Dean Ambrows Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Add ruszył w stronę basenu. Zobaczył że ktoś tam pływa ale miał to gdzieś i wskoczył bez ceregieli. Add ruszył w stronę basenu. Zobaczył że ktoś tam pływa ale miał to gdzieś i wskoczył bez ceregieli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 (edytowany) Imię: Lucy Nazwisko: HelRodzic (dla pewności): Hel (ta z komiksów Marvela z uniwersum Ultimate bo wygląda cool)Płeć: kobietaWiek(wszyscy zaczynamy od 16): 16Szczególna cecha: Potrafi kontrolować duszę zmarłych. Charakter: apodyktyczna, narwana, złośliwa, chamska, opryskliwa, przyjacielska. Wygląd: Edytowano Wrzesień 18, 2014 przez Mephisto Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 Add pływał sobie spokojnie w wodzie. Po chwili przyszedł mu do głowy pomysł. Zanurkował i zamknął oczy. Ciekawe ile wytrzymam bez powietrza? pomyślał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 18, 2014 Share Napisano Wrzesień 18, 2014 Lucy szła przez szkolne korytarze i mówiła coś pod nosem. - Cholerny Sig, nie dość że mi błędne informacje podał to jeszcze teraz nie chce mi zdradzić gdzie mam być. - powiedziała wkurzona. Po chwili błądzenia i wchodzenia w losowe drzwi trafiła na basen. Weszła do środka, podeszła do basenu i popatrzyła na osobę która jest w wodzie. Usiadła na brzegu i ściągnęła buta i puściła buta nad głową osoby żeby wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Kiedy but przeleciał nad głową Hikari, ta odwróciła się w stronę z której strony on przyleciał i już miała nakrzyczeć na osobę która rzuciła but lecz wtedy zauważyła że przy krawędzi basenu stoi nieznana jej dziewczyna i zamiast się wydrzeć się, odpłynęła:-Dlaczego rzuciłaś we mnie butem-Kiedy but przeleciał nad głową Hikari, ta odwróciła się w stronę z której strony on przyleciał i już miała nakrzyczeć na osobę która rzuciła but lecz wtedy zauważyła że przy krawędzi basenu stoi nieznana jej dziewczyna i zamiast się wydrzeć się, odpłynęła:-Dlaczego rzuciłaś we mnie butem- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 ((Miało to być do postaci Lucyfra ale trudno.) - Nie miałam pewności czy żyjesz czy może jesteś duchem. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Add poczuł jak coś szturchnęło w głowę. To był but. Wziął go i wypłynął. Po wyjściu zapytał. - Kogo to?-. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 (edytowany) (Następnym razem napisz dokładnie bo w basenie były dwie osoby) Edytowano Wrzesień 19, 2014 przez Wiecznie WnerwionyAtlantis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 (edytowany) ((Ta która była pod wodą. Lucy puścił but mu na łeb.)) - To moje. - powiedziała podnosząc rękę. Wystawiła bosą stopę. - No zakładaj. - rozkazała chłopakowi. Edytowano Wrzesień 19, 2014 przez Mephisto Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 (napisane jest w wodzie a nie pod wodą) Hikari zwróciła się do dziewczyny:-wiesz ze to niegrzeczne rzucać w ludzi butami-Po czym podpłynęła do Alice i odezwała się do niej:-jak tam samopoczucie, może potrzebujesz trochę wody-po tych słowach zaczęła się śmiać, starała się tak śmiać by nie urazić koleżanki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Add podszedł do niej i założył jej buta. Przyjrzał się dziewczynie. Po chwili złapał ją i skoczył z nią do wody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 (edytowany) - Faen! (Takie norweskie przekleństwo.) - uderzyła Adda w twarz i wyszła z wody. - Ty idioto! - krzyknęła i ściągnęła sukienkę, zaczęła ją wykręcać. Edytowano Wrzesień 19, 2014 przez Mephisto Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Add podpłynął ze śmiechem. - Niezły tyłek.- powiedział z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 (edytowany) ((Jakby co to ona ma gorset, pończochy i bielizne. Wszystko czarne.)) - Zamknij się! - krzyknęła zakładając sukienkę. - i wiem że zazdrościsz mi tyłka, ale twoje damskie ciałko i tak jest niezłe. - dodała uśmiechając się podle. Edytowano Wrzesień 19, 2014 przez Mephisto Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - To dla mnie prawdziwe pochlebstwo.- powiedział ze śmiechem . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - No, masz bardziej dziewczęce ciało niż ja. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 -Choć to coś ci na ucho powiem.- mruknął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Jeśli znowu wrzucisz mnie do basenu to przysięgam ci że po śmierci zaznasz wiecznych cierpień, bólu, głodu i strachu. - powiedziała ale podeszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Add zaśmiał się psychicznie. Podszedł do niej i zanim się skapnęła pocałował ją i uciekł do wody tłumiąc śmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Czy ty właśnie? - spojrzała na niego zdziwiona. - Nie, koniec. Walę to. Nie będziesz musiał czekać do śmierci żeby cierpieć... o nie nie, twoje życie będzie cierpieniem! - krzyknęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Czekam! Dawa!- krzyknął ze śmiechem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Mówisz i masz. - powiedziała i wyszła. - Sig, znajdź mi rzeczy tego białowłosego kolesia i przefarbuj je. Daje ci swobodę kolorów. Może cała tęcza. - powiedziała do ducha. Co prawda wyglądało to jakby mówiła do siebie ale trudno. Po chwili weszła na basen. - Lepiej sprawdź swoje ciuchy. - powiedziała ze złośliwym uśmiechem. W tym czasie Sig zajmował się powierzonym zadaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Przepraszam!- krzyknął wybiegając z basenu i klękając przed nią. - Tylko nie ciuchy.- powiedział płaczliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Nie denerwuje się córki Hel. - powiedziała szorstko i wepchnęła go do basenu, odwróciła się i wyszła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 (edytowany) Add pobiegł do pokoju z przerażeniem. Gdy tam wbiwgł krzyknął tylko i wrzucił wszystko do prania. Edytowano Wrzesień 19, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts