Jump to content

Sad life on earth [NZ][Sad][Adventure][Mature][Human]

Recommended Posts

Witajcie!

Chciałem przedstawić wam prolog mojego pierwszego fika Sad life on earth. Powstał on dzisiaj z powodu "napadu weny twórczej" oraz oczywiśćie, że chciałem samemu napisać ff-a (przeczytawszy wiele innych stwierdziłem że sam muszę spróbować). No i udało się  :soawesome: (tylko że yyy... jeszcze się nie udało, ale najbliższy zarys historii już mam). Ostrzegam że odstępy czasowe, w jakich będę publikować kolejne części mogą być różne, co oznacza że pierwszy rozdział może wyjść zarówno jutro, jak i za miesiąc. Krytyka mile widziana.

Miłej lektury!

Sad life on earth

Prolog

Rozdział I

PS:Tag [mature] tylko ze względu na wulgaryzmy, które i tak trafiają się rzadko

PS2: Zastanawiam się, czy wstawienie moich wypocin było dobrym pomysłem, gdyż podczas pisania tego posta przeglądarka zawiesiła mi się 2 razy (co zwyczajowo się nie zdarza), przez co musiałem zaczynać od nowa  :lunawrath: . Ktoś chyba nie chce abym kontynuował pisanie.

Edited by Deszczu
  • Upvote 1

Prolog... najbardziej mainstreamowy na świecie :twilight6:

Był sobie Brony który stracił wszystko i się zabił, gdzie trafił ? do magicznej krainy kucuf... mam nadzieję że dalej będzie ciekawiej... :NjdaT:

Doceniam własną inicjatywę w pisaniu ^^ jednak załatw sobie jakiegoś pre-Readera i włącz możliwość komentowania w doksie. :ppshrug:

Każdy Brony trafia tam po śmierci :derp6:

Edited by Halik

Gdzie jest dodawanie komentarzy ja się pytam?

Kolejny Fic pt. "ginie młody brony który ma ciężko w życiu i trafia do Equestrii".

#Edit. Zapomniałbym. Zmień tag [TCB] na [Human]

Edited by rkzm2012

• 8 months later...
  • 3 weeks later...

Po ponad sześciomiesięczniej przerwie, postanawiam podzielić się z Wami rozdziałem pierwszym. Odstęp pomiędzy częściami był tak długi, ponieważ niestety nie miałem czasu/chęci aby pisać dalej, lecz postanawiam z całą stanowczością reaktywować pomysł. Sam mam tylko nadzieję, że następna część opowiadania nie pojawi się w roku 2016, i że będzie się ono podobać :) .

Rozdział I

Edited by Deszczu