ATIMKOS Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Mam GG 7 i 10, ale nie używam bo WTW jest lepsze, ma w sobie GG, tlen, skype i kanały irc (i może jeszcze więcej tylko pluginów nie mam) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argo Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 Kurczę naprawdę fajne to robisz Musi pochłaniać ci to sporo czasu. *shy* Jakbyś mógł to dodaj do kolejki Derpy. O ile masz czas i chęci oczywiście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowPL97 Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 No fajne, fajne - szkoda tylko, że używam GG w komórce i niestety ich nie wgram... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mientuma Napisano Sierpień 14, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 14, 2012 Aby wszystkie skórki 'banglały' tak jak na obrazkach, na 100%, trzeba posiadać GG 9.0 (zaraz dodam info do pierwszego posta). W innych będą jedynie kolorowe ramki lub zwyczajnie - nie będzie niczego :nK2Q1:. @Argo, Jasne, Derpy wskakuje do kolejki No i dziękuję wam wszystkim za pozytywne opinie, bardzo motywują mnie do dalszego działania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow :3 Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Już za chwilę będę miała skórkę z Luną (albo z AJ?). Supcio są te skórki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rarity115 Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 Dzięki za skórkę z Rarity. Mam gg 10 i skórka mi chodzi :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Księżyc Napisano Wrzesień 11, 2012 Share Napisano Wrzesień 11, 2012 Te skórki są naprawdę dobre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 już nie robisz??? :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mientuma Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 Tak jak w podpisie. Nie wiem, być może jeszcze kiedyśmi się zachce. Zresztą, to nic trudnego, praktycznie każdy przy odrobnie chęci jest w stanie sobie taką skórkę zrobić. WYstarczy minimalna znajomość Painta i znalezienie odpowiedniego obrazka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts