Gość ChrisEggII Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 A ja przepraszam wszystkich za moją nieobecność. Przeoczyłem datę, i myślałem że gramy później. Nie usprawiedliwia mnie to, bo jako jeden z organizatorów powinienem pojawić się na ważnym meczu własnej drużyny i walczyć w jej szeregach. Mam nadzieję, że Cuddly i Air nie są na mnie wściekli, bo wyglądało to na totalną olewkę. To samo tyczy się świetnego składu z jakim mam przyjemność grać, i drużyny przeciwnej... Mam chociaż nadzieję, że bawiliście się wszyscy dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 (edytowany) Taki mały edit: Estelle coś nie ma, podobnie jak Little Light, zatem zamiast nich dołączyłem do zespołu Golda. Byłoby miło, jakby ktoś go dodał do Celestyny. Chciałbym się spytać - od kiedy można do składu kogoś przyłączać? Bo z tego co widzę - w zasadach nie ma nic o tym napisane. Rezerwowi drużyny Celestii na brak dostępu do forum nie narzekają: Destro (Ostatnio: dziś, 02:57) Little Light (Ostatnio: dziś, 20:19) Pytam się, bo nie wiem czy to jakaś niepisana zasada, czy łamanie regulaminu Forumowych Mistrzostw. Jestem pewien, że między innymi drużyna Fluttershy poradziłaby sobie lepiej gdyby miała możliwość doboru dodatkowych zawodników. Edytowano Lipiec 4, 2014 przez Xyz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 4, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2014 Pytam się, bo nie wiem czy to jakaś niepisana zasada, czy łamanie regulaminu Forumowych Mistrzostw. Jestem pewien, że między innymi drużyna Fluttershy poradziłaby sobie lepiej gdyby miała możliwość doboru dodatkowych zawodników.Niepisana zasada, ogłosiliśmy to na konferencji kapitanów drużyn w pewnym momencie... Chyba po pierwszym meczu Celestyny, gdzie z 7 zapisanych osób na mecz przyszły 3. Jeśli drużyna Fluttershy tego nie ogarnęła, to ich sprawa, my przecież nie będziemy za nimi biegać i prosić o dobranie ludzi, jeśli odpowiednią informację mieli i tak podaną na tacy. Drużyna Pinkie potrafiła się ogarnąć, Celestyny potrafiła... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 Niepisana zasada, ogłosiliśmy to na konferencji kapitanów drużyn w pewnym momencie... Chyba po pierwszym meczu Celestyny, gdzie z 7 zapisanych osób na mecz przyszły 3. Jeśli drużyna Fluttershy tego nie ogarnęła, to ich sprawa, my przecież nie będziemy za nimi biegać i prosić o dobranie ludzi, jeśli odpowiednią informację mieli i tak podaną na tacy. Drużyna Pinkie potrafiła się ogarnąć, Celestyny potrafiła... O ile dobrze pamiętam gadaliśmy, że najpierw łapiemy przypadkowe osoby z SB. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 4, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2014 O ile dobrze pamiętam gadaliśmy, że najpierw łapiemy przypadkowe osoby z SB.Takie było pierwotne ustalenie, zanim jeszcze turniej się zaczął. Później w rozmowie kapitanów wynikło, że jednak lepiej będzie, jeśli będzie można dodawać nowe osoby do teamów, jeśli wcześniej ktoś się wykruszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 4, 2014 Share Napisano Lipiec 4, 2014 Rezerwowi drużyny Celestii na brak dostępu do forum nie narzekają: Ale co z tego, skoro akurat na meczach ich nie było? xd Jeszcze nie graliśmy meczu "naszym" pełnym składem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 Takie było pierwotne ustalenie, zanim jeszcze turniej się zaczął. Później w rozmowie kapitanów wynikło, że jednak lepiej będzie, jeśli będzie można dodawać nowe osoby do teamów, jeśli wcześniej ktoś się wykruszy. Ale co z tego, skoro akurat na meczach ich nie było? xd Jeszcze nie graliśmy meczu "naszym" pełnym składem. Więc wszystko już wyjaśnione Warto byłoby o tym napisać w temacie, bo u nas w drużynie też może być podobna sytuacja, nie każdemu chce się grać albo są nagle online po meczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 No i Rarłoki dostały w dupsko. Heh, gdyby tylko mieli nieco większe zgranie to by Lunę rozjechali, bo ci formę mieli słabą. No ale cóż, przed naszym meczem z Lunarnymi powiedziałem, że taki właśnie będzie finał, no i się nie pomyliłem Hurr. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 Rarłoki mieli dwie sytuacje aż proszące się o gola, jednak przeszkodził słupek. Szkoda, bo wynik mógłby być wyższy. Dużo wyższy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 Rarłoki mieli dwie sytuacje aż proszące się o gola, jednak przeszkodził słupek. Mieli więcej, ale zabrakło umiejętności, chociażby ta okazja Kinga, gdzie był praktycznie sam na sam z bramką, a się zamotał i go dogonili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 (edytowany) powtórka Rarłok przegrał, a ja strzeliłam 2 bramki, tyle wygrać Edytowano Lipiec 5, 2014 przez Syrenka Bernkastel 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Lipiec 5, 2014 Share Napisano Lipiec 5, 2014 powtórka Rarłok przegrał, a ja strzeliłam 2 bramki, tyle wygrać Jest u mnie w poście, stronę temu ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Bukmacherzy, zapraszam do obstawiania! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 CELESTIA MA PUCHAR! Luna przejmuje tytuł Tłustego Zadu. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Gratulacje dla Celestii! Ja tylko mam cichą nadzieję, że kiedyś uda nam się towarzysko zagrać z pełnymi składami ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 (edytowany) Gratulacje dla Celestii! Ja tylko mam cichą nadzieję, że kiedyś uda nam się towarzysko zagrać z pełnymi składami ;p Również bardzo chętnie zagrałbym pełnymi składami. Dzięki za mecz wszystkim Solarnym, dobra gra, panowie. Hue, prawie zapomniałem podziękować organizatorom. Tak więc, bardzo dziękuję, zarówno za pomysł, który był bardzo fajny, jak i całe zaplecze organizacyjne. Airlick, naprawdę miło, że shostowałeś wszystkie mecze. Edytowano Lipiec 8, 2014 przez GoForGold Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Dziwi mnie, co się stało z Lunarnymi - jechali po wszystkich (prócz jednego meczu, gdy spadli do grupy przegranych), a teraz, bez Arjena, poszli w rozsypkę, grali chaotycznie etc. A Solarni? Co tu mówić, bardzo dobra gra, rozjechali wszystkich, w finale bardzo ładne sytuacje i współpraca - klucz do sukcesu. Ogółem - mecz dobry, miło się oglądało, ale wychodzi na to, że bez Arjena drużyna Luny sensu nie miała. Gratuluję zwycięstwa Celestialnym, a Lunarnym zaszczytnego srebra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Dziwi mnie, co się stało z Lunarnymi - jechali po wszystkich (prócz jednego meczu, gdy spadli do grupy przegranych), a teraz, bez Arjena, poszli w rozsypkę, grali chaotycznie etc. A Solarni? Co tu mówić, bardzo dobra gra, rozjechali wszystkich, w finale bardzo ładne sytuacje i współpraca - klucz do sukcesu. Ogółem - mecz dobry, miło się oglądało, ale wychodzi na to, że bez Arjena drużyna Luny sensu nie miała. Gratuluję zwycięstwa Celestialnym, a Lunarnym zaszczytnego srebra. Przecież Arjen grał w zaledwie dwóch meczach. Wszystkie inne jakoś graliśmy bez problemu bez niego. Ale brak Imesha to już był cios Praktycznie cały atak nam odfrunął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 a teraz, bez Arjena, poszli w rozsypkę, grali chaotycznie etc. Arjen to pauka, ale uwierz mi: patrząc na ich ostatnią grę, dużo większą stratą był brak Imesha niż brak Łuski. Ja tylko mam cichą nadzieję, że kiedyś uda nam się towarzysko zagrać z pełnymi składami ;p Może się uda, no ale, zebrać pełny skład będze... ciężko na pewno xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Coś mi nie pasuje, obejrzałem ostatni mecz i wyraźnie widzę, że było tak: solaris - 6 bramek + 2 asysty mkr - 1 bramka + 3 asysty Niklas - 1 bramka + 1 asysta GFG - 1 bramka + 2 asysty Destro - 1 asysta I to zakładając, że padła jedna bramka samobójcza. Wtedy ja z mkrem mamy po 20 punktów i to my ex aequo wygrywamy klasyfikację Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Coś mi nie pasuje, obejrzałem ostatni mecz i wyraźnie widzę, że było tak: solaris - 6 bramek + 2 asysty mkr - 1 bramka + 3 asysty Niklas - 1 bramka + 1 asysta GFG - 1 bramka + 2 asysty Destro - 1 asysta I to zakładając, że padła jedna bramka samobójcza. Wtedy ja z mkrem mamy po 20 punktów i to my ex aequo wygrywamy klasyfikację Strzeliłem, jakby nie patrzeć 2. Jedna z podania Niklasa, a druga strzał i dobicie Soliego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 (edytowany) Strzeliłem, jakby nie patrzeć 2. Jedna z podania Niklasa, a druga strzał i dobicie Soliego. Właśnie tego nie zaliczyłem jako Twój gol, bo mówili, że samobój, ale jak nie to wtedy masz: GFG - 2 bramki + 2 asysty Niklas - 1 bramka + 2 asysty Edytowano Lipiec 8, 2014 przez solaris Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Lipiec 8, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2014 Coś mi nie pasuje, obejrzałem ostatni mecz i wyraźnie widzę, że było tak:solaris - 6 bramek + 2 asystymkr - 1 bramka + 3 asystyNiklas - 1 bramka + 1 asystaGFG - 1 bramka + 2 asystyDestro - 1 asystaI to zakładając, że padła jedna bramka samobójcza.Wtedy ja z mkrem mamy po 20 punktów i to my ex aequo wygrywamy klasyfikację Nope. Zakładając, że był jeden samobój, gole przedstawiały się tak:Solaris, GFGMiglas (indywidualnie z przejęcia)Solaris, GFGSolaris, GFGSolaris, DestroGFG (minimalne dotknięcie, ale było, widziałem to u siebie bez laga, na streamie też można od biedy zauważyć), SolarisSolaris, MejkerSolaris, MejkerMejker, SolarisObejrzałem powtórkę dwa razy.Więc jest dobrze, tylko Solarisowi nie dopisałem jednej asysty, zapisałem 18 zamiast 19. Poza tym, Miglasowi dałem znikąd 3 asysty w tym meczu, bo wcześniej miał 9 punktów, a tym meczu zaliczył tylko jedną bramkę. Mejker miał przed tym meczem 16 punktów, zaliczył dodatkowe 3, bo asysta w piątym golu była Solarisa, a strzelił GFG. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Ja jeszcze policzę wszystkie bramki i przedstawię klasyfikację strzelecką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się