timber Napisano Maj 20, 2014 Autor Share Napisano Maj 20, 2014 -Mój drogi, ależ szczęście nigdy mi nie pomagało, a w karty gram rzadko. Nie jestem zaskoczona ani zawiedziona. - wyłożyła kartę, to pewnie ostatni ruch przed jej przegraną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 20, 2014 Share Napisano Maj 20, 2014 - No cóż... - powiedział kładąc kartę. - Akurat to jest gra na fart. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 - Ciekawa ta gra- powiedziała Vert i zapatrzyła się w okno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 -Fart nigdy mi nie sprzyjał. - odparła. - A jednak, nigdy nie miałam pecha. - Odparła, wykładając kartę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 - Cóż... ja jestem szczęściarzem z definicji. - stwierdził zabierając karty. - Ok, koniec... Wygrałem. - powiedział. - Gramy jeszcze raz czy nie? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 -Jak chcesz, nie mam nic przeciwko kolejnej grze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 - Grasz też? - zapytał Vert tasując karty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 [Teraz tak sobie myślę, że jest tak gorąco, a tu o śnieżycy] - Eee... Nie. Ja tylko popatrzę- powiedziała nie odrywając wzroku od szyby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 Stałem w jednym miejscu na ziemi i koncentrowałem się. Chciałem przećwiczyć trochę swoje moce. Wokół mnie nagle wyrosły niezwykłe lodowe kwiaty. Moje kopyta pokrył lód. Na grzbiecie pojawiły się kryształki lodu. Opanowywanie tego zajęło mi trochę czasu, ale w końcu się udało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 22, 2014 Autor Share Napisano Maj 22, 2014 -Vert, No przestań, to proste. - odparła zachęcająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 - Właśnie, no i we trójkę będzie ciekawiej. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 22, 2014 Share Napisano Maj 22, 2014 - Ech. No dobrze- powiedziała Vert Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Lucky rozdał karty. Wyciągnął ze swojej talii trzy i przekazał je Vert. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Florie podeszła do okna. - Nie wygląda to dobrze... -mruknęła cicho do siebie kiedy śnieżyca robiła się coraz większa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 Wyciągnęła karty podając je Lucky'emu. -Teraz ty, Vert. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 Vert też wyciągnęła karty i dała je Timber - To co teraz?- zapytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Gramy. - powiedział Lucky i położył kartę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 25, 2014 Autor Share Napisano Maj 25, 2014 -A wiec... Zacznijmy. - Wyłożyła kartę. - Vert? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Już, już- otrząsnęła się z rozmyślań i również odłożyła kartę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Która godzina? - zapytał zabierając karty i wykładając kolejną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 25, 2014 Share Napisano Maj 25, 2014 - Gdzieś koło drugiej. - powiedziała Florie wciąż zerkając za okno. - A co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts