Mephisto The Undying Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - Trochę, ale nie jest źle. No i dzięki tobie jest mi cieplej. - powiedział uśmiechając się. - Ale przespałbym się. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - No to śpij. - powiedziała i przytuliła Whita. - Musisz być zmęczony. Prześpij się spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 White pocałował Gravity, po chwili odsunął głowę i zamknął oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 (edytowany) - Śpij spokojnie. - powiedziała i pogłaskała go lekko po głowie. Klacz patrzyła się na niego dość długo aż zasnął. "Żeby mu przyśniło coś dobrego." - pomyślała.Po jakimś czasie Gravity widząc, że White śpi spokojnie, po cichu zeszła z łóżka i podreptała na dół do kuchni. Postanowiła przyrządzić coś dobrego. Pogrzebała chwilę w szafkach i lodówce i zabrała się za pieczenie ciasteczek. Edytowano Maj 30, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 White, spał dość spokojnie, śniło mu się coś dziwnego, ale nie strasznego, co jakiś czas mruczał pod nosem coś w stylu ,, Beep, boop maggot...'' bądź. ,, You can't burn me, im already of fire...'' i kilka innych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 (edytowany) Gravity słyszała jak White mówi przez sen. Pomyślała jednak, że to raczej normalne, bo jej też to się zdarzało. Nawet dość często. Ale to było jednak dziwne: "You can't burn me, im already of fire..."? "Ma gorączkę" - pomyślała. - "Ale to i tak wciąż dziwne." Gdy ciasteczka się upiekły wyjęła je z pieca i przełożyła je na talerz. Zrobiła gorącą herbatę i zaniosła to wszystko na górę. Położyła to na stoliczku obok łóżka, a z torby wyjęła jakąś saszetkę z tabletkami i buteleczkę z syropem. Dotknęła po raz kolejny czoła Whita. Miała wrażenie, że jest gorzej. Poszła natychmiast po jakiś ręcznik który namoczyła zimną wodą. Wróciła do pokoju i położyła ręcznik na czole Whita, żeby było mu chłodniej. Usiadła z powrotem na łóżku i czekała aż się obudzi. Edytowano Maj 30, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 White obudził się. - O rzesz ty... - mruknął, zauważywszy że Gravity siedzi obok niego. Przyjrzał się jej dokładnie, - Hm... śniłaś mi się... ale tam byłaś w seksownym stroju policjantki... - stwierdził. - Czy ja to powiedziałem na głos? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Gravity spojrzała na niego i zaśmiała się. - Owszem powiedziałeś. - odparła starając się zdusić śmiech, ale nie mogła. - Jak chcesz to się kiedyś tak dla ciebie przebiorę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - Chętnie, ale pielęgniarka też może być. - uśmiechnął się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - Zabawimy się tak kiedyś. - parsknęła śmiechem ale po chwili dodała już nieco poważniej: - Chyba ci się pogarsza. Włożyła mu termometr to ust, a po chwili wyjęła go. - 39.2 - westchnęła. - Tak jak myślałam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - A nie czuję się jakoś gorzej. - stwierdził.- A co do twojego przebrania się za pielęgniarkę to trzymam cię za słowo. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - Dobra. - powiedziała i znowu zaczęło zbierać jej się na śmiech, ale powstrzymała się. - A to, że nie czujesz się gorzej to nie znaczy że tak jest. Gravity wstała i podeszła do stoliczka. Podała mu wciąż ciepłą herbatę. - Wypij to. - powiedziała. - Zaraz dam ci coś na spadek temperatury. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 White zaczął pić herbatę. - W sumie, to obecna sytuacja sprawia że mogłabyś się tak przebrać. - zażartował. - Ostatecznie może być też strój pokojówki. - dodał i zaśmiał się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - Nie mam... - powiedziała i wzruszyła ramionami. - Znaczy... Eee... Nieważne... Teraz lekko się zarumieniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - Czekaj, czekaj... ty masz taki strój? - zapytał zdziwiony. - Powiedziałaś to w taki sposób że zabrzmiało jakbyś miała... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - Eee... Nie... Nie mam...- skłamała, ale brzmiało to niezbyt przekonująco. Jedynym z powodów były jej rumieńce, które wciąż stawały się większe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - Ty masz taki strój... - powiedział wciąż zdziwiony, - i kiepsko kłamiesz... a na ogół klaczą wychodzi to lepiej... - stwierdził. - Ale po co ty go kupiłaś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - Może dlatego, że cię kocham i nie mam zamiaru kłamać ci prosto w oczy. - powiedziała i spuściła wzrok. - A to już nie twoja sprawa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - Dobrze, przepraszam. - powiedział. - Po prostu, zdziwiło mnie to... - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 (edytowany) - Wytłumaczę ci to kiedy indziej. - mruknęła i podała mu jedną tabletkę. - Masz. To na grypę. Połknij. Edytowano Maj 30, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 White wziął tabletkę, połknął ją i popił. - Dzięki. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - Proszę. - powiedziała. Czuła się znacznie lepiej z myślą, że nie musi się już tłumaczyć. - Upiekłam ci ciasteczka. - wskazała na talerz i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 - Dzięki... - powiedział i wziął jedno. Spróbował. - Dobrę. - powiedział z uśmiechem. - Eh... szkoda że się nie przebierzesz... - pomyślał i spojrzał na Gravity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 Gravity popatrzyła na Whita. Dobrze wiedziała o czym on tam sobie teraz myśli. - Mówiłam ci: "Możemy się tak kiedyś zabawić." - westchnęła. - I wierz mi... Ja zawsze słowa dotrzymuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 White uśmiechnął się lekko. - Wiem... - powiedział. - Ale pomarzyć nie można? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts