Leah Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2014 Dla Sajbacka: Dla Tomka, strasznie wyszło, ale to było trudne, uwierz :c 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Eeee, nie jest źle. Wierzę, że niełatwo się rysowało. Dzięki i tak c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 A ja bym chciała ponyfikację Legiego ze znaczkiem łukiem . Reszte chyba ogarniasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Jeśli znajdziesz chwilę wolnego czasu i chęci to narysuj dla mnie Chrysalis, z góry dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 5, 2014 Share Napisano Sierpień 5, 2014 Nawet ładnie wyszedł. To czarne na włosach to część opaski, tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Sierpień 5, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2014 Tak ^^ Dopisałam. Nareszcie, po długim oczekiwaniu, rysunek dla Uszatki! Mam nadzieję, że się spodoba, bo ja jestem z niego zadowolona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Coś mi się zepsuło i nie chce mi edytować poprzedniego posta :c Proszę, Applejack dla Chiki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Coś mi się zepsuło i nie chce mi edytować poprzedniego posta :c Proszę, Applejack dla Chiki. Śliczna! Dziękuje z całego serca ! Zamawiam na jutro Pinkamenę w tym stroju! : Chodzi mi o strój tej babki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Sierpień 6, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2014 Cieszę się że ci się podoba ^^ Musi być na jutro...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Cieszę się że ci się podoba ^^ Musi być na jutro...? A co? Chcesz kiedy indziej? Spoko, ja się nie gniewam, nie poganiam cię do pracy. Nie, nie musi. Narysuj kiedy chcesz i kiedy będziesz miała wolny czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Tak ^^ Dopisałam. Nareszcie, po długim oczekiwaniu, rysunek dla Uszatki! Mam nadzieję, że się spodoba, bo ja jestem z niego zadowolona Jasne, że się podoba Wyszła ślicznie, a do tego bardzo podoba mi się jej pozycja i cutie mark c: Jeśli mam być szczera to mój własny cutie mark wychodzi mi gorzej niż Tobie XD Wielkie dzięki za obrazek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Najpierw obrazek dla Chiki. Uprzedzam, że okropny, Leah nie umie piesków ;-; Przepraszam Sajbacka, że go ominęłam. Próbowałam chyba 5 razy i nie chciało wyjść. Na pewno to narysuję, tylko w następnej kolejności. Tak więc obrazek dla Lenki. Starałam się stosować do rad Cahan i cieniować, nie wiem czy wyszło. Ooo! To takie słodziutkie PS. Wygląda jak w ciąży xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Sierpień 8, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2014 (edytowany) Oto Legolas dla Elfki. Wincyj warkoczyków. Edytowano Sierpień 8, 2014 przez Leah Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Kształty i ułożenie som przecudne. Oskarżać o to, że mimo pyszczka wygląda odrobinę jak klacz nie będę, bo po wielu próbach wiem, że to trudne xd. Jak wspominałam kształty świetne, przyczepię się do włosowych małych szczegółów. Włosy trochę za późno się zaczynają i mało mi warkoczy. A tak poza tym to dzienkujem bardzo . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Sierpień 8, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2014 Facetowy ma pyszczek, nie obrażaj mnie Warkoczyków zaraz dorysiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 (edytowany) No ma facetowy, ale i tak wygląda klaczowato dla mnie. Zwyczajnie puce som klaczowate A teraz jak wincyj warkoczyków to świetnie Edytowano Sierpień 8, 2014 przez Elfka z Amanu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Sierpień 8, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2014 (edytowany) Wyjeżdżam na tydzień. Nie chcę po powrocie mieć do narysowania 20 rysunków... Także no, ze trzy mogą być. Dla Chiki: Dla Nogalika: Edytowano Sierpień 8, 2014 przez Leah Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Przepiękna. Na razie dam ci spokój :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Dla Nogalika: Dziękuję! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Poproszę o Feisty Trap: Z góry dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 15, 2014 Share Napisano Sierpień 15, 2014 Ja też się w najbliższym czasie chciałabym zapisać do osób oczekujących A co do konkretów to wyślę prawdopodobnie jutro na PW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Sierpień 18, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 18, 2014 Proszę, dla Raindrops: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 To ja poproszę ponyfikację Ludwiczka. Czyli tego oto smyka. Hehe ;3 Chcę żeby miał ponurą minę, kolor niebieski i żeby nie miał znaczka! O tego mi chodzi: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mały Hehesz Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Leah, to Ty rysujesz puce?! A Hehesz nic nie wiedział .-. Dobra, to zobaczymy jak narysasz Alyss (Art o Elfki z Amanu ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leah Napisano Sierpień 31, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 31, 2014 Łoo, nie zauważyłam twojego posta Stworku, zaraz zacznę rysować! Bardzo przepraszam :c Dla Hehesza. Nie wyszła mi, więc w ramach przeprosin bonusik z prawej. Dayan, dziękuję i zapraszam też do tematu z rysunkami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się