Generalek Posted September 22, 2014 Share Posted September 22, 2014 (edited) W związku z zamieszaniem po odejściu Cartoon Tigera cały event Nightmare Rarity został zapomniany. Już ja jednak zrobię co w mojej mocy, by to się zmieniło. Naszej Pani to zapomnienie również się nie spodobało. Zamiast jednak Was ukarać, da Wam jeszcze jedną szansę... W imieniu Czarnego Klejnotu ogłaszam konkurs plastyczny! Waszym celem jest oczywiście uchwycenie piękna Nightmare Rarity. Jak to zrobicie, wasza sprawa. Czy użyjecie ołówka, kredek, węgla, pędzla albo nawet myszki... Wasz wybór. Zasady konkursu: 1. Na pracy musi znajdować Nightmare Rarity. Nie ma ograniczeń co do wyboru postaci czy ich liczby, ale pamiętajmy, że jest konkurs o słynnej złe wersji Elementu Szczodrości. Powinna więc znajdować się na pierwszym planie. Słowo klucz: powinna. Jeśli macie jakiś nietypowy koncept dzieła, nie musicie się bać go wypróbować. 2. Oczywisty zakaz dzieł zawierających treści Clop/Gore. 3. Sposób wykonania pracy jest dowolny. 4. Plagiat będzie karany natychmiastową dyskwalifikacją. 6. Praca ma zostać wysłana do mnie lub Kanclerza prywatna wiadomością. 7. Każdy użytkownik może zgłosić dwie prace. Konkurs zakończy się 6 października o północy. Tak więc do rob... Chwila! Właśnie! Czyż nie wspomniałem o nagrodach specjalnych? Pani jest hojna... Niestety nie posiada pieniędzy na tym świecie, więc muszę być hojny za Nią . Zdobywca 1. miejsca otrzyma... kubek z nadrukiem Nightmare Rarity! http://maginarium.pl/pl/369-kubek-mlp-nightmare-rarity.html Zdobywcy 2. i 3. miejsca otrzymają plakaty z wybranym wcześniej przez siebie wzorem. Tak więc, brać w dłoń ołówki, kredki, pędzle, myszki i inne tego typu rzeczy... No i do roboty! Czarny Klejnot oczekuje! Edited September 22, 2014 by Generalek Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarostaXD Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Spróbuję coś narysować w najbliższym czasie ^^. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anathiela Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Również wezmę udział. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcia Posted September 25, 2014 Share Posted September 25, 2014 a co mi tam też wezmę udział. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loni Posted September 27, 2014 Share Posted September 27, 2014 Bardzo chętnie podejmę się wyzwania, Koszmarną Rarity będzie się ciekawie rysowało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berette Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 (edited) Jak znajdę czas, to również postaram się coś narysiać! Edited September 28, 2014 by Beret Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violett Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Biorę udział w konkursie, za niedługo coś powinnam nabazgrolić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kejos Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 No to spróbuję coś nabazgrać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Też spróbuję coś stworzyć c: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burning Question Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Hm w sumie dawno nie rysowałam a mam teraz mnóstwo wolnego czasu, więc... czemu nie? ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alciapl v2 Posted October 2, 2014 Share Posted October 2, 2014 Też coś narysuję. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Little Light Posted October 3, 2014 Share Posted October 3, 2014 Spróbuję coś narysować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marquise Fancypants di Coroni Posted October 6, 2014 Share Posted October 6, 2014 Uwaga! Termin nadsyłania prac zostaje przedłużony o jeden dzień! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burning Question Posted October 7, 2014 Share Posted October 7, 2014 uh, nie zdążyłam... http://i59.tinypic.com/fp79q9.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
Generalek Posted October 8, 2014 Author Share Posted October 8, 2014 To chyba oczywiste, ale tak oto upłynął termin nadsyłania prac. Wyniki pojawią się wkrótce. Zaznaczam, że zwycięzcy będą musieli udostępnić mi swoje dane osobowe, żebym mógł wysłać do nich nagrody. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarostaXD Posted October 18, 2014 Share Posted October 18, 2014 Kiedy będą wyniki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Generalek Posted October 18, 2014 Author Share Posted October 18, 2014 (edited) Problem leży w braku nagrody na forum. Graficy forumowi nie zajęli się jeszcze odznakami dla zwycięzców konkursu. Najwyżej zwycięzcy będą musieli nieco poczekać na swoje wirtualne nagrody. Wyniki powinny pojawić się jutro. Edited October 18, 2014 by Generalek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Generalek Posted October 23, 2014 Author Share Posted October 23, 2014 Ajajaj... przepraszam bardzo za tak dużą zwłokę, mogę jedynie usprawiedliwić, że to wina forum . Zasadniczo otrzymałem powiadomienia o otrzymaniu wiadomości od Markiza, która to zakończyła wybór zwycięzców. No cóż, konkurs trzymał swój poziom. Jedynie zwycięska praca odstawała dość mocno od reszty pod względem właśnie poziomu wykonania. Umiejętności pozostałych uczestników stały ogólnie na równym poziomie, co mnie osobiście cieszy, bo mogę szczerze powiedzieć, że wszyscy mieli równe szanse. Tak więc, zaczynajmy... Zwycięzcą konkursu "Czarny Klejnot" oraz zdobywcą kubka Nightmare Rarity (ufundowanego przeze mnie) jest... Loni! Zwycięska praca: Drugie miejsce zajmuje... AlciaPL v2! Natomiast trzecie miejsce wędruje do... Karcia Naturalnie, laureaci 2. i 3. miejsca otrzymują nagrody pocieszenia, czyli plakaty z wybranymi przez wzorami. Wkrótce zaś w "Portrecie Nightmare Rarity" pojawią się prace pozostałych uczestników. Zwycięskie prace trafią do pierwszego postu, bo zasługują w końcu na wyróżnienie. Proszę zwycięzców o przesłanie mi prywatnej wiadomości zawierającej dane osobowe (imię i nazwisko, adres [oczywiście wraz z kodem pocztowym])(w przypadku 2. i 3. miejsca również obrazek, który ma się znaleźć na plakacie). To wszystko. Dziękuję za uwagę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berette Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Najszersze gratulacje dla zwycięzców! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Ja również gratuluję zwycięzcom. Bardzo piękne prace~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Gratulejszyn! pierwsza praca jest mega i rządzi i w ogóle! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alciapl v2 Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Wow! Pierwsza praca naprawdę wymiata! I dziękuję za uznanie. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Generalek Posted October 23, 2014 Author Share Posted October 23, 2014 Do zwycięzców: nie obrazicie się, jeśli otrzymacie zwykłe nagrody Nightmare Rarity? Specjalnych odznak chyba się nie doczekam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violett Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Pierwsza praca jest niesamowita! Gratulacje zwycięzcom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alciapl v2 Posted October 23, 2014 Share Posted October 23, 2014 Do zwycięzców: nie obrazicie się, jeśli otrzymacie zwykłe nagrody Nightmare Rarity? Specjalnych odznak chyba się nie doczekam... Dla mnie wystarczy tylko nagroda. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts