Gość Nie sądzę Napisano Maj 8, 2014 Share Napisano Maj 8, 2014 A...(jak ona miała na imie ;_____;? A no tak, tutej Arinessa...) Ari bez pośpiechu przygotowała się do lekcji. Przed wyjściem z pokoju założyła jeszcze medalik i wyszła w stronę sali od transmutacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 10, 2014 Share Napisano Maj 10, 2014 Amelia usiadła obok Alexa. - Zapewne coś łatwego. - powiedziała. - O! Zobacz! Ari idzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 10, 2014 Autor Share Napisano Maj 10, 2014 Sagitta westchnęła po raz drugi. Szybko chwyciła "Historię Hogwartu" i wepchnęła w biegu do torby. Szybko przebiegła przez schody i zatrzymała się na odpowiednim piętrze, ciężko oddychając Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 (edytowany) - Ups... - mruknęła. - Miałam wysłać sowę do rodziców. - Amy uderzyła się ręką w czoło. - Alex... Nie wiesz może czy mamy dzisiaj Obronę Przed Czarną Magią? Edytowano Maj 25, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Ari przeszła obojętnie obok Alexa i Amelii znajdując odpowiednią salę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Ari! - krzyknęła Amy widząc mijającą ich obojętnie dziewczynę. - Czekaj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Czerwiec 6, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Sagitta, widząc Amy i Alexa siedzących razem podeszła do nich - Cześć. Mam nadzeję, że dziś będzie ciekawie- powiedziała siadając koło Gryfonów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Ari obojętnie odwróciła się do Alexa i Amy - No dobra. - powiedziała odrobinę niechętnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 ((Nah. Wypisuje się.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 (edytowany) - Cześć Sagitta... Ja też mam taką nadzieję... - mruknęła wciąż zmartwiona zachowaniem Ari. - Co ci jest Ari?[;-; Smutłam.] Edytowano Czerwiec 6, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Czerwiec 6, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2014 (edytowany) [OK :(] - A co jej się stało?- zapytała na wpół przytomna Sagitta- Czy tobie też się chce tak spać? Edytowano Czerwiec 6, 2014 przez Frodo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 - Jej się spytaj. - mruknęła. - Czemu się nie odzywasz do nas Ari? [Nie wiem czy to ma jakikolwiek sens... Przemyślę to czy nie odejść...] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Bo nie mam o czym. Wszystko w porządku - odparła cicho Ari. [Nie wypisałam się pierwsza, yeah] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Czerwiec 6, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2014 [heh. Wiedziałam, że to długo nie pociągnie. Może ktoś zrobi coś niespodziewanego? Np. Wyfrunie przez okno xD] - Ahhh... Tak? Nic nowego?- zapytała lekko podejrzliwie Sagitta. Mimo, że nie była wrogo nastawiona do Gryffindoru, nie ufała im tak do końca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 [Jaka jest teraz lekcja? Gubię wątek, ale dziwne rzeczy i ja, zawsze do usług XD] Alderamin wertował podręcznik, najwyraźniej bardzo intensywnie nad czymś myśląc. A raczej chyba zastanawiał się czy jakimś cudem udałoby mu się kiedyś "ożywić" jakiś ze swoich obrazów. Ale podejrzewał, że książka dla pierwszoklasistów raczej takich informacji nie zawiera... ale czemu nie sprawdzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 [Transmutacja. Ale skoro nie ma Alexa to praktycznie nic się nie wydarzyło. To nie ma sensu...] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Odchodzę. Żegnajcie :3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 [.... Bez przesady, ale meh, jedna osoba odpadła i kolejne się sypią, zawsze.... Okej, skoro wszyscy odchodzą, to zakładam nowy RP w klimatach Potterowych z nadzieją, że tam nie będzie "odechciało mi się, bo to bezsensu" x_x] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts