Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Alexander usiadł, ściągnął okulary i przetarł je. - Znowu śniły ci się anioły tak? - zapytał. - To już nie sen. Jak chcesz mogę cię uszczypnąć. - powiedział i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 -Ta... Dzięki nie trzeba.-powiedziała Amy chichocząc.-Najpierw sen był miły ale potem zmienił się w koszmar... A zresztą... Nie ważne... Jak tam? Wyspałeś się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 - Ta... ale nie pamiętam co mi się śniło. - odparł i uśmiechnął się lekko. - Jaką mamy pierwszą lekcje? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 -Hmm... O ile dobrze pamiętam to transmutację.-odparła uśmiechając się.-Która godzina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 - Około szóstej rano... mamy jeszcze dwie godziny nim zacznie się lekcja. - odpowiedział. - Masz pomysł co możemy zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 -Nie mam zielonego pojęcia.-zaśmiała się.- A ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Alexander pokiwał przecząco głową. - Nie mam pomysłu... - westchnął. - No w sumie można zwyczajnie pogadać... - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 -Można. Siadaj.-powiedziała Amy klepiąc miejsce obok siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Alexander usiadł obok Amy. - Więc... nie pomyślałem o czym możemy gadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 -Jak to jest mieszkać w Austrii?-zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 - Jak wszędzie indziej... Austria to całkiem normalny kraj. Jedyna różnica między Austrią a Anglią jest typ zabudowań oraz język. - wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 -Hmmm...-Amy pomyślała przez chwilę i oparła głowę na ramieniu Alexa.-Słuchaj... Martwię się trochę o Ari. Powinniśmy je powiedzieć czemu nie spędzaliśmy z nią czasu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 - Powinnyśmy, ale jak to powiemy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 (edytowany) -Nie wiem... Ale boję się jak zareaguje.-powiedziała.-Nie można tego tak w prost. Ale możemy to zrobić na śniadaniu. Dobrze? Edytowano Kwiecień 27, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 - Tak, to dobry pomysł... - odparł. - Ciekawe jak zareaguje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 -Nie wiem... Ale nie trzeba się martwić.-powiedziała.-Ale mam wrażenie że już coś podejrzewała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 - Też tak sądze... - westchnął. - Kocham cię... - powiedział obejmują c ją lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 -Ja ciebie też...-powiedziała wtulając się w niego.-Chcesz się przejść po zamku? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 - W sumie, czemu nie? - powiedział wstając i podając Amy rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 O historii mungolskiej sztuki? W sumie to nie interesuję się specjalnie sztuką - przyznała Blackowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Kwiecień 28, 2014 Share Napisano Kwiecień 28, 2014 - No cóż, wiadomo, że każdy ma różne zainteresowania, jakby nie patrzeć - stwierdził z uśmiechem. - Ja lubię czytać o różnych dziełach sztuki, ale to ja. - Wzruszył ramionami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 29, 2014 Share Napisano Kwiecień 29, 2014 Amy chwyciła rękę Alexa i wstała. Razem wyszli przez dziurę w obrazie. Zawahała się przez chwilę, żeby wrócić się po kulę, ale stwierdziła, że już jej nie potrzebuje i czuje się już lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 - Nie potrzebujesz już kul? - zapytał i uśmiechnął się lekko. - Może pójdziemy na błonia? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 (edytowany) -Całe szczęście już mi lepiej.-powiedziała.-Tak. Możemy iść. Skierowali się do wyjścia. Edytowano Kwiecień 30, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Kwiecień 30, 2014 Share Napisano Kwiecień 30, 2014 - To dobrze że już lepiej. - odpowiedział. - Chciałbym żeby była już zima... - stwierdził gdy wyszli na błonia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts