mientuma Napisano Czerwiec 28, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Wrzucam ciemniejszą wersję skórki z Pinkie Pie. W planach mam zrobienie jakiejś bardziej żywej wersji, podobnej do tej z Rainbow, ale póki co daję tą. Dzięki za komentarze, czuję się zmotywowany do robienia kolejnych skórek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Takie fajne skórki, a ja używam GG 11 beta, bo jest mniej przekombinowana od 10. Muszę pooglądać w ustawieniach czy da się w ogóle skórkę zmienić. Własnie dla takich nowszych wersji zrobiłem TEN tutorial - aby nikt nie był pokrzywdzony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Niektórzy coś gadali o stylach na AQQ? http://puu.sh/E2Dr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Sip, wybawicielu mój! Dałbyś rade przerobić skórkę z Rarity na AQQ? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Jeszcze pracuję nad tą, jak skończę to resztę przerobię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Mientuma, czy jest szansa, że zrobiłbyś skórkę z Rarity podobna do tej z Twilight? Znaczy same kontury postaci Fajnie to wyglada. Ale jeśli nie zechcesz to obecny skin z Rarcią jak najbardziej mi odpowiada Tylko czekać aż Sip przerobi reszte Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mientuma Napisano Czerwiec 28, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2012 No póki co wybywam na około tydzień (zlocik serwera ), jeśli przeżyję to postaram się coś takiego wykombinować... Ale nic obiecać nie mogę - korzystam po prostu z gotowych grafik, jeśli takowej nie znajdę, to nie będę w stanie zrobić. No i jak najbardziej zachęcam do tworzenia własnych skórek, czy tam przerabiania moich pod inne wersje / komunikatory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Własnie dla takich nowszych wersji zrobiłem TEN tutorial - aby nikt nie był pokrzywdzony. Problem w tym, że GG 11 NIE posiada możliwości zmiany skórek. Całe GG jest na serwerze. Na dysku posiadam tylko logi i aplikację łączącą się z serwerem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guzik Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Problem w tym, że GG 11 NIE posiada możliwości zmiany skórek. Całe GG jest na serwerze. Na dysku posiadam tylko logi i aplikację łączącą się z serwerem. Naprawdę? Nie wiedziałem. W takim wypadku musisz z powrotem zainstalować jakąś starszą wersję - tylko wcześniej pozapisuj numery, hasła itp żebyś się nie zgubił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 teraz mam dobry powód dlaczego mam wracać do GG 10 czekam na więcej skórek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Czerwiec 29, 2012 Share Napisano Czerwiec 29, 2012 Jak można w ogóle używać zamulającego programu do wyświetlania reklam z funkcją komunikatora (aka Gadu-Gadu)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wężyk Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 Mógłbyś zrobić takiego Discorda w wolnej chwili? Skórki świetne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tigrerramon Napisano Lipiec 8, 2012 Share Napisano Lipiec 8, 2012 Skórki są świetne, szkoda że mój... ekhm... KOCHANY komputerek nie umie ich wypakować =,=' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mientuma Napisano Lipiec 12, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2012 Przepraszam za zaniedbanie tematu, ale byłem zajęty pisaniem pewnego Fanfic'a, do tego jeszcze amatorski rysunek ołówkiem W sumie, z tego drugiego niewiele wyszło, ale mniejsza z tym... Dodałem na życzenie Pana R2 ciemniejszą wersję skórki z Rarity (sam kontur). Wprowadzam też coś takiego jak "Kolejka", na którą będziecie mogli wpisywać skórki, jakie chcielibyście mieć. Jeśli pomysł mi się spodoba i znajdę odpowiednią grafikę, to takie skórki będę robić Aktualna kolejka jest w pierwszym poście, postaram się na dniach wykonać pierwsze wpisy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R2. Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Pana? D: Jaki tam pan ze mnie ^^ Na pana trzeba mieć wygląd i pieniądze, ja niestety mam tylko wygląd xd (ktoś głody? komu suchara?). A ta skórka z Rarcia jest świetna. Zaraz ją sobie wrzuce na gg, ale mam nadzieje że Sip przerobi ją na AQQ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mientuma Napisano Lipiec 14, 2012 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2012 Lubię przez per Pan się do ludzi zwracać, zawsze bawi mnie gdy ktoś tak do mnie mówi Nowa skórka wrzucona. Co prawda, myślałem nad bardziej żywą i kolorową wersją, ale ostatecznie pojawiła się ciemniejsza (neon) Applejack. Być może pierwotny zamysł zrealizuję... Kiedyś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoveRarity Napisano Lipiec 25, 2012 Share Napisano Lipiec 25, 2012 Ech, szkoda że mam GG 10, przez co nie ma u mnie tła :/ tylko same ramki U mnie tak samo . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Muszę przyznać że skórki z Rainbow Dash są wyśmienite od teraz moje GG jest 20% fajniejsze dziękuję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Mogę liczyć na skórkę z Zecorą? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mientuma Napisano Sierpień 6, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2012 Po pierwsze - dziś wróciłem z wakacji i gdy już się nieco ogarnę (co może parę dni zająć...) biorę się za skórki, bo temat lekko zaniedbałem Po drugie - dziękuję Siperowi za przeniesienie tematu, trochę z rozpędu wrzuciłem go do poprzedniego działu... Po trzecie - zaraz poprawię skórkę z RD, dziękuję temu Panu za zauważenie błędu Mogę liczyć na skórkę z Zecorą? ^^ Jasne Wrzucam do kolejki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mientuma Napisano Sierpień 12, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2012 Dodano 3 nowe skórki, wszystkie poświęcone Lunie. Dlaczego tak? W ręce wpadły mi grafiki poświęcone tej postaci (podziękowania dla MacTavisha za ich dostarczenie ) i pod wpływem impulsu zrobiłem. Na chwilę obecną, nie planuję kolejnych skórek dedykowanych Lunie (jest wszak sporo innych postaci, które takowych się nie doczekały). Przyszły tydzień mam wycięty z życiorysu, jednak postaram się również coś wrzucić. Have fun ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magenta Marvelous Napisano Sierpień 12, 2012 Share Napisano Sierpień 12, 2012 Świetne skórki, a ta z Rarcią jest naprawdę fajna :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Err Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Może mi ktoś napisać jaka jest wersja GG do tych skórek z Luną :/ ? Bo na pewno nie 10.5 .. (wcześniej GG używałem w programie Tlen, więc się nie orientuję ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Ja używam WTW, umiał by ktoś przerobić skórki tak by działały z tym programem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Musisz posiadać gg w wersji 9.0 Proszę, link do niego - http://komunikator-gadu-gadu.softonic.pl/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts