pepeh Napisano Listopad 10, 2015 Autor Share Napisano Listopad 10, 2015 45 minuty temu BlackHawk napisał: Dlatego używają makijażu, żeby zamaskować swój wiek To widzę,że jestem o wiele lepszy od nich mam 22 a dają mi 16,17. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Listopad 10, 2015 Share Napisano Listopad 10, 2015 56 minut temu pepeh napisał: A tak przy okazji,serio nie wiem czemu się niby kobiet o wiek nie pyta? Co to jakaś wielka tajemnica? Poza tym maskowaniem to podobno niekulturalne jest. A co do mane6 to nie zgadniemy póki nie dowiemy się ile u nich trwa rok Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Listopad 10, 2015 Autor Share Napisano Listopad 10, 2015 Według Was wszystko jest niekulturalne i czepiacie się o byle co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Listopad 11, 2015 Share Napisano Listopad 11, 2015 http://40.media.tumblr.com/290eef039f5d4040c40961461ff10892/tumblr_nnezujtpLp1u9kh9ko1_1280.jpg http://ask-tribrony.tumblr.com/image/117420318065 No właśnie. Kobiet się podobno o wiek nie pyta :P 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zexel Napisano Listopad 15, 2015 Share Napisano Listopad 15, 2015 W internetach: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gray Picture Napisano Listopad 15, 2015 Share Napisano Listopad 15, 2015 3 godziny temu Zexel ! napisał: W internetach: Już to ludzie pisali, ale zrobię to jeszcze raz. Widzimy tylko pół tortu, a po drugiej stronie też powinny być świeczki. Czyli według tej teorii Rainbow ma około 40 lat, co raczej nie jest możliwe.(Pod warunkiem, że zakładamy, iż czas w Eqestrii płynie tak samo jak na Ziemi, bez tego nie ma co się bawić w określanie wieku bohaterek). To po pierwsze. Po drugie, ilość świeczek nie zawsze odpowiada wiekowi solenizanta. Ja na torcie urodzinowym zwykle mam pięć świeczek, a latek mam trochę więcej. (Pięć ma, według mojej mamy, odpowiadać mojemu wiekowi mentalnemu). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Listopad 15, 2015 Autor Share Napisano Listopad 15, 2015 Ale to by miało sens nawet trochę bo jakby przyjąć,że w equestiańskich latach 40 to dla Nas 20. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Listopad 15, 2015 Share Napisano Listopad 15, 2015 20 minuty temu pepeh napisał: Ale to by miało sens nawet trochę bo jakby przyjąć,że w equestiańskich latach 40 to dla Nas 20. Równie dobrze kuce mogą żyć dwa razy dłużej niż ludzie i ich zmiany wyglądu też się tak skalują. Na torcie RD po prostu dali tyle świeczek, żeby nie było tam pusto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Selenium v.2 Napisano Listopad 15, 2015 Share Napisano Listopad 15, 2015 Moim zdaniem wiek mane6 w s1 oscyluje pomiędzy 17 a 20 rokiem życia: Twilight Sparkle - 18 lat Pinkie Pie - 17 lat (pasuje na bycie najmłodszą) Applejack - 19 lat Fluttershy - 18 lat ( w końcu o rok starsza od PP) Rainbow Dash - 18 lat Rarity - 20 lat ( prowadzi butik itd) Też nie wiemy jak wygląda system szkolnictwa albo lata w Equestrii więc nie możemy wyciągać wcześnie wniosków. Pozostaje nam czekać aż zdradzą nam to twórcy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts