Huskykaski Napisano Lipiec 5, 2012 Share Napisano Lipiec 5, 2012 (edytowany) Witajcie. Chciałbym Wam przedstawić opowiadanie mojego kumpla(który zaraził mnie bronizmem) o wdzięcznym nicku Haski.Kaski(lub Husky.Kaski, dunno, lol). Spieszę też wytłumaczyć, że tag [math] pojawił się na jego życzenie, bo w opowiadaniu występują elementy związane z matematyką etc. Mnie osobiście bardzo się spodobało(bo w sumie crossover jest poniekąd gatunkiem fantasy, które uwielbiam). Pozostaje mi wrzucić opis:Brony, kuce i matematyka, czyli efekt motyla w praktyce. O tym, jak niewielka zmiana może mieć potężne efekty w przyszłości.O, jest opis(ubogi, bo wymyślany na szybko ). Teraz zostało mi odkryć dla waszych oczu linki trzech zacnych rozdziałów. Tera ja jestem autorem posta, więc... sam nie wiem co, ale mogę sam edytować. Opis w sumie ten sam. Rozdział 1Rozdział 2Rozdział 3Rozdział 4Rozdział 5Rozdział 6Rozdział 7Rozdział 8Rozdział 9Rozdział 10Rozdział 11Rozdział 12Rozdział 13Rozdział 14Rozdział 15Rozdział 16Rozdział 17Rozdział 18Rozdział 19Rozdział 20Rozdział 21 Rozdział 22 Rozdział 23 Rozdział 24 Rozdział 25 Rozdział 26 Rozdział 27 Rozdział 28 Rozdział 29 Rozdział 30 Rozdział 31 Epilog Edytowano Maj 16, 2015 przez Dolar84 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
derko666 Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Muszę przyznać, ciekawa historia, co by było, gdyby... Czekam na kontynuację Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 mam nadzieję że ciąg dalszy niedługo :-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GarrenPL Napisano Sierpień 7, 2012 Share Napisano Sierpień 7, 2012 Extra FF czekam na więcej!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huskykaski Napisano Sierpień 7, 2012 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2012 No to się ukażę waszym oczom i osobiście wrzucę czwarty rozdział. Romek jakoś to wrzuci ładnie do tego głównego posta. Dzięki wszystkim za dobre słowo i nie lękajcie się po mnie jechać za błędy (nie licząc małej ilości opisów i szybkiej akcji (a za błędy jechać Romka, bo to on poprawia, ja jestem matematykiem:D)) rozdział numer cztery Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huskykaski Napisano Październik 8, 2012 Autor Share Napisano Październik 8, 2012 Tak, wiem, że mnie kochacie... Mam poprawiony 5-ty rozdział ale potrzebuję ludzi do pomocy w poprawianiu kolejnych kilka już napisanych. Chętnych proszę o priva to w zamian dostaną rozdziały do 9-tego i jeśli będą chcieć to i kilka wyprzedzających je. Jaka okazja, zobaczyć je przed innymi. <<<5>>> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow.Dash. Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Super:pinkie2: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Rozdział - dobry, Historia - dobry, czy chcę więcej? - JUŻ SIĘ DOCZEKAĆ NIE MOGĘ!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Templariusz Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 Bardzo ciekawy pomysł na historię, gratuluje. Może to tylko mi się tak wydaje ale główny bohater wygląda mi teraz na Dungeon Mastera z gier RPG, który to teraz kieruje losami całej krainy. Choć inni mogą mieć inne zdanie. Nie mogę doczekać się dalszych części. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 26, 2012 Share Napisano Październik 26, 2012 MATEMATYKA cóż chcieć więcej? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huskykaski Napisano Grudzień 15, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2012 Rozdział 6 Rozdział 7 I'M BACK! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 Nareszcie! Biorę się za czytanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Grudzień 15, 2012 Share Napisano Grudzień 15, 2012 TAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........k!!!!!!!! Nareszcie będzie co czytać Już się dalszych części doczekać nie mogę, lecz jak wiadomo nie można popędzać pisarzy Więc czekam z (nie)cierpliwościę na dalsze rozdziały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huskykaski Napisano Grudzień 15, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 15, 2012 Dalsze bede wrzucać równolegle z FGE by wszyscy mieli w tym samym czasie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huskykaski Napisano Grudzień 20, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2012 Aaaaaaa.... Łapcie ósmy ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightbringer Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 Czyżbym czuł zapach shippingu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Kolejny świetny rozdział. Z niecierpliwością czekam na kolejny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Grudzień 21, 2012 Share Napisano Grudzień 21, 2012 Już widzę jak świat Equestrii zostaje zniszczony, bo Twi się zakochała Czekam na więcej epickiej sieczki z mózgu (bo matma ;P) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huskykaski Napisano Grudzień 23, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2012 9 10 Loffciam was <3 Ps. przed sylwestrem dam jeszcze jeden ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Grudzień 23, 2012 Share Napisano Grudzień 23, 2012 Emm... Mi się zdaje czy fabuła zaczęła już, nie lekko, a (bardzo) mocno odstawać od serialu? Mniejsza ważne jest tylko to że dobrze się czyta i ma chętkę na więcej I chyba komuś zaczyna odwalać... albo ma prorocze sny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huskykaski Napisano Grudzień 24, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2012 Wesołych świąt! Na FGE zaczyna się hejt, więc łapcie 11 rozdział przed nimi https://docs.google.com/document/d/1t2Eow5hVYh5nK-ec4Cz2Gnw-ge9DGLT-XIU8NRFmwQQ/edit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Log Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Dzięki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Grudzień 24, 2012 Share Napisano Grudzień 24, 2012 Huskykaski jesteś wielki! Kolejny świetny rozdział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huskykaski Napisano Grudzień 27, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2012 Obiecana dwunastka https://docs.google.com/document/d/1KoAX6ybWOoaHXz4pyG5VO0jmtOB9_wIBLKS9PGgU284/edit Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nyja Xores Napisano Grudzień 28, 2012 Share Napisano Grudzień 28, 2012 Coraz więcej zamieszaniaaa~ Coraz więcej rozwalaniaaa(wymiaru ;P)~ Już doczekać się nie mogę co się na Gali zdarzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się