Raxoanox Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Jak dodać Gif'a do np.sygnaturki albo jako tło? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 (edytowany) Profil > Edytuj profil > Sygnatura [img]link do obrazka[/img] Profil > Edytuj profil > Wygląd profillu *wybór pliku* Edytowano Lipiec 19, 2014 przez Skysplit Stark Tak magicznie poprawiłem, mam nadzieję, że się nie gniewasz :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Przepraszam, że przeszkadzam, ale chciałam się zapytać, czy w dziale Opowiadania Wszystkich Bronies można dodać swój stworzony fanfic bo właśnie jeden piszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Naturalnie, po to jest ten dział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) Oczywiście, że można, po to istnieje, w końcu to "Opowiadania wszystkich bronies". Edytowano Lipiec 23, 2014 przez Generalek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Naturalnie, po to jest ten dział Oczywiście, że można, po to istnieje, w końcu to "Opowiadania wszystkich bronies". Bardzo dziękuję . Mam nadzieję że niektóre fanfiki autorstwa mojego się spodobają niektórym użytkownikom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się