Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 White podszedł do Gravity i przytulił ją. - Coś wymyślimy... - powiedział cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Gravity łzy potoczyły się po policzkach, jednak chcąc to ukryć spuściła głowę. - Gdyby to było takie proste... - powiedziała a głos lekko zaczął jej się trząść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Spokojnie Gravity... - powiedział, - uspokój się. - dodał starając się żeby jego głos brzmiał kojąco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Łatwo Ci mówić. - powiedziała. - Ty mieszkasz w chmurach, a ja nie mam wyjścia. Muszę zostać tu... Zakryła twarz kopytkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Pomogę ci... - powiedział, - Proszę nie płacz... - powiedział i odsunął jej kopytka od pyszczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 (edytowany) - Ale... - mruknęła a głos wciąż jej się trząsł. Cały czas spływały jej łzy. - Jak niby chcesz mi pomóc? To jest niemożliwe... Edytowano Maj 29, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Nie ma rzeczy niemożliwych, są tylko te do których nie przyłożyliśmy wystarczającej uwagi. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 Gravity zastanowiła się przez chwilę. - A może... Magia Jednorożców? - zapytała i podniosła głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Fakt, one mogą nam pomóc, w zasadzie to myślę też czy nie spróbować porozmawiać na ten temat z księżniczką. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 [idę. Pa!] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 -Nie! Nie! - Po jej policzkach spływały łzy. - Nie! - Tupnęła, rozplaskując wodę. - Ty... Nie możesz... Nie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - To raczej nic nie da. - powiedziała smętnie. - Nie jesteśmy pierwszymi którzy wpadli na ten pomysł. Mają pełno spraw na głowie. Z oczu wypłynęły jej kolejne strumienie łez. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Proszę cię nie płacz... - powiedział cicho. - Ale my wiemy więcej niż inni. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 (edytowany) - No tak... - powiedziała. - Ale pomyśl jakie mają teraz zatrzęsienie listów, wizyt i tego wszystkiego. [Jak coś to ona siedzi na podłodze bo zapomniałam wcześniej dopisać ] Edytowano Maj 29, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - No tak ale każda informacja się liczy. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Może i masz rację. - powiedziała. - Ale problem jest w tym, że nie ma jak się tam dostać, a woda może za chwilę tu być... Znów zakryła twarz kopytkami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Maj 29, 2014 Autor Share Napisano Maj 29, 2014 [Telefon] Persephone Mogę wszystko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Gravity, przecież mogę polecieć, i zanieść ciebie przy okazji. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - To za daleko. Podróż pociągiem trwa długo, a co dopiero jak będziesz lecieć. - powiedziała i nagle jakby coś ją olśniło podniosła głowę. - Mówiłeś, że jakbym była pegazem mogłabym zamieszkać z tobą, tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Tak, ale co to ma wspólnego? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 (edytowany) - Bo... Ktoś mi kiedyś mówił, że są zaklęcia dzięki którym można utrzymać się na chmurach. - powiedziała i lekko się rozpromieniła. - Nie ważne, że nie jestem pegazem, bo tak można rzucić na mnie ten czar. Edytowano Maj 29, 2014 przez Szeregowa Rainboww Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Faktycznie, jest takie... ale one chyba nie działa wieczność... - powiedział. - No ale spróbować można... - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Przynajmniej na jakiś czas. - powiedziała i uśmiechnęła się szeroko. - No to teraz trzeba kogoś o to poprosić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Ta, no to chodźmy. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Maj 29, 2014 Share Napisano Maj 29, 2014 - Too... Może do Black Stara? - zapytała Gravity. - Mieszka niedaleko... Na wzgórzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts