Szeregowa WW Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 -A co? Chcesz już święta?-zapytała siadając pod drzewem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 - Nie, po prostu chce zimę... - powiedział i usiadł obok niej. - Lubię zimę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 -Też lubię. Ogólnie lubię wszystkie pory roku.-powiedziała kładąc się na ziemi do góry brzuchem i opierając nogi o drzewo.-Wyjeżdżasz na święta z Hogwartu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 - Nie wiem jeszcze. Zobaczy się. A ty? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 -Chyba nie. Bo rodzice jadą do Szkocji.-westchnęła.-A ja zostaję... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 - Jeśli będę jechał, to może chciałabyś pojechać ze mną? Do Austrii w sensie... - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 -Hmm... Jasne. Bardzo chętnie.-uśmiechnęła się.-A rodzice ci pozwolą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 - Wątpię by mieli coś przeciwko. Jeśli o to chodzi to mam duży dom więc gości mogę przyjmować. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 (edytowany) -To fajnie.-odparła chwytając Alexa za rękę.-Jak to dobrze, że cię mam... Na niebie Amy zobaczyła ciemną, zakapturzoną postać, która leciała nad drzewem pod którym się znajdowali. Nagle, tak w pewnej chwili ogarnął ją smutek. Edytowano Kwiecień 30, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Alexander wstał szybko i podniósł Amy. - Chodź szybko, to dementor... lepiej mu nie podskakiwać... - powiedział ciągnąc ją za sobą i idąc w kierunku szkoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 -Masz rację. Lepiej im nie wchodzić pod nogi.-odparła.-O ile je w ogóle mają.-powiedziała parskając śmiechem.-Zresztą... I tak za chwilę zaczynają się lekcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Kwiecień 30, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 30, 2014 Sagitta obudziła się z przekonaniem, że dziś będzie to zły dzień, po czym kichnęła głośno. Ogarnęła się i zeszła do pokoju wspólnego. Na stole znalazła "Historię Hogwartu" i zagłębiła się w lekturze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 -Pójdę po rzeczy.-odparła Amy idąc w kierunku obrazu Grubej Damy.-Idziesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 - Ta. - powiedział otrząsając się z zamyślenia. - Zamyśliłem się. - powiedział i ruszył za Amy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 Amy przeszła przez obraz i pobiegła do dormitorium dziewczyn. Wzięła torbę z zapakowanymi wcześniej książkami i poszła do pokoju wspólnego Gryffindoru gdzie postanowiła poczekać na Alexa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 Alexander wziął z dormitorium torbę z książkami, i zszedł na dół. - Co mamy pierwsze? - zapytał Amy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 -Transmutację.-odparła.-Za ile się zaczyna? Bo nie wiem ile nas nie było... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 4, 2014 Share Napisano Maj 4, 2014 Alexander spojrzał na zegarek. - 7:32, mamy jeszcze trochę czasu na dotarcie. - odpowiedział. - Ale i tak lepiej chodźmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 5, 2014 Share Napisano Maj 5, 2014 -Dobrze.-odparła. Amy wstała i razem z Alexem przeszli przez dziurę w obrazie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 -Więc... Czemu akurat Hogwart, a nie inna szkoła magii?-zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 - Bliżej miałem do Durmstrangu ale rodzice uznali iż Hogwart jest lepszy. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 -Dobrze, że chodzisz tutaj. Bez tego bym cię nie poznała. Nie byłabym taka szczęśliwa.-odparła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 6, 2014 Share Napisano Maj 6, 2014 - Co fakt to fakt. - odpowiedział i uśmiechnął się. Gdy dotarli pod klasę usiadł na ławce. - Ciekawe co będziemy robić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 6, 2014 Autor Share Napisano Maj 6, 2014 Sagitta spojrzała na zegar. Miała jeszcze trochę czasu. Spojrzała na plan lekcji - Transmutacja- westchnęła. Poszła na górę i wzięła książki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 (Dobra, bez zaginania czasoprzestrzeni, uznajmy że moja postać też jest już w czasie aktualnym ) Alderamin udał się na lekcję transmutacji w pośpiechu. Znowu zaczytał się w książce o sztuce renesansu, to teraz ma, musiał pędzić, żeby się nie spóźnić. Tak czy inaczej, wyrobić mu się udało, więc zajął jakieś miejsce z tyłu sali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts