wytrzeszcz Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 wiec jestem wytrzeszcz, interesuje sie RPG-ami Informatyką (nawet ją studiuje ) i lekko psychologią nie oglądałem w sumie kucyków ale zdajecie się być spoko ludźmi i mnie wprowadzicie:) o resztę pytać. W sumie kiedyś pisałem opowiadania ale jakoś teraz mi nie idzie:( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Witaj na forum , baw się dobrze łap na start. Zadam ci parę standardowych pytań: - Lubisz Pinkie Pie? - Jak jest woja ulubiona zła postać? - Luna czy Celestia? - Jaką Twilight wolisz jako Alikorna czy Jednorożca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eivel Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Witaj na forum W jakie RPGi grywałeś? Rozumiem, że mówisz o "papierowych"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 A ja powiem ,,Cześć, tu Queen Paint. I to tyle z mojej strony. Witaj na forumie w świecie internetów pełnych kolorowych osiołków i kotów." Chwała LupisVulpes'ą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyxgrim Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 (edytowany) Siema ziom. Jeżeli nie oglądałeś jeszcze zbyt dużo kucyków, to dobrze ci radze nie zaczynaj jeśli masz przed sobą jakieś ważne egzaminy, albo sprawdziany. Serial strasznie(zwłaszcza sezony I i II) wciąga i nie można się od niego oderwać. To tyle. Witaj na forum. Have fun! Edytowano Kwiecień 19, 2014 przez THEKOSZMAR77 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Siema ziom. Jeżeli nie oglądałeś jeszcze zbyt dużo kucyków, to dobrze ci radze nie zaczynaj jeśli masz przed sobą jakieś ważne egzaminy, albo sprawdziany. Serial strasznie(zwłaszcza sezony I i II) wciąga i nie można się od niego oderwać. To tyle. Witaj na forum. Have fun! Masz całkowitą racje . Witaj ! Miło widzieć jak nasz fandom się rozrasta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 Witaj i baw się dobrze Kilka pytań: -Jaka jest twoja ulubiona gra? -Lubisz parodie filmowe (te stare)? -Masz ulubioną książkę? Jak tak to jaką? -Co sądzisz o MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wytrzeszcz Napisano Maj 20, 2014 Autor Share Napisano Maj 20, 2014 opowiadania: powiedzmy horrorowate :http://www.witominska.net/~kuba/book2/index.php?str=dom (wytrzeszcz) nie oglądałem ale kumple coś mówili a tak to się w necie zgubiłem Studia suuper projekty są lepsze niż sen: ulubiona gra? Neruoshima pariodie? czarna kawa rzadzi:) ksiazka ? narazie Duch w Sieci (Kevin Mittnick) MLP? ciekwe i chyba jak styknie czasu to napiszę muda w klimacie Fallouta i kucy http://kuba.witominska.net/jakub/ <- nazwijmy to blogiem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 (edytowany) Siemka! Nie każdy członek fandomu ogląda MLP, ale jak zaczniesz to spoko. Niektórzy wyłącznie wiedzą cośtam ogółem i tylko czytają fan-fiki albo przeglądają same arty. Czemu nie? Pewnie znajdziesz coś dla siebie. Zacny nick. Nie zmieniaj. XD Edytowano Maj 20, 2014 przez Burning Question Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 23, 2014 Share Napisano Maj 23, 2014 Heh. Witaj na forum! Parę, prostych pytań: 1. Change'a (miasto Changeling'ów/Podmieńców (wujek Google pomoże) czy Imperium Sombrastyczne (znane również jako Sombraland) (pod władzą Sombry (wujek Google)? 2. Czemu wybrałeś Change'e... Znaczy, czemu tak wybrałeś? 3. Jak sądzisz, ilę tu wytrzymasz? 4. Hug?6. Psychologia? Konkretniej? Budowa osobowości, archetypy? MBTI?7. Opowiadania? Ps, mógłbyś cytować odpowiedzi? (Pod sygnaturką, cytuj) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wytrzeszcz Napisano Maj 23, 2014 Autor Share Napisano Maj 23, 2014 1. Change'a (miasto Changeling'ów/Podmieńców (wujek Google pomoże) czy Imperium Sombrastyczne (znane również jako Sombraland) (pod władzą Sombry (wujek Google)? Change 2. Czemu wybrałeś Change'e... Znaczy, czemu tak wybrałeś? podminieńcy brzmią fajno 3. Jak sądzisz, ilę tu wytrzymasz? W małych dawkach dużo 4. Hug? <hug> proszę6. Psychologia? Konkretniej? Budowa osobowości, archetypy? MBTI? Poza mała ilością czasu trochu od przypadku do przypadku czytam jak działa człowiek i jak robić go w wałka "Sztuka Podstępu" jest niezłą książką.7. Opowiadania? www.witominska.net/~kuba/book2/index.php?str=dom i tam wytrzeszcz Ps, mógłbyś cytować odpowiedzi? (Pod sygnaturką, cytuj) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się