Mephisto The Undying Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 - Proszę. - odpowiedział i lekko się uśmiechnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 -Mi zimno jest niestraszne. Sam przecież jestem zimnokrwisty- powiedziałem i już szykowałem się do teleportacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 17, 2014 Autor Share Napisano Maj 17, 2014 Uśmiechnęła się. -Florie, co jest? - spytała cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 (edytowany) - Nic. - mruknęła ponuro podtrzymując sobie głowę przednimi kopytkami. - Chcecie iść? Proszę bardzo... Edytowano Maj 17, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 -Do widzenia- powiedziałem i teleportowałem się za drzwi. Powoli szedłem do swojego przytulnego domku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 - Żegnaj. - mruknęła i założyła tylną nogę na nogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 17, 2014 Autor Share Napisano Maj 17, 2014 Odetchnęła głęboko. Nienawidziła żyć na uwięźi. Skoczyła na kanapę, po czym Przytuliła się do swojego szalika. -Kucyki... Błagam was. Popełniacie tylko błąd... Błąd... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 - Każdy popełnia błędy. - mruknęła pod nosem i nie zmieniając pozycji zamknęła oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 Lucky przetasował talię. - Um... może to kiepska chwila ale zagramy w coś? Nie lubię takiej napiętej atmosfery... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 17, 2014 Autor Share Napisano Maj 17, 2014 -Ehh... Mogę zagrać. - odparła klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 - Ja... - otworzyła szeroko oczy. - Może później. Miałam iść posprzątać ten wazon i w ogóle... Wstała z fotela i wzięła miotłę opartą o ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 Spojrzał na odchodzącą klacz. Potem odwrócił się do Timber. - To w co gramy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 17, 2014 Share Napisano Maj 17, 2014 Florie obróciła się tylko na chwilę popatrzyła w ich stronę i powędrowała na górę do cieplarni. - Znowu doniczka? - westchnęła. - Dobrze chociaż, że tym razem jest pusta. Miałabym mnóstwo problemu z przesadzeniem. Gdy wszystko zostało posprzątane Florie zeszła na dół w lepszym nastroju, bo przed chwilą była w cieplarni, w swoim raju. - Jesteście głodni? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 [sory, że mnie nie było, ale nie było internetu w nocy] - Tak, nawet bardzo jeśli chodzi o mnie- odpowiedziała Vert Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 18, 2014 Autor Share Napisano Maj 18, 2014 -Tak, dość głodni. - odparła, zwracając się do Lucky'ego - Ty wybierz, rzadko gram w karty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 - Ja też bym coś zjadł. - odpowiedział Florie. - No to zagrajmy w kierki. - odpowiedział. Rozdał karty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Po chwili zastanowienia powiedziała: - To ja wracam do cieplarni po jakieś warzywa. Wzięła koszyk i poszła z powrotem na górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 18, 2014 Autor Share Napisano Maj 18, 2014 (edytowany) -Kierki... Okej, może być. - odparła, przeglądając swoje karty. - Zacznij więc. - dodała, spoglądając na swoją Damę pik z lekkim, niezauważalnym obrzydzeniem. Edytowano Maj 18, 2014 przez Timber Dębowa Tarcza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Lucky wyciągnął trzy karty i wręczył je Timber. - twoja kolej. - ((Wiesz jak się gra?)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 18, 2014 Autor Share Napisano Maj 18, 2014 [Wiem, wiem. W miarę.] Timber wyciągnęła karty, podając je Lucky'emu, a następnie biorąc te, które zostały podane przez niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Florie zaczęła zbierać warzywa. Było to chyba najcieplejsze miejsce w całym domu, nie licząc jej pokoju, który był tak jakby drugą cieplarnią. Zresztą, w całym domu były rośliny i zwierzęta, głównie ptaki. Zeszła na dół i powędrowała do kuchni. - Domyślam się, że chcecie coś ciepłego. - powiedziała krojąc pomidory. - Zrobię jakąś zupę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Lucky zabrał karty. Potem wystawił jedną. - Twoja kolej, - powiedział do Timber z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 - A jak w to się gra?- zapytała Vert Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 - Dość prosto. Każdy ma trzynaście kart. Na start oddaje się trzy osobie po swojej lewej, bądź prawej, zależy od rundy. Trzeba wykładać karty w taki sposób by twoja karta nie miała największej wartości, jak każdy da serce ty również musisz. Ten kucyk który dał najmocniejszą kartę, na przykład króla zabiera wszystkie. Celem gry jest zdobycie jak najmniejszej ilości punktów. - odpowiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 - Zabawne. Zawsze trzeba zdobyć jak najwiecej punktów- zaśmiała się Vert- To ja popatrzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts