Mephisto The Undying Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 - Jestem jednym z najgorszych łajdaków świata i mi nikt nic nie mówi. Nie będzie dla was groźna. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 - Dzień dobry. - powiedziała uprzejmie. - Caroline jest mała i nie jest niebezpieczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Każdy wampir jest niebezpieczny - odpowiedziała - A teraz... teraz liczę na wasz wspólny opis wszystkiego, podkreślam WSZYSTKIEGO co się wczoraj wydarzyło. Szczególnie od ciebie, panno Yuki. Z tego co mi wiadomo miałaś najciekawiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szeregowa WW Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 - Proszę tak nie mówić. To tylko dziecko. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Yuki popatrzyła się na wróżkę. "No i masz... Będę musiała opowiadać..."-pomyślała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 - Niebezpieczne dziecko - kontynuowała wróżka - Więc... może ktoś zacznie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 - Nie mniej niebezpieczne niż ja. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Yuki długo nic nie mówiła. Po pewnym czasie jednak przerwała ciszę. -Szukaliśmy tej zaginionej elfki. Poczułam krew przy jakimś drzewie i nagle mnie coś wciągnęło... To był wampir. Byłam w tym samym pomieszczeniu co elfka, której szukaliśmy. No i nic ciekawego tam nie było... potem reszta przyszła... no i... rozprawiła się z tym wampirem-powiedziała Yuki. Pominęła wiele rzeczy o których nie chciała mówić. Miała tylko nadzieję że nikt nie będzie się jej o nic dopytywał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 - Zapewne, panie Mephisto. A ty Yuki, może wytłumaczysz bardziej to, iż nic ciekawego się nie działo. Raport ma być dokładny. - powiedziała wróżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 -Ale nie działo się tam nic co mogłoby panią zainteresować...-powiedziała dziewczyna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Panno Yuki, proszę opowiedzieć WSZYSTKO. Może to pani uznać za rozkaz - rzekła wróżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 -A więc siedziałam przykuta i rozmawiałam z Caroline-odparła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Caroline schowała się za Mephistem - O czym rozmawiałyście? - ciągnęła panna Bloorsom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 - Nie martw się Caroline, nic ci nie zrobi. - powiedział cicho do dziewczynki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 -Pytała się kim jestem... Wytłumaczyła mi po co mnie porwali. Powiedziała że zależy im na mojej krwi.-odparła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Wróżka rzuciła wzrokiem na wampirzycę i zadała pytanie Yuki - Potem robiła coś jeszcze czy odsiecz przybyła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 -Potem odsiecz przybyła, proszę pani-powiedziała Yuki. Nie chciała aby wróżka dowiedziała sie tym co robiła dziewczynka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 - Nie prawda - powiedziała cicho Caroline, wstydząc się swoich czynów i chcąc przyznać się do winy. Wróżka popatrzyła najpierw na nią, potem na Yuki oczekując wyjaśnień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Cholera... a już mi prawie uwierzyła...-pomyślała Yuki. Nie wiedziala co powiedzieć. Teraz jej sie oberwie za kłamstwa. A chciała tylko ochronić Caroline. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Mephisto spojrzał na Caroline, było w niej więcej odwagi społecznej niż się spodziewał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 A więc? Proszę nie kłamać prosto w oczy tylko powiedzieć prrawdę! - rzekła ostrzej Bloorsom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 -Nie jestem kablem-powiedziala Yuki naciągnela kaptur tak ze nie bylo jej widac oczu. Z jakiego niby powodu miala sie jej spowiadać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 - Jak wolisz, opowiadaj to komu innemu. Wiedz jednak, że możesz mieć przez to kłopoty - odpowiedziała wróżka i odleciała, sygnalizując koniec spotkania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Yuki odwróciła sie o poszła przed siebie. Byla zła ze sprawy sie tak potoczyły. Bedzie miala kłopoty... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Sierpień 2, 2014 Share Napisano Sierpień 2, 2014 Mads obudziła się i przeciągnęła po czym przypomniała sobie o zebraniu. Pobiegła tam co sił w łapach i wleciała na salę(czy to gdzie oni byli) - Coś mnie ominęło ? - zapytała wilczyca stojąca teraz na końcu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts