Mephisto The Undying Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 Lucky zauważył jak Timber poszła na górę. Zastanowił się chwilę ale postanowił pójść za nią. Wszedł na górę. - Znudziło ci się nasze towarzystwo? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 -Nie żartuj sobie, nie. Chciałam sobie jedynie... Pozwiedzać. - odparła, nerwowo się uśmiechając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 (edytowany) - Aj tam... Nie smuć się. - powiedziała troskliwie. - Jeśli chcesz to zapraszam na herbatę. Florie nie czekając na odpowiedź zaczęła pchać taczki pełne roślin z tarasu. Weszła do domu zamykając drzwi. - Jesteście na górze? - zapytała. Edytowano Maj 16, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 Wszedłem za klaczą do środka. Całkiem ładne mieszkanie, podoba mi się. Stałem sobie i rozglądałem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 - Ja i Timber. - powiedział do Florie. - Wiesz Timber... nie potrafisz raczej dobrze udawać... - powiedział podchodząc bliżej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 -Ehh... - Odetchnęła. - Wiem... Niestety. - Zwiesiła łebek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 - Więc. Czemu poszłaś na górę? - zapytał lekko się uśmiechając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 - Nie przeszkadzajcie sobie. - powiedziała Florie. - Tylko uważajcie jak będziecie wchodzić do cieplarni i mojego pokoju. Pełno tam roślin i zwierząt. Zaczęła parzyć herbatę dla gościa. - Tak w ogóle to jestem Florie. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 -Jestem Fenro Arkadio Timotius Delemo Adeli.- powiedziałem, a moje kopyta otoczyła cienka warstwa lodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 -Rozumiesz, niedługo poślą generałów na szukanie nowej krainy, a wtedy to wszystko zaćmi inne sprawy. Zaćmi innych. Ukryje. I tak jak zawsze, będę zwykłym kucykiem, mieszkającym w samotnym domu na końcu drogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 - Ładnie. - powiedziała odwracając głowę. - To jak mam na ciebie mówić? Bo to zależy od ciebie, jak chcesz. Położyła herbatę na stole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 - Nie jesteś zwykła. Każdy jest na swój sposób wyjątkowy. - powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 -Mów mi po prostu Fenro.- powiedziałem spokojnie, mimo iż kopyta zamarzły jeszcze bardziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 -Wiem, wiem. Ale... Są pegazy, które latają wysoko i nisko, jednorożce, które przyzywają słońce i księżyc unoszą, a gdzieś tam, są też kucyki ziemne, które... - urwała - orają pole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 - Ani nie przyzywam słońca, ani księżyca... Ale trzeba wziąć pod uwagę to że gdyby nie to że kucyki ziemskie produkują jedzenie to najpewniej głodowalibyśmy. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 16, 2014 Autor Share Napisano Maj 16, 2014 -Toż gdyby ktoś chciał, a niebyłby kucykiem ziemnym, pewnie nie miałby problemu. [Myślenie Timber jest nieprawidłowe, niestety] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 Florie uśmiechnęła się. - Czemu tak ci się robi? - zapytała wskazując na kopytka Fenro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 Spuściłem głowę i powiedziałem cicho: -Lód skrywa tajemnice, lód jest we mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 - Jak mówisz to lecą płatki śniegu. - powiedziała i uśmiechnęła się bardziej. - Podoba mi się. Ale czekaj... Lód jest w tobie? To źle czy dobrze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 -Interpretuj to sobie jak chcesz. Dla mnie... to po prostu nijak, pusta i nic nie znacząca zdolność. Zresztą, sama dotknij mojego czoła. (jest zimne jak stal) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 Florie położyła kopytko na czole kolegi. Wzdrygnęła się lekko czując chłód. - O rany... Ale dlaczego? Czemu tak? Skąd to się wzięło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 -Taki już jestem. Temperatura mojego ciała wynosi tylko 30 stopni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 - Hmm... Muszą cię lubić za takie zdolności co? - zapytała i zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Energy Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 -Nie rozumiem. Niby dlaczego mieliby lubić za to? (ja idę spać. wracam jutro rano) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 16, 2014 Share Napisano Maj 16, 2014 - No... Bo jesteś niezwykły i w ogóle... - odparła. - Jesteś fajnym kucykiem... Tak poza tym... Nagle Florie usłyszała trzask tłuczonego szkła dobiegający z góry i pobiegła w tamtym kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts