Lightning Energy Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 (edited) Hej, ostatnio doszły mnie słuchy o tak zwanej organizacji zwanej potocznie Oni. Obserwują ponoć wszystkich ludzi na świecie, wiedzą wszystko na ich temat, mogą nawet przewidzieć co kto zrobi. Czy wszystko to to jakaś zbiorowa konspiracja? Jesteśmy obserwowani przez Onych? O co z Onymi chodzi? Czy powinniśmy się martwić o to, że niedługo Oni zapanują nad naszymi umysłami i całym światem? A może to po prostu miejska legenda i Oni tak naprawdę istnieją? Może właśnie w tej chwili karzą mi to pisać i rozgłaszać błędne informacje o Onych, abyśmy wszyscy myśleli, że to robią, a tak naprawdę tego nie robią? Edited April 20, 2014 by Lightning Energy Link to comment
Magus Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 (edited) Słyszałem różne teorie spiskowe. Z pewnością jest jakaś masowa inwigilacja choćby internetu, bo często się o tym słyszy. Ale nie wydaje mi się, aby istniała taka organizacja jak została tu opisana. Może i istnieją jakieś próby stworzenia czegoś, ale wygląda mi to na zwykły miejski mit nic więcej. Mało prawdopodobne by istniał ktoś, kto jest w stanie przewiedzieć ruch każdego człowieka na świecie. Edited April 20, 2014 by Magus Link to comment
Littlepip Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 Rożne już teorie słyszałem o iluminatach, o nowym porządku świata, o depopulacji. Jakoś nie robi to na mnie wrażenia. Co ma być to będzie, my na to wpływu nie mamy. A co do samej inwigilacji, garstka osób nie jest w stanie kontrolować całej ludzkości. Link to comment
Mrozny Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 Mój dziadek przeżył 8 końców świata i 3 rzekome odwiedziny kosmitów w Polsce. Nie sądzę. Link to comment
Cahir Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Oni Polecam, naprawdę rzetelny artykuł o "Onych". Radzę przeczytać, zanim Oni go usuną... 4 Link to comment
Artem Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 Ile jeszcze wymyślicie tych teorii spiskowych, proszę was, ludzie.. Link to comment
Polish_grass Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 To wszystko pewnie sprawka Żydo-Masonerii! 2 Link to comment
Estelle Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 Oni są nawet w Don't Starve. http://pl.dontstarve.wikia.com/wiki/Oni Link to comment
Recommended Posts