timber Napisano Maj 18, 2014 Autor Share Napisano Maj 18, 2014 Wysunęła jedną z kart. -Dobrze, teraz ty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Lucky zagrał. - W uczciwej grze nigdy nie przegrałem... ale też nigdy w taką nie grałem. - powiedział z cwanym uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 (edytowany) Florie pokroiła i wrzóciła wszystkie warzywa do garnka z gotującą się wodą. Z pomidorów zrobiła przecier, podgrzała go po czym połączyła go z warzywami. Dodała parę przypraw, odczekała chwilę i ciepłą zupę wlała do miseczek. Zaniosła je do pokoju gościnnego i położyła na stole. - Gotowe. - odparła i uśmiechnęła się. Edytowano Maj 18, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Vert spróbowała - Pyszne. Naprawdę dobrze gotujesz!- stwierdziła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 - Dziękuje. - podziękował Florie i spróbował zupy. - Dobrze gotujesz. - powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 18, 2014 Autor Share Napisano Maj 18, 2014 -Zamierzasz - wzięła łyżkę zupy - Pyszne, świetnie gotujesz! A, no tak. Zamierzasz oszukiwać? - Powiedziała, z niechęcią zbierając karty, a następnie wystawiając jedną na środek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 - Dziękuję. - powiedziała i zaśmiała się. Sama także spróbowała. - Robiłam lepsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 - Żartowałem... nie zamierzam oszukiwać. Wbrew pozorom jestem uczciwy. - powiedział wystawiając kartę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 18, 2014 Autor Share Napisano Maj 18, 2014 -Co nie zmienia faktu, że ta jest pyszna. Nie wyobrażam sobie raju jaki czulibyśmy przy jedzeniu tych lepszych. - Klacz uwielbiała prawić komplementy. - Ależ jakim pozorom, Lucky? - w tym momencie urwała, biorąc łyżkę zupy. - Nie wiem o jakie pozory ci chodziło, może poprostu nie znam cię za dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 - Jest taki stereotyp że karciarz to zawsze oszust. - stwierdził. - I mnie również często się takim nazywa... - westchnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 - No jest taki stereotyp...- powiedziała nadal jedząc zupę- Co nie znaczy, że jesteś oszustem. Nie jesteś. Prawda?- zapytała z łobuzerskim uśmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 18, 2014 Autor Share Napisano Maj 18, 2014 -Stereotypy nie zawsze są prawdą, a wręcz przeciwnie, często są kłamstwem, zadowalającym kucyki mniej inteligentne, będące przeciwnikami innej rasy, wyglądu czy profesji. Co nie oznacza, że musisz być oszustem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 - Ja ci wierzę. - powiedziała dmuchając na gorącą zupę. - Nie wyglądasz na takiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 - Nie jestem oszustem jeśli o to chodzi... - odpowiedział. - Pokazuje sztuczki a nie gram na pieniądze więc nie muszę oszukiwać... - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 - No więc właśnie- podsumowała Vert wyglądając za szybę- Jakby przestało padać, wypuściłabyś nas?- zapytała gospodarza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 - Jeśli w ogóle przestanie padać to jasne. - odparła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 18, 2014 Autor Share Napisano Maj 18, 2014 -Oszukiwanie jest rzeczą trudną i bolesną dla duszy. Tak samo jak kłamstwo. Ja ci wierzę, gdyż nie mam powodów by nie wierzyć. - odparła, chytrze się uśmiechając, a następnie zbierając karty, po czym czekając na jego ruch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 - Dzięki. To miłe. - powiedział z uśmiechem wykładając kartę. - Tym razem pada na mnie...- zabrał karty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Maj 19, 2014 Share Napisano Maj 19, 2014 (edytowany) Wyszedłem z domu na spacer. Na szyi miałem swój ulubiony biały szalik, który dostałem od mamy. Śnieżyca nie przeszkadzała mi wcale. Tak w ogóle to lubiłem nawet zimę. Edytowano Maj 19, 2014 przez Lightning Energy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 20, 2014 Autor Share Napisano Maj 20, 2014 -Ależ proszę. - Odparła, wystawiając kartę z uśmiechem. [Doczekaliście się.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 ((Nareszcie!)) - Zobaczmy. - powiedział, po chwili dał kolejną kartę i uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 20, 2014 Autor Share Napisano Maj 20, 2014 -Planujesz coś? - Spytała, skrywając zaciekawienie pod maską potulnego uśmiechu. Wystawiła kartę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 - Nie... ale zamiast pokerowej twarzy uśmiecham się. - powiedział wystawiając kartę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 20, 2014 Autor Share Napisano Maj 20, 2014 -Ciekawe... - Odparła, zbierając karty. - Ehh... - prychnęła lekko, po czym powróciła do uśmiechu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 - No cóż... gra się kończy a ja wygrywam. - powiedział wykładając karty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts