Maćko z Bogdańca Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 - Raczej nie, Isaac Stark, bardzo mi miło - ukłonił się lekko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Sierpień 29, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2014 Alice zmierzyła go wzrokiem -Alice Holmes- Odpowiedzieła, podając mu rękę- Jak u ojca?- zapytała Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 - Wszystko w porządku, a u was? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Sierpień 29, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2014 - Dobrze- powiedziała, omiatając wzrokiem pokój -Pilnujcie czasu do obiadu. Właśnie... Która jest godzina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 -A ja jestem Hikari Tsukinio - opowiedziała z uśmiechem na twarzy Issacowi.Po tych słowach zwróciła się do Alice:-Może poszukamy gdzie tu mogą mieć zegar lub stołówkę.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 (( Pozwólcie, że zaproponuję godzinę )) ~ Jest godzina 11:32 - powiedział Jarvis z głośniczka w plecaku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 Add przeczytał kartkę. Odpisał dziewczynie. Podszedł do niej i wsadził jej kartkę w dłoń. Zmierzył młodego Starka wzrokiem i wyszedł z biblioteki do pokoju. Na kartce było napisane ,, Dziękuję za ostrzeżeni :)". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 - Nie mam pojęcia dlaczego mnie nie lubi chociaż mnie nie zna - powiedział gdy Add wyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Sierpień 29, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2014 [To niech będzie tak śniadanie- 6:30, obiad 12:00, kolacja 17:00] - Ah... Tak...- Alice popatrzała na kartkę i uśmiechnęła się- Wiesz. Każdy ma jakieś powody. Może chodzi o sprawy rodzinne?- zapytała, choć dobrze wiedziała, że tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko z Bogdańca Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 (( Jak możecie to wyjaśnijcie bo nie bardzo wiem o co chodzi xD )) - Również nie wiem, nic mi ojciec o nim nie mówił ale wiem, że ma powiązania ze Starkami - odpowiedział. - Muszę się czegoś dowiedzieć bo może to się skończyć wojną na "poduszki". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 -Możemy wrócić do pokoju, chciałam cię o coś prosić Alice.-Po czym ruszyła z nią do pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 (edytowany) Add na chwilę się zatrzymał. - Zapomniałem książki.- mruknął wracając do biblioteki. Gdy pszechodził obok regałów zauważył Alice. Uśmiechnął się do niej lekko, wziął książkę i wyszedł w o wiele lepszym chumorze. Edytowano Sierpień 29, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Sierpień 29, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2014 - Dobrze- odpowiedziała. Gdy Add przeszedł obok niej też się uśmiechnęła. Dotarły do pokoju - No to o co chciałaś mnie prosić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 Add spojrzał na Starka. - Jeśli nie wiesz o co chodzi to zapytaj swojego ojca.- pwiedział do niego na odchodnym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Sierpień 29, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2014 [jadę, więc będę rzadko odpisywać] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 [ Spoko.] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 -Chciałem cię prosić pomoc w uczesaniu włosów, wprawdzie sama ale kosztuje wiele wysiłku i bólu.-Z oczu poleciało jak parę łez po czym spojrzała błagalnie na Alice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Sierpień 29, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2014 To była dość nietypowa prośba - W domu też matka cię czesze?- zapytała zaciekawiona- Dobra, dawaj szczotkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 -Muszę sama to robić w domu, długo to trwa i przez to spóźniłam się do szkoły wielokrotnie- Po czym podała jej szczotkę a sama rozpieła swoje włosy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Sierpień 29, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2014 Alice westchnęła, ale zaczęła szczotkować włosy koleżanki. Po paru minutach skończyła - Spiąć je też? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 (edytowany) -Mogłabyś spiąc je w ten sam sposób gdyż to jedyny sposób aby zapanować na tak długimi włosami jaki znam-Hikari czekała aż jej nowa koleżanka skończy. Edytowano Sierpień 29, 2014 przez Wiecznie WnerwionyAtlantis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Sierpień 29, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2014 - Dobre- Alice ostrożnie zaczęła spinać włosy towarzyszko- I gotowe. Idę się przejść Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 (edytowany) Hikari ruszyła za Alice i w drodze z nią,odezwała się do niej:-Dziękuję ci za to co dla mnie zrobiłaś, więc postanowiłam się z tobą przejść.-I szła dalej z Alice. Edytowano Sierpień 29, 2014 przez Wiecznie WnerwionyAtlantis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Sierpień 29, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2014 - Przynajmniej nie będzie nudno. Och! Zapomniałam!- krzyknęła i wbiegła do pokoju. Po chwili wróciła- No, to chodźmy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Sierpień 29, 2014 Share Napisano Sierpień 29, 2014 -Masz rację że nie będzie, bo oto będę się starać,a więc możemy ruszać na dalszą wycieczkę po tym miejscu-I zaczęła iść z Alice. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts