Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Lucy wyszła z basenu i zaśmiała się podle. Ruszyła na poszukiwanie miejsca gdzie mogła dowiedzieć się gdzie ma pokój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Add wyprał wszysko. Ubrał się i wyszedł z pokoju. Gdy wychodził wpadł na Lucy. Uśmiechnął się do niej. - Zawsze chciałem mieć takie trampki.- powiedział wskazując na buty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Pasują do twojego dziewczęcego ciałka. - wyszczerzyła się złośliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Dzięki. - powiedział śmiejąc się i idąc przez chwilę jak dziewczyna poruszając biorami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Powinieneś zostać modelką, masz do tego odpowiednią aparycje, wysoki, niedożywiony i dziwny. Perfekcyjnie. - powiedziała i ruszyła dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Nie jestem niedożywiony.- powiedział z uśmiechem. - Podobasz mi się.- powiedział odwracając się i idąc w stronę pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - A ty mi nie. - stwierdziła. - Niedożywiony i dziwny. Szkieletów mam już dość. - dodała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 W ręce Adda pojawił się skalpel. Miał nieodpartą chęc rozcięcia jej gorsetu lecz powstrzymał i poszedł dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - E, niedożywiony, po kiego ci ten skalpel? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Powiem ci jak nic mi nie zrobisz.- powiedział obracając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - No. Jeśli będziesz grzeczny to nic ci nie zrobię. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Miałem zamiar rozciąć ci gorset i koszulę.- powiedział złowieszczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - I tak byś nie pomacał, za wysokie progi chłoptasiu. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Założymy się?- zapytał z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 (edytowany) - Pewnie. - powiedziała. - Chcę zobaczyć jak próbujesz. - dodała uśmiechając się złowieszczo. Edytowano Wrzesień 19, 2014 przez Mephisto Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Add przyciągnął ją do siebie za sznurek i złapał z pierś. Nie ruszył się nawet z miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Czy ty mi macasz piersi? Koleś... pozwolił ci ktoś? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Tak. Ty. Chciałaś zobaczyć jak to robię. - powiedział poruszając po jej piersiach dłońmi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Byli tacy którym lepiej szło. - stwierdziła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Mam cie jeszcze całować?- zpytał zaciskając mocniej dłonie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Możesz zacząć od lizania. Ale nie piersi. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Add przyciągnął ją do siebie i zaczął całować. Nie spodziewał się że się na to zgodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 Lucy odepchnęła Adda. - Nie to miałam na myśli. Niżej, niżej niż myślisz. - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dean Ambrows Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 (edytowany) Add spojrzał na nią zdziwiony. - A o co ci chodzi?- zapytał Edytowano Wrzesień 19, 2014 przez Lucypher Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 19, 2014 Share Napisano Wrzesień 19, 2014 - Sam się domyśl. - powiedziała, minęła go i poszła dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts