Riconish Napisano Czerwiec 28, 2014 Share Napisano Czerwiec 28, 2014 (edytowany) Witam was, oto ja Rico. Od długiego czasu nie potrafiłem się zachęcić do pisania FF, ale się udało. Nie stwierdzam, że jestem mistrzem, jestem leniem i chętnie was pognębię słowami . Wypuszczam na tą chwilę pierwszy rozdział (drugi w produkcji). https://docs.google....i-Rkcd9_jk/edit Proszę, mam nadzieje, że ktoś to przeczyta Jest już 2 rozdział. https://docs.google.com/document/d/1YR7OpROdNSJJERQReaAL4lAx7XIqotIB0wWpt_gt_WU/edit?usp=sharing Niestety, ale ciągle się uczę i nie bijcie za stronę techniczną. Ciągle się uczę Edytowano Lipiec 1, 2014 przez Riconish Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Czerwiec 28, 2014 Share Napisano Czerwiec 28, 2014 Warna nie będzie, bo w porę przeczytałem Twoją wiadomość i zauważyłem, że dodałeś gdzie trzeba. Jednak nadal brak tagów obowiazkowych - proszę to poprawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riconish Napisano Czerwiec 28, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2014 (edytowany) Tagiem obowiązkowym jest [NZ], przepraszam za te moje pomyłki. Taki po prostu mam taki dzień . Edytowano Czerwiec 28, 2014 przez Riconish Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 To ja tak tylko po krótce: Pokręcone, zawiłe i tajemnicze. Arcydziełem nie jest, ale mnie zaciekawiło. Tak więc czekam, co zafundujesz w następnym rozdziale Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riconish Napisano Czerwiec 29, 2014 Autor Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Dzięki foley za to, że to czytasz. Preorder zawsze jest dobrym początkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 (edytowany) 1. Włącz komentowanie. 2. Weź to formatuj, bo masz wielki miszmasz wszystkiego co złe... A tak szczerze, to mnie chwyciło. Skoro nie wiem o co tu kaman, znaczy mogę się dowiedzieć następnych rozdziałach. Zobaczymy, co będzie dalej, bo delikatnie zostałem podłechtany do wątpliwego śledzenia tej pracy.(Dobra, powiem tyle, że Foley i jego gust+komentarz mnie do tego zmusiły, bym tu zajrzał.) Zobaczymy, co z tego wyniknie. Powodzenia. Edytowano Czerwiec 29, 2014 przez Verard Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WarlockBrony Napisano Czerwiec 29, 2014 Share Napisano Czerwiec 29, 2014 Świetny Fic można tak powiedzieć bardzo fajna akcja oby tak dalej. YAY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riconish Napisano Lipiec 1, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2014 2 rozdział jest już wypuszczony miłego czytania https://docs.google.com/document/d/1YR7OpROdNSJJERQReaAL4lAx7XIqotIB0wWpt_gt_WU/edit?usp=sharing Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Lipiec 11, 2014 Share Napisano Lipiec 11, 2014 Fabuła zapowiada się ciekawie, znalazłem kilka błędów ortograficznych, niektóre zdania napisane trochę nie po "polskiemu". Duży plus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riconish Napisano Lipiec 14, 2014 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2014 Przepraszam za nieobecność, ale jestem na wyjeździe. Przepuszczam, że jak wrócę to będzie 3 do 5 kolejnych części Niestety nauka pochłonęła moje wakacje i nic z tym nie zrobię. Wracam 3 sierpnia, więc możecie się przygotować na kolejny rozwój akcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Grudzień 4, 2023 Share Napisano Grudzień 4, 2023 Link nie działa. Archiwizuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts