w stanie wykonać palet kolorów w stylu "Chaosu", więc muszą to być barwy podstawowe. Moje najszczersze przeprosiny za marnowanie Twego cennego czasu, który konsumujesz na swych wakacjach. Z wyrazami szacunku, Twój uniżony sługa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 ale discord ma już swój pałac w Gdyni Orłowie (Chaos Wszędzie) mam też pytanie, czy umiał byś zrobić tam większy Chaos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Czy planujesz napisać książkę? Albo autobiografię? Filozoficzne przemyślenia na temat chaosu? Książkę powiadasz ? Nie myślałeś o tym, ale może kiedyś. Hey Discord, a lubisz czasem wypić coś mocniejszego niż eksplodujące mleko czekoladowe ^^ ? Tak, zaciekawiła mnie wasza ludzka oranżada trochę ją ulepszyłem i daje niezłego kopa. Mój Panie, przychodzę z nietypową prośbą. Wybacz, że bez Twojej wiedzy, ale zająłem się już budową Twojego nowego Pałacu, króry już prawie został wykończony i czeka na Twój powrót, tylko jest pewien szkopuł. Czy mógłbyś określić jakie kolory w poszczególnych pomieszczeniach Twojego pałacu chciałbyś ujrzeć? Niestety malarze nie są w stanie wykonać palet kolorów w stylu "Chaosu", więc muszą to być barwy podstawowe. Moje najszczersze przeprosiny za marnowanie Twego cennego czasu, który konsumujesz na swych wakacjach. Z wyrazami szacunku, Twój uniżony sługa. Wszystkie odcienie zielonego !! ale discord ma już swój pałac w Gdyni Orłowie (Chaos Wszędzie) http-~~-//www.youtube.com/watch?v=zw4Ox2gXP3E mam też pytanie, czy umiał byś zrobić tam większy Chaos Oczywiście że tak, myślisz że za co dano mi tytuł Pana Chaosu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Jaki jest twój ulubiony smak Frugo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Jaki jest twój ulubiony smak Frugo? Moment..... Truuuuuuuuum!!!! *wchodzi do pokoju* Hm ? Co to jest "Frugo"? Rodzaj picia, kupić Ci ? W tej sprawie Cie wołałem. Jaki kolor ? Zielony, czarny... Wszystkie. *wychodzi z pokoju* Jak wypije to powiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Jakie słodkie :3 Discord nie wiedziałam, że dorabiasz jako niania Żartujesz sobie ze mnie? Ale przyznaj słodkie. Nie dam Ci dzisiaj spać. Masz art oddający Twoją wspaniałość ;P I tak nie dam Ci spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trum Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Mimo, że takich piosenek jest dużo to wersja z Discrdem jest najbardziej epicka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Lipiec 28, 2012 Share Napisano Lipiec 28, 2012 Dla mnie jest Discordoru...:( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts