Deszczu Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 (edytowany) Witajcie! Chciałem przedstawić wam prolog mojego pierwszego fika Sad life on earth. Powstał on dzisiaj z powodu "napadu weny twórczej" oraz oczywiśćie, że chciałem samemu napisać ff-a (przeczytawszy wiele innych stwierdziłem że sam muszę spróbować). No i udało się (tylko że yyy... jeszcze się nie udało, ale najbliższy zarys historii już mam). Ostrzegam że odstępy czasowe, w jakich będę publikować kolejne części mogą być różne, co oznacza że pierwszy rozdział może wyjść zarówno jutro, jak i za miesiąc. Krytyka mile widziana. Miłej lektury! Sad life on earth Prolog Rozdział I PS:Tag [mature] tylko ze względu na wulgaryzmy, które i tak trafiają się rzadko PS2: Zastanawiam się, czy wstawienie moich wypocin było dobrym pomysłem, gdyż podczas pisania tego posta przeglądarka zawiesiła mi się 2 razy (co zwyczajowo się nie zdarza), przez co musiałem zaczynać od nowa . Ktoś chyba nie chce abym kontynuował pisanie. Edytowano Czerwiec 5, 2015 przez Deszczu 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 Zamiast usuwać temat i zakładać go od nowa, po prostu edytuj pierwszy post pełnym edytorem. Dalej brak wymaganych tagów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 I jeszcze żeś popsuł kolor czcionki, która na ciemnym stylu jest teraz niewidoczna. Also, podpowiem, że brakuje tagu [NZ} Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 (edytowany) Prolog... najbardziej mainstreamowy na świecie Był sobie Brony który stracił wszystko i się zabił, gdzie trafił ? do magicznej krainy kucuf... mam nadzieję że dalej będzie ciekawiej... Doceniam własną inicjatywę w pisaniu ^^ jednak załatw sobie jakiegoś pre-Readera i włącz możliwość komentowania w doksie. Każdy Brony trafia tam po śmierci Edytowano Sierpień 22, 2014 przez Halik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoxton Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 Mało oryginalne na razie... I dodaj komentarze na google docs. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dagon Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 (edytowany) Gdzie jest dodawanie komentarzy ja się pytam? Kolejny Fic pt. "ginie młody brony który ma ciężko w życiu i trafia do Equestrii". #Edit. Zapomniałbym. Zmień tag [TCB] na [Human] Edytowano Sierpień 22, 2014 przez rkzm2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Discordia Napisano Sierpień 22, 2014 Share Napisano Sierpień 22, 2014 Mam pewne wątpliwości- na początek nasz bohater jest rozbity psychicznie, gdy trafia do Equestrii zaczął skakać z radości. Może byś to dopracował? Co do pomysłu - nie żeby szczyt oryginalności, ale mi się całkiem podobało, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 15, 2015 Share Napisano Maj 15, 2015 Przypadkowe usunięcie linku do opowiadania przy edycji posta. Chwilowo archiwizuje do czasu decyzji autora tematu o dalszych losach opowiadania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Czerwiec 5, 2015 Share Napisano Czerwiec 5, 2015 Link odzyskany - przywracam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deszczu Napisano Czerwiec 5, 2015 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2015 (edytowany) Po ponad sześciomiesięczniej przerwie, postanawiam podzielić się z Wami rozdziałem pierwszym. Odstęp pomiędzy częściami był tak długi, ponieważ niestety nie miałem czasu/chęci aby pisać dalej, lecz postanawiam z całą stanowczością reaktywować pomysł. Sam mam tylko nadzieję, że następna część opowiadania nie pojawi się w roku 2016, i że będzie się ono podobać .Rozdział I Edytowano Czerwiec 5, 2015 przez Deszczu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się