Generalek Napisano Wrzesień 22, 2014 Share Napisano Wrzesień 22, 2014 (edytowany) W związku z zamieszaniem po odejściu Cartoon Tigera cały event Nightmare Rarity został zapomniany. Już ja jednak zrobię co w mojej mocy, by to się zmieniło. Naszej Pani to zapomnienie również się nie spodobało. Zamiast jednak Was ukarać, da Wam jeszcze jedną szansę... W imieniu Czarnego Klejnotu ogłaszam konkurs plastyczny! Waszym celem jest oczywiście uchwycenie piękna Nightmare Rarity. Jak to zrobicie, wasza sprawa. Czy użyjecie ołówka, kredek, węgla, pędzla albo nawet myszki... Wasz wybór. Zasady konkursu: 1. Na pracy musi znajdować Nightmare Rarity. Nie ma ograniczeń co do wyboru postaci czy ich liczby, ale pamiętajmy, że jest konkurs o słynnej złe wersji Elementu Szczodrości. Powinna więc znajdować się na pierwszym planie. Słowo klucz: powinna. Jeśli macie jakiś nietypowy koncept dzieła, nie musicie się bać go wypróbować. 2. Oczywisty zakaz dzieł zawierających treści Clop/Gore. 3. Sposób wykonania pracy jest dowolny. 4. Plagiat będzie karany natychmiastową dyskwalifikacją. 6. Praca ma zostać wysłana do mnie lub Kanclerza prywatna wiadomością. 7. Każdy użytkownik może zgłosić dwie prace. Konkurs zakończy się 6 października o północy. Tak więc do rob... Chwila! Właśnie! Czyż nie wspomniałem o nagrodach specjalnych? Pani jest hojna... Niestety nie posiada pieniędzy na tym świecie, więc muszę być hojny za Nią . Zdobywca 1. miejsca otrzyma... kubek z nadrukiem Nightmare Rarity! http://maginarium.pl/pl/369-kubek-mlp-nightmare-rarity.html Zdobywcy 2. i 3. miejsca otrzymają plakaty z wybranym wcześniej przez siebie wzorem. Tak więc, brać w dłoń ołówki, kredki, pędzle, myszki i inne tego typu rzeczy... No i do roboty! Czarny Klejnot oczekuje! Edytowano Wrzesień 22, 2014 przez Generalek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Spróbuję coś narysować w najbliższym czasie ^^. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Wrzesień 23, 2014 Share Napisano Wrzesień 23, 2014 Również wezmę udział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Wrzesień 25, 2014 Share Napisano Wrzesień 25, 2014 a co mi tam też wezmę udział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loni Napisano Wrzesień 27, 2014 Share Napisano Wrzesień 27, 2014 Bardzo chętnie podejmę się wyzwania, Koszmarną Rarity będzie się ciekawie rysowało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Wrzesień 28, 2014 Share Napisano Wrzesień 28, 2014 (edytowany) Jak znajdę czas, to również postaram się coś narysiać! Edytowano Wrzesień 28, 2014 przez Beret Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Biorę udział w konkursie, za niedługo coś powinnam nabazgrolić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kejos Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 No to spróbuję coś nabazgrać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Też spróbuję coś stworzyć c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Hm w sumie dawno nie rysowałam a mam teraz mnóstwo wolnego czasu, więc... czemu nie? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Październik 2, 2014 Share Napisano Październik 2, 2014 Też coś narysuję. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Little Light Napisano Październik 3, 2014 Share Napisano Październik 3, 2014 Spróbuję coś narysować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marquise Fancypants di Coroni Napisano Październik 6, 2014 Share Napisano Październik 6, 2014 Uwaga! Termin nadsyłania prac zostaje przedłużony o jeden dzień! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Październik 7, 2014 Share Napisano Październik 7, 2014 uh, nie zdążyłam... http://i59.tinypic.com/fp79q9.png Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Październik 8, 2014 Autor Share Napisano Październik 8, 2014 To chyba oczywiste, ale tak oto upłynął termin nadsyłania prac. Wyniki pojawią się wkrótce. Zaznaczam, że zwycięzcy będą musieli udostępnić mi swoje dane osobowe, żebym mógł wysłać do nich nagrody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Październik 18, 2014 Share Napisano Październik 18, 2014 Kiedy będą wyniki ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Październik 18, 2014 Autor Share Napisano Październik 18, 2014 (edytowany) Problem leży w braku nagrody na forum. Graficy forumowi nie zajęli się jeszcze odznakami dla zwycięzców konkursu. Najwyżej zwycięzcy będą musieli nieco poczekać na swoje wirtualne nagrody. Wyniki powinny pojawić się jutro. Edytowano Październik 18, 2014 przez Generalek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Październik 23, 2014 Autor Share Napisano Październik 23, 2014 Ajajaj... przepraszam bardzo za tak dużą zwłokę, mogę jedynie usprawiedliwić, że to wina forum . Zasadniczo otrzymałem powiadomienia o otrzymaniu wiadomości od Markiza, która to zakończyła wybór zwycięzców. No cóż, konkurs trzymał swój poziom. Jedynie zwycięska praca odstawała dość mocno od reszty pod względem właśnie poziomu wykonania. Umiejętności pozostałych uczestników stały ogólnie na równym poziomie, co mnie osobiście cieszy, bo mogę szczerze powiedzieć, że wszyscy mieli równe szanse. Tak więc, zaczynajmy... Zwycięzcą konkursu "Czarny Klejnot" oraz zdobywcą kubka Nightmare Rarity (ufundowanego przeze mnie) jest... Loni! Zwycięska praca: Drugie miejsce zajmuje... AlciaPL v2! Natomiast trzecie miejsce wędruje do... Karcia Naturalnie, laureaci 2. i 3. miejsca otrzymują nagrody pocieszenia, czyli plakaty z wybranymi przez wzorami. Wkrótce zaś w "Portrecie Nightmare Rarity" pojawią się prace pozostałych uczestników. Zwycięskie prace trafią do pierwszego postu, bo zasługują w końcu na wyróżnienie. Proszę zwycięzców o przesłanie mi prywatnej wiadomości zawierającej dane osobowe (imię i nazwisko, adres [oczywiście wraz z kodem pocztowym])(w przypadku 2. i 3. miejsca również obrazek, który ma się znaleźć na plakacie). To wszystko. Dziękuję za uwagę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 Najszersze gratulacje dla zwycięzców! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 Ja również gratuluję zwycięzcom. Bardzo piękne prace~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 Gratulejszyn! pierwsza praca jest mega i rządzi i w ogóle! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 Wow! Pierwsza praca naprawdę wymiata! I dziękuję za uznanie. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Październik 23, 2014 Autor Share Napisano Październik 23, 2014 Do zwycięzców: nie obrazicie się, jeśli otrzymacie zwykłe nagrody Nightmare Rarity? Specjalnych odznak chyba się nie doczekam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 Pierwsza praca jest niesamowita! Gratulacje zwycięzcom! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Październik 23, 2014 Share Napisano Październik 23, 2014 Do zwycięzców: nie obrazicie się, jeśli otrzymacie zwykłe nagrody Nightmare Rarity? Specjalnych odznak chyba się nie doczekam... Dla mnie wystarczy tylko nagroda. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts