Dean Ambrows Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 -Wolę nie. Z wiadomych powodów. Mam pecha co do smaków.- powiedział patrząc na kartę.- O trafił mi się Fineas Nigellus.-mruknął.- Pierwszy raz.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Przegryzła swój przysmak, gdzie znalazła kartę Ravenclaw. - O, tej jesszcze nie mam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 -Mogę zobaczyć?- zapytał Dante wyciągając dłoń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 - Proszę - podała mu kartę - Ravenclaw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 -Mam powtórki wszystkich domów. Jak chcesz to mogę ci je dać.- powiedział wyciągając talię z plecaka i szukając kart. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 - Dzięki! Ja nie mam prawie żadnego domu - uśmiechmęła się ciepło - Masz Dumbledore'a? Ja mam powtórkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 -Nie jego nie mam jeszcze.- powiedział także się uśmiechając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 -Heh.- Bryan przewrócił oczami po czym wyjął z torby książkę "Quidditch przez wieki" i zaczął czytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Dante przyjrzał się książce. - O Quidditch? A na jakiej pozycji chcesz grać?- zapytał przeciągając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Bryan podniósł wzrok. -Próbuję dostać się na pałkarza. Jednak jak widzę jak grają bliźniacy to raczej się nie dostanę.- Powiedział z żalem w głosie. Chłopakowi bardzo zależało aby dostać się do drużyny. Od czasu poznania tej gry zawsze chciał grać. Z racji jego budowy idealnie pasowałby na pałkarza. -A ty też chcesz grać w drużynie?- Zapytał chłopaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 -Ja też chce iść na pałkarza.- powiedział śmiejąc się.- Ale tak z bliźniakami nie mamy szans. A co do koleżanki. Do jakiego domu chcesz się dostać?- zpytał z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 - Naprawdę wyglądam na jedenastolatkę? - spytała żartobliwie - Jestem w Ravenclawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 -Aha. Przepraszam.- powiedział zarumieniony wpychając sobie czekoladową żabę w usta i zaczynając się dławić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SolarIsEpic Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 -Witam, Peter jestem- powiedział wszystkim których nie zauważył w zamyśleniu- co do Bliźniaków Weasley mam ambicje wspomóc ich galeonami, jak to mówią "Dobry żart knuta wart"...albo jakoś tak. A i wiecie jeśli chodzi o literaturę to jestem jak zawsze dziwny, czytam fantasy. Łapiecie?! Czarodziej który czyta o magii i magicznych stworach. Ha! No ale teraz zabrałem sobie inną książkę... -Peter wyciągnął ze swojego kuferka coś co było prostokątne i włochate, a po za tym zębate, tak była to książka, konkretnie "Potworna księga potworów", książka była uwięziona przez skórzany pasek który jednak był już lekko wysłużony i naderwany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 - Fantasy czytam i ja - odpowiedziała Celine uderzając dławiącego się w plecy, żeby mu pomóc - Lepiej? - spytała chłopaka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 -Tak dzięki. Przepraszam. Ma ktoś pojęcie kiedy będzie pełnia.- zapytał siedzących w przedziale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Bryan zamknął książkę. -A co bawisz się w profesora Lupina?- Zapytał wyraźnie zainteresowany.- Za jakieś 2 tygodnie licząc od teraz.- Popatrzył na kalendarz w torbie. Były tam pozaznaczane różnymi kolorami różne daty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 (edytowany) -Nie. Po prostu lubię oglądać pełnię księżyca.- powiedział lekko zdezorientowany. -Jak pytam się o pełnię to muszę być wilkołakiem?- zapytał zirytowany. Edytowano Sierpień 13, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Kontynuowała lekturę. Jednym uchem słuchała rozmowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bosman Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Bryan uśmiechnął się lekko. -Nie. Po prostu byłem ciekawy.- Powiedział z uśmiechem.- Wolałem się zapytać. Bo moja matka miała trochę oporów aby w zeszłym roku posłać mnie do szkoły. Wilkołaki nie są przyjazne dla ludzi. - Dodał poważną miną. - Aczkolwiek profesor Lupin jako nauczyciel był mega. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Zrezygnowała z czytania. - Racja. Najlepszy był bogin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 -Racja. Sory, że tak wybuchłem. Zwykle taki nie jestem.- powiedział przepraszającym tonem. Oparł głowę o szybę. Chwilę był w takiej pozycji po 5 minutach zasnął i obrócił się opierając głowę o ramię Celine. W tej chwili się obudził. Otworzył oczy. -Oj. przepraszam.- powiedział odsuwając się i się rumieniąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 - Nie szkodzi - też się lekko zarumieniła - Jakiej lekcji najbardziej oczekujecie? Ja czekam na transmutację, bardzo ciekawi mnie ten przedmiot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 -Ja co dziwne na eliksiry ze Snapem. Potrzebne są na aurora.- powiedział nadal zarumieniony. - Bez urazy, ładnie pachniesz.- powiedział już całkiem czerwony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Nie odpowiedziała, przybierając kolor dojrzałego jabłka. Czuła się co najmniej dziwnie, więc postanowiła się czymś zająć, a mianowicie wpatrywaniem się w sufit. Na jej twarzy malował się uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts