Frodo Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 Vert, która trochę przysnęła obudziła się na dźwięk tłuczonego szkła. Zobaczyła biegnącego pegaza. Szybko zerwała się i pobiegła za klaczą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 Florie nie wbiegła po schodach. Nie chciała im przerywać. - Co to było? - krzyknęła. - Niech zgadnę... Znowu jeden z ptaków rozbił wazon... Zaśmiała się. - Nie nadepnijcie na szkło. Później to posprzątam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 Vert słysząc, że to tylko wazon, wróciła na swoje miejsce. Nagle zobaczyła tego kucyka, do którego podeszła - Cześć. Jestem Vert- powiedziała do białego kucyka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 -F-Fenro.- powiedziałem odwracając lekko głowę, by nie zobaczyła moich rumieńców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 - Wiesz... Zastanawia mnie jak robisz te śnieżynki- powiedziała zafascynowana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 -P-po prostu już t-taki mam dar.- powiedziałem, dalej się rumieniąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 - Ciekawy dar. Jeżeli można to nazwać darem, to ja mam dar katastrof- powiedziała uśmiechając się łobuzersko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 -Aha, jaaa.. chyba już pójdę.- powiedziałem i zacząłem kierować się do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 - Nie! Zaczekaj!- zawołała Vert i podleciała do drzwi- Może ci się coś stać! Proszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 Odsunąłem się lekko. -N-no dobrze, zostanę.- nie mogłem przestać się rumienić. Ona się martwiła o mnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 - Nie kogę pozwolić, aby tobie się coś stało- powiedziała stanowczo- Opowiedz coś o sobie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 -A co niby mam o sobie powiedzieć? Urodziłem się na wsi, jak byłem mały odkryłem w sobie lodowe zdolności, a później przeprowadziłem się tu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 - Och, a ja jestem z tąd, ale później przeprowadziliśmy się w chmury- powiedziała z uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 -To fajnie.- powiedziałem i usiadłem spokojnie. Obecność tej klaczy jakoś mnie onieśmielała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 - Wątpię... jakoś nie wyobrażam sobie reszty jednorożca albo pegaza który robi coś takiego... - westchnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 17, 2014 Autor Share Napisano Maj 17, 2014 Zaszła na dół lekko rozdrażniona. - Rany... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 Florie odwróciła głowę - Co jest? - zapytała. - Coś nie tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 Widząc zanoszącą się rozmowę między klaczami postanowiłem opuścić dom. Po cichu szedłem do wyjścia. Chciałem tylko wrócić do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 (edytowany) Lucky westchnął. Po chwili zaburczało mu w brzuchu - Przydało by się coś zjeść... - powiedział do siebie. Po chwili zszedł na dół. Edytowano Maj 17, 2014 przez Mephisto von Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 17, 2014 Autor Share Napisano Maj 17, 2014 -Nic takiego. - odparła, po czym kaszlnęła głośno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 Florie zauważyła, że ogier próbował wyjść. - Nie tak prędko. Drzwi są zamknięte na klucz. - zaśmiała się. - A tak na serio to nie pozwolę nikomu wyjść póki zamieć nie ustanie.- O rany kucyk... - odparła. - Co jest z wami? Macie zły dzień czy co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 17, 2014 Autor Share Napisano Maj 17, 2014 Zaśmiała się. -Lekko. Nastała ogromna śnieżyca, której nie widać końca. Eh... Idę do domu po szalik. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 - Jak chcesz ja mam kilka... - stwierdził a z torby wyleciało kilka szalików. - Mam kilka,,, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 Florie postukała się kopytem po głowie. - A zresztą. Po co ja się trudzę... - odparła rzucając na podłogę klucz i kładąc się na kanapie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 17, 2014 Autor Share Napisano Maj 17, 2014 -Ou... Dzięki. - odparła, szybko, podnosząc szaliki, a następnie pomagając ogierowi włożyć je do torby. No. Prócz jednego, którego założyła na szyję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts