Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Caroline spojrzała na swoją rękę - Nic... już wczoraj to miałam. Skaleczyłam się - skłamała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 - Wygląda raczej na dość świeżą ranę. I nie miałaś tego wczoraj. - powiedział. - Więc co to jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 - No rana... skaleczyłam się... niedawno. Przez przypadek - mówiła słodkim, niewinnym głosem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 - Nie jestem człowiekiem, potrafię zauważyć kłamstwa. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Dziewczynka nic nie odpowiedziała. Ciekawiło ją jak to możliwe,ale jednocześnie czuła się zawstydzona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 - Więc Caroline, czemu się pocięłaś? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Nie wiem... - odparła, ale po chwili zmieniła odpowiedź - nie mogę powiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 - Caroline, proszę powiedz. - poprosił. - Nie zrobię ci nic. Muszę jednak wiedzieć czemu. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Ale... ty nie musisz. - mówiła nieśmiało - Musiałam coś sprawdzić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 - Chciałaś sprawdzić co czuła Yuki? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Caroline spuściła głowę, a potem znowu podniosła i spojrzała na Mephista - Skąd wiedziałeś? - zapytała dość cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 - Jestem stary. Po pewnym czasie zaczyna się takie rzeczy rozumieć. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Aha - odparła dziewczynka. Tym czasem pani Bloorsom czekała już na osoby z grupy C. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Yuki po chwili dotarła na miejsce. Jak zwykle miała kaptur na głowie. Zobaczyła panią Bloorsom. -Dzień dobry-powiedziała bez żadnych uczuć w głosie, jak zawsze z resztą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 - Nie rób tak więcej. Proszę. - powiedział. - powinniśmy już iść. - dodał wstając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Dzień dobry - odparła poważnie wróżka. - Dość późno już, nie widziałaś nikogo? Dobrze, nie będę - odparła po czym wstała z miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 -Nie, nikogo nie spotkałam-odparła zgodnie z prawdą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 - Chodźmy. - powiedział podając jej rękę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Dziewczynka złapała Mephista za rękę i poszła. Wkrótce na miejsce dotarla też elfka - Dzień dobry - rzekła do pani Bloorsom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Mephisto przeszedł przez drzwi z domu, byli niedaleko siedziby. - Jeśli ktoś będzie czegoś od ciebie chciał powiedz mi. - powiedział, idąc w kierunku siedziby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Maddie całą noc przespała w lesie pod drzewem dlatego też nie ma jej na spotkaniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Pani Bloorsom stwierdziła, że dłużej nie może czekać. Zobaczyła jeszcze Mephista i Caroline, od razu zadała pytanie - A to kto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 - To jest Caroline. - przedstawił dziewczynkę. - I jest pod moją opieką. - dodał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Alice po jakimś czasie doszła na miejsce. - Siemka wszystkim. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 (edytowany) Wróżka przyjżała się dziewczynie - Łatwo rozpoznać wampira. Ona jest niebezpieczna, nie powinna tu przychodzić - stwierdziła i zobaczyła Alice - Dzień dobry. Edytowano Sierpień 2, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts