Spinwide Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Witam. Ci którzy zwiedzali bardziej internetowy krańce tego foruma, wiedzą że X czasu temu rysowałem gronostaje na zlecenie (temat chyba gdzieś w archiwium, poszukajta kto chce). Wpadłem powinformować że gronostaje powracają do internetów w postaci komisku. #hajs # fejm #spunzbogacz #dwaporszaki Na reklamę zezwolił sam Skyspli t więc korzystam zanim zauważy że to był zły pomysł. Bądź dobrym człowiekiem i pomóż w uczynieniu mnie bogatym i sławnym: http://bardzofajnegronostajewinternetach.blogspot.com/ 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Przybyłam tu by poinformować cię, że napisałeś ,,komisk" w tytule, ale to szczegół Czytałam twój komiks , bo mi się nudziło i masz ode mnie 2 zł. na początek c: Ps. interesująca nazwa bloga ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Maj 18, 2014 Autor Share Napisano Maj 18, 2014 "Komisk" jest zamierzony. Z komiksem mało ma to wspólnego, więc jest to "Komisk" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nicz Napisano Maj 18, 2014 Share Napisano Maj 18, 2014 *Głaszcze swą wyimaginowaną krzaczastą brodę* Hmmm, interesujące. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Maj 19, 2014 Autor Share Napisano Maj 19, 2014 Prawdopodobnie komisk bedzie aktualizowy tak co 2-3 dni, lub wtedy jak będzie mi się chciało. Tak informuję, jakby ktoś się zakochał w Zygmuncie i nie mógł żyć bez kolejnego komiksu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Listopad 30, 2014 Autor Share Napisano Listopad 30, 2014 To było trochę więcej niż 2-3 dni, ale jest nowy komisk. Pozdrawiam, Spónz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 Podbijam bo zacne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 3, 2015 Share Napisano Marzec 3, 2015 To zawsze było ok. Teraz, w smutnych czasach gdy większość gier już nie bawi a jutuby przestają dostarczać nieobejrzalnej ilości stuffu, takie rzeczy stają się jeszcze lepsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się