Dead Radio Man Napisano Wrzesień 16, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2014 - Hmm, nie przeszkadza mi - Nadie powiedziała i ruszyła nagle poczuła jak Thomas chwycił się jej w pasie co ją zdezorientowało. Nagle usłyszała jak Thomas mówi coś dziwnego - Co znaczy Buena. - Powtórzyła z trudem słowo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 (edytowany) - Buena znaczy dobry ale po Hiszpańsku. Znaczy ma więcej znaczeń ale to jest główne. - powiedział. ((A tak przy okazji, Thomas ma przy pasie dwa rewolwery i małą ,,kaburę'' na karty. Mogą mu się rozsypać jak już dotrą do jakiegoś miejsca gdzie będą mogli stać)) Edytowano Wrzesień 16, 2014 przez Mephisto Pheles Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 16, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2014 - Znasz hiszpański? Nauczył byś mnie? - Zapytała z nadzieją Nadie wtulając się w Thomas co mogło z kolei go wyprowadzić z równowagi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 - W zasadzie to jestem Hiszpanem. I z przyjemnością cię nauczę. - powiedział i uśmiechnął. się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 16, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2014 - Fajnie - Ucieszyła się Nadie - będziemy mieli szansę się jeszcze kiedyś spotkać??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 - Cóż, przez kilka dni nie mam co wracać do swojego miasta więc sądzę że tak. A nawet wtedy nie powinno to być problemem, ale następnym razem postaram się nie być ścigany ani postrzelony. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 16, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2014 (edytowany) - Zawsze możesz dołączyć do plemienia, zaakceptował... - Nadie zdążyła się zahamować - myślę że by cię zaakceptowali - Uśmiechnęła się. Edytowano Wrzesień 16, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 - Czy ja wiem? Nie wiem czy takie życie jest dla mnie. Co prawda mógłbym spróbować ale kapelusz musi zostać. - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 16, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2014 - Dobrze to wracamy - Nadie ucieszyła się i zawróciła konia - Uwierz mi nikt ci nic nie zrobi, przynajmniej przy mnie - Uśmiechnęła się do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 - Trzymam cię za słowo. - powiedział z uśmiechem i poprawił kapelusz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 16, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2014 (edytowany) - I nie tylko za to mnie trzymasz - Nadie zażartowała i zaśmiała się wesoło. głos Nadie , lel wybrany na szybkiego https://www.youtube.com/watch?v=NrXL3KfNCqc Edytowano Wrzesień 16, 2014 przez Phoenix Luce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 Thomas uśmiechnął się. - Fakt. - powiedział. - Twoje plemie jest liczne? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 16, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 16, 2014 - Żyje w nim coś koło 400 ludzi - Powiedziała Nadie, powoli wyjechali z lasu i było już widać namioty. (( Okej ja lecę spać, wejdę jutro jeszcze około 8 pa :* i miłych snów.)) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 16, 2014 Share Napisano Wrzesień 16, 2014 ((.-. Bez,dwukropek gwiazdka mi tu ._.)) - Hm, nieźle. - skomentował, gdy zobaczył namioty przyjrzał się im. - Zawsze mnie ciekawiło jak się w tym mieszka. - stwierdził. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 17, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Nagle z namiotów wybiegło kilu wojowników, podbiegli do konia Nadie i zaczęli krzyczeć po indiańsku. - Wodzu czemu go przywiozłaś ze sobą - Powiedział pierwszy. - Wyrzućmy go szybko żeby nikt nie widział. - Nie - Odpowiedziała Nadie - Jest moim gościem i macie usunąć mi się z drogi, ale już! - Nadie krzyknęła na wojowników którzy się usunęli. Nadie przejechała i wjechała do obozu. - Nie martw się wszystko będzie dobrze - Powiedziała Nadie po angielsku - Mało kto zna tu język kolonistów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 - To na pewno będzie ciekawy dzień. - powiedział poprawiając kapelusz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 17, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Nadie podjechała do swojego namiotu i zsiadła z konia. - Pomóc ci zejść ? - Zapytała i uśmiechnęła się do Thomasa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 - Dam rade. - powiedział i zeskoczył z konia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 17, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2014 - Chodź - Nadie zaprosiła go do swojego namiotu. Nagle jej się przypomniało że zostawiła na wierzchu emblematy wodza. Już i tak nie było odwrotu. Weszła do namiotu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 Thomas wszedł do namiotu. Rozejrzał się. - Czekaj, ty jesteś wodzem? - zapytał zdziwiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 17, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2014 - No jestem - Powiedziała i założyła czapkę - Niespodzianka - Nadie uśmiechnął się - Masz szczęście że mnie spotkałeś bo inni od razu by cię zabili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frodo Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 [przepraszam was za nieobecność, ale wycieczka i te sprawy] Yava siedziała na wielkim kamieniu obserwując okolicę. Nagle zobaczyła w oddali znajomego konia. Gdy zwierze się trochę przybliżyło, zobaczyła, że siedzi na nim wódz i ktoś jeszcze. Gdy trochę później wjechali na obszar obozowiska, podeszła trochę bliżej. Nadie rozmawiała z przybyszem po języku osadników. Yava, która często zapuszczała się w tamte okolice wiele razy je słyszała, ale znała ledwo cztery słowa. Już chciała podejść do wodza, ale ona zniknęła w swoim namiocie, więc i ona powróciła do swoich spraw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 - Ta, fakt, fortuna ponownie była po mojej stronie. - powiedział uśmiechając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Wrzesień 17, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 17, 2014 - Chcesz coś porobić?? - Zapytała Nadie - Moja przyjaciółka potrafi pięknie śpiewać, może chciał byś posłuchać?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Wrzesień 17, 2014 Share Napisano Wrzesień 17, 2014 - Jeśli nikomu to nie będzie przeszkadzać to mogę. - powiedział i wyciągnął talię kart. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts