Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 - Ech... mi to zajmie dziesięć minut... muszę tylko wziąć tylko kilka rzeczy. - powiedział. - Albo i mniej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 Pokręciła głową. -Nie... Kucyki...! Lucky, co musisz wziąść? Vert, nie idziesz. Zostaję z tobą... - urwała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 - Wiem!- wykrzyknęła- możesz się przecież teleportować! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 [Jak ja o tym nie pomyślałam? ] -Słusznie! Jak mogłam o tym zapomnieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 - Mogę to fakt... chyba z tego miejsca dotrę do przedpokoju... - stwierdził. Kilka kart zaczęło krążyć wokół niego. - Czekajcie tu. - zaśmiał się i zniknął pozostowiając po sobię karty którę zniknęły w srebrnym dymie. Trafił do domu, szybko wziął to co mu potrzebne i spakował je do torby. Jedna stara księga, pudełko i kilka szalików. Zabrał torbę i ponownię zniknął w kartach. Pojawił się przed celem, na zewnątrz. Zapukał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 -Co ja zrobiłam... - Odetchnęła głęboko, po czym położyła się pod kominem, zrezygnowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 Vert podbiegła do drzwi i wpuściła jednorożca - A nie mówiłam!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 -He? - Poderwała się, stając w niedbałym uśmiechu. - Szybko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 - Nie trafiłem tu... i prawię wpadłem w ścianę... - powiedział. - Dlatego wolę się nie teleportować do pomieszczeń. - powiedział biorąc głęboki wdech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 15, 2014 Autor Share Napisano Maj 15, 2014 -Ważne że nic się nie stało. - Odparła zmieszana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 - Fart nigdy mnie nie opuszcza. - powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 - Odganianie chmur nic nam nie daje... - powiedziała smętnie Florie. - Nie pozwolę wam stąd wyjść... Śnieżyca robi się zbyt duża... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 Machnęła ogonem. -Kochani! Skupcie się proszę. Mamy wychodzić? Nie powinniśmy... Chyba... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 Lucky westchnął. - W końcu wyjść będziemy musieli... - stwierdził. - Ja bym również chętnie dowiedział się skąd się wzięła ta śnieżyca... - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 - Przeczekajmy to choć chwilę... - powiedziała. - Musimy nabrać sił jeśli chcemy to przeżyć. Wyjrzała przez okno i westchnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 - To może zamiast siedzieć bezczynnie zróbmy coś. Nadmiar stresu jest szkodliwy. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 - A co możemy zrobić?- zapytała Vert- Grać w wyliczanki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 - Nie wiem co... ale coś zróbmy... - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 - O rany... - pisnęła Florie i zakryła pyszczek kopytkiem. - Muszę wyjść... Już... Teraz... Złapała płaszcz i wybiegła na zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 Wyszedłem sobie na dwór i rozmyślałem. Chłód nie robił na mnie wrażenia, bo sam miałem trochę niższą temperaturę ciała. Ustałem gdzieś na poboczu i zacząłem grać na flecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 - Dzień dobry! - krzyknęła Florie zbierając kwiatki z tarasu, widząc ogiera wychodzącego z domu na przeciw. - Jak tam? Nie zimno ci? [ Chodzi o postać Lightninga ] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 -Witam- skinąłem głową na powitanie. Po chwili powiedziałem:- Lód i śnieg są mym sekretem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 - Uuu... - zaśmiała się Florie. - A to dopiero fajna sprawa. Nie będziesz miał problemów z zamiecią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 Pokręciłem lekko głową i wyszeptałem do siebie: -Nawet nie wiesz, co mówisz, moja droga. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 Odetchnęła głęboko, po czym poszła na górę. Jej rola jest taka, jak rola małej sosenki w wielkim lesie. Żadna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts