Szeregowa WW Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Dzięki. - powiedziała i także się uśmiechnęła. - Bardzo lubię gotować. Wzięła łyk soku ze szklanki. - A jak ci się spadło? Śniło ci się coś? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Nie pamiętam, ale spało mi się dobrze. - odpowiedział. - Nawet bardzo dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Świetnie to słyszeć. A mi... - mruknęła i wbiła wzrok w sufit. - Właściwie nic się nie śniło... Czułam taki spokój... Niczym się nie martwiłam. Jakby wszystko odpłynęło. Po chwili otrząsnęła się. - Ale to coś nieprędko da nam spokój. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Ale mam nadzieje że jednak uda się tego pozbyć. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Dzisiaj to naprawdę się chyba wkurzyło. - odparła. - Te macki w ogóle nie chciały cię puścić. Słyszałam jakiś głos w głowie i dopiero jak zaczęłam wrzeszczeć w myślach na to coś to puściły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Serio? - zapytał zdziwiony. - To coś naprawdę chciało mojej śmierci... - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Niestety... Potem jeszcze krzyczało, że "to jeszcze nie koniec..." - westchnęła. - Ale nawet nie chcę o tym myśleć... Martwię się o ciebie... Uśmiechnęła się opiekuńczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Mam nadzieje że to nie zrobi nic tobie. - powiedział. - Nie chciałbym żebyś... - dodał ciszej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Wolałabym zginąć niż pozwolić by coś ci się stało... - powiedziała i chwyciła go za kopytko. - Musimy opiekować się sobą nawzajem... Kocham cię White... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Ja ciebie też Gravity... - powiedział. - Mam nadzieje że szybko to się skończy. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Też mam taką nadzieję. - odparła. - Ale nie myślmy o tym teraz. Zjedz sobie spokojnie. A co chciałbyś później porobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Nie wiem... przejść się nigdzie nie mogę... a ty co byś chciała? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 [Kucyki mają do czynienia z prądem mają kino itd., więc niech mają telewizor ] - Może obejrzymy jakiś film? - zapytała. - Co ty na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - W sumie, dobry pomysł. - powiedział, dokończył naleśniki. - Jakiś konkretny? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Nie wiem... - odparła i wzruszyła ramionami. - Może jakiś horror? Komedia? Zależy co lubisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Komedię. - odpowiedział, wziął swój talerz i odniósł go do zlewu, podszedł do telewizora i zaczął szukać jakiejś płyty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 (edytowany) - Dobra. - odparła. Usiadła na kanapie naprzeciwko telewizora i westchnęła. Zaczęła szukać jakiegoś koca. Edytowano Czerwiec 1, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 White puścił film, wziął koc usiadł obok Gravity, przykrył ją i siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Zaczynało się ściemniać. Klacz przysnęła się bliżej i oparła głowę na jego ramieniu. - Zapowiada się miły wieczór. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 - Ta... - powiedział i uśmiechnął się pod nosem. Film się zaczął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Gravity śmiała się co jakiś czas. Bardzo jej się podobało. Zapomniała o wszystkim, o zmartwieniach, o potworze z jeziora. Cieszyła się że może spędzać ten czas z Whitem. Aktualnie liczyło się tylko tu i teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 White co jakiś czas śmiał się, co pewien czas spoglądał też na Gravity, cieszył się że jest tu z nim, oraz cieszył się że jest wesoła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Czerwiec 1, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 1, 2014 Nagle na ekranie pojawiła się niebieska plama, z której uformował się dobrze znany wam kucyk. Na ekranie zaczęły pojawiać się pęknięcia, z których wypływała woda. Z jednego wyszło kopyto. Pokój powoli napełniał się wodą, a ta klacz zaraz was dorwie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 (edytowany) [scena jak z "The Ring" normalnie... ] Gravity patrzyła przerażona na to co się działo. - W-wyłącz to... - wymamrotała. Edytowano Czerwiec 1, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 1, 2014 Share Napisano Czerwiec 1, 2014 ((Chmura, woda wypada w dół )) - Co do? - powiedział patrząc na Alicorna. Po chwili wyłączył telewizor. Oddychał szybciej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts