Cassidy Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 ...Hm... Mam figurkę z Rarity Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 fałsz..? Nie zgadłam.. ech.. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 zgadłaś ;-; a ja mam 5 pkt. juhu xd Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 A ja nwm ile mam.. chyba 4.. ok.. hmm.. czy moja siostra w tej chwili chrapie? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 ona zawsze chrapie ... prawda? xd Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Nie fałsz nie w tej chwili.. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Mam królika o imieniu Czips. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Czips,czips,czips,czips...cz.,i..p..s.. prawda! :/ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 26, 2014 Share Napisano Kwiecień 26, 2014 źle nie jest mój, a mojej siostry xd Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Kwiecień 26, 2014 Autor Share Napisano Kwiecień 26, 2014 Bardzo was proszę, piszcie po ludzku. Normalne zdania, rozpoczęte z dużej litery, zakończone kropką i nieozdobione "xd" i innymi takimi szlaczkami. Może was bawi pisanie w zabawie w dwie osoby, ale zapewniam was, że wiele osób, widząc takie posty, od razu zamyka stronę i nigdy nie wraca do tematu. Jeśli to się utrzyma, to po prostu wywalę tą zabawę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Bardzo was proszę, piszcie po ludzku. Normalne zdania, rozpoczęte z dużej litery, zakończone kropką i nieozdobione "xd" i innymi takimi szlaczkami. Może was bawi pisanie w zabawie w dwie osoby, ale zapewniam was, że wiele osób, widząc takie posty, od razu zamyka stronę i nigdy nie wraca do tematu. Jeśli to się utrzyma, to po prostu wywalę tą zabawę. Przepraszamy :c nie będziemy już.. Mój telefon właśnie się ładuje. Prawda czy fałsz? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Prawda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Fałsz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 StarostaXD dostaje punkt. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Moim ulubionym napojem jest sok z kaktusa. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Prawda. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Fałsz... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Fałsz Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BB_RedFox Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Prawda?.. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Prawda Ryś zdobywa punkt Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Teraz ja, tak? Lubię rabarbar. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hedzio Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Prawda. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Fałsz. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Cassidy zdobywa punkt. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Kwiecień 27, 2014 Share Napisano Kwiecień 27, 2014 Kocham rekiny. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts