Nikt Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 W tym temacie można zamieszczać najlepsze momenty z sezonu 1 Oto 2 momenty ode mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Flutterbas strasznie śmieszy. A ja dam coś z motywem Bennego Hilla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 e tam najleprza scena to i tak z gamim byla jk twilight sledzili XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 Flutterbas chyba najlepszy I nawet fajnie wyszedł z polskim dubbingu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dammoni Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Edit: "z polskim dubbingu" - Z polskim dubbingiem lub w polskim dubbingu zdaje się powinno być. BTW: Enchantress przetłumaczone jako czarodziejka... Co do Bennego Hilla, to właśnie dlatego zacząłem to oglądać. Dla mnie humor, to był wystarczająco duży wabik, żeby to sprawdzić (przynajmniej z tego, co widziałem w recenzji CR-a, a potem w pierwszych 2ch odcinkach). I tak zostałem bronym : ) Żeby jednak nie offtopować. Na początku najbardziej podobało mi się: - scena z pokonaną Luną, która prosi siostrę o wybaczenie. - Benny Hill - Grom Tęczowy - Wszystkie sceny z Flashbackami - oraz oczywiście to -> - Flutterguy również była rozwalająca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow :3 Napisano Lipiec 15, 2012 Share Napisano Lipiec 15, 2012 Ale to chyba najlepsza scena według mnie z I sezonu: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 16, 2012 Share Napisano Lipiec 16, 2012 "THIIIIS IS WHIIIINIIING!" I więcej nie trzeba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 9, 2012 Share Napisano Październik 9, 2012 Dammoni i Rainbow :3 popieram te sceny mnie też powaliły !!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Najlepsza scena według mnie: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Estherenn. Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 W polskim dubbingu najlepsza scenka była w odcinku "kucyki i psy" "-O rety,co tu tak okropnie śmierdzi? -Śmieeeerdzi? -Aha,wszystko jasne,Twoja gęba." Rarcia powala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juventino Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Trudno powiedzieć, ale moim numerem 1 z pierwszego sezonu jest Fluttershy i jej 'yay'. Poza tym: piosenka 'Winter Wrap Up'; rozmowa w pociągu ('I'd like to be a tree'), 'whiningi' Rarity z odcinka o Diamentowych Psach; samotne przyjęcie Pinkie Pie... To tak na szybko, pewnie znalazłoby się więcej świetnych momentów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Na pewno kultowe "Yay!", samotna imprezka Pinkie i co by tu jeszcze... Aha! Uśmiałam się też gdy Twilight postawiła przed Spike'm drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Co by tu napisać,hmm na pewno w pamięci zostało mi Yay,reakcja Fluttershy jak pierwszy raz zobaczyła Spike'a,piosenka Winter Wrap up i to chyba tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Listopad 18, 2012 Share Napisano Listopad 18, 2012 Też całkiem fajny moment /)^3^(\ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorie Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Moje ulubione to lawina w odcinku 7 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowJack Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 20% Cooler to już klasyk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Zgadzam się, ale moim zdaniem najlepsze momęty to: - sonic rainboom - "yay!" - "it needs to be about 20% cooler" - winter wrap up - "you're going to love me!" - scena z benny hill'em No, to chyba tyle (pewnie jeszcze bym coś znalazł jakbym chciał ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faimy Napisano Wrzesień 25, 2013 Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Flutterbas, Yay !, You're going to love me ! xD Jeszcze dobre były momenty z Rainbow 20% cooler (klasyk), so awesome etc. Moim ulubionym odcinkiem był dziewiąty; bodajże "końska plota" leżałem ze śmiechu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się