Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Dzięki. - Uśmiechnął się. Spróbował. - To jest pyszne. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Naprawdę? - zapytała i sama spróbowała. - Hmm... Może trochę... - zaśmiała się. - Wyspałeś się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - W sumie tak. - odpowiedział wciąż jedząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - To dobrze. - powiedziała i uśmiechnęła się. - Masz jakiś pomysł co będziemy dziś robić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Nie, a ty? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Gravity zjadła trochę zapiekanki. - Zastanawiałam się czy by się gdzieś przejść... - powiedziała i zaczęła kręcić widelcem w kopytkach. - Ale sam rozumiesz... W tych warunkach to byłoby raczej niebezpieczne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Troszkę. Chociaż możemy pójść do sklepu i kupić jakieś przekąski a potem znowu pooglądać jakieś filmy. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Dobrze. - odparła i skończyła jeść. - Tylko pójdę na górę po kurtkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Ok. - White dokończył jedzenie i poszedł odnieść talerze. Poszedł pod drzwi i czekał aż Gravity przyjdzie, wziął jeszcze pieniądze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Po chwili ubrana w skórzaną, czarną kurtkę zeszła na dół - Ok... Jestem gotowa. - powiedziała i uśmiechnęła się. - Prowadź. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Ok. - powiedział i otworzył drzwi, gdy Gravity wyszła wyszedł za nią i zamknął drzwi. Ruszył w stronę sklepu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Gravity ruszyła za nim, gdy szli co jakiś czas spoglądała w dół. - Dobrze, że jesteśmy tutaj. - powiedziała. - Wolałabym nie być na miejscu tamtych kucyków. Powoli zbliżali się na miejsce i gdy weszli do środka Gravity zaczęła się rozglądać. - Dobra... To co kupujemy? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Masz na coś konkretnego ochotę? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Nie wiem... - powiedziała i wyruszyła ramionami. - Pójdę poszukać jakichś świeżych owoców. Znów zaczęła się rozglądać, wzięła jakiś koszyk i zniknęła pomiędzy przedziałami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 White również wziął koszyk, poszedł po jakieś przekąski i soki, wziął jeszcze trochę bułek i poszedł poszukać Gravity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Klacz zapakowała do koszyka truskawki, jabłka, banany i pomarańcze. Po chwili zaczęła szukać Whita. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 White po kilku minutach wpadł na Gravity. - Och, właśnie cię szukałem... masz już wszystko co chciałaś? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Och... Tu jesteś. - zaśmiała się. - Ta. Myślę że mam wszystko. A ty? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Ja też. - powiedział i ruszył ku kasom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Gravity ruszyła za nim. Zapłaciła za zakupy i podniosła siatki. Poczekała chwilę na Whita. - Krótki, ale bardzo miły spacer. - powiedziała i uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - No w sumie. Kilka dni byłem w domu więc muszę się przejść. - powiedział gdy już wyszli. Po paru minutach dotarli do domu. White otworzył Gravity drzwi i wszedł za nią. Położył zakupy na blacie. - To co teraz robimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 Gravity także położyła zakupy na blacie. - Nie wiem... - mruknęła. - Później upiekę babeczki z owocami. Ale to później... A teraz? Nie wiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Filmy lepiej pooglądać wiemczorem. Co powiesz na to abyśmy zwyczajnie pobyli ze sobą? Odpoczeli i tym podobne. - zaproponował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Dobry pomysł. - powiedziała. - Idziemy na górę czy zostajemy tu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 - Na górę. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts