BlackBird Napisano Styczeń 17, 2016 Share Napisano Styczeń 17, 2016 Otrzymuje pan bana z bardzo ważnego powodu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 17, 2016 Share Napisano Styczeń 17, 2016 Ban za suchar tygodnia *bierze z tostera* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 17, 2016 Share Napisano Styczeń 17, 2016 *odkłada tost* Ban za bawienie się jedzeniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 (edytowany) *przygląda się sucharowi* Fak-tycznie przypalony. Derpy! *wychodzi bąbelek za pokoju* Masz bana ze śniadania. Teraz dzwoń po hydraulika. *bierze telefon* Derpy, przecież to jest banan. Ile razy mam ci mówić abyś nie okradała małpy sąsiada. *squeek* A teraz dzwoń naprawdę, bo jeszcze gliny Celestii się tu zejdą i zostanie z nas mokra plama jak z tego dżemu. *Derpy gada z hydraulikem o tosterze* Widzi pan! Pańska dziewczyna naskrobała z pogodą nie lada, a teraz panu umywalkę szlag trafił. Biorę się już do roboty. *naprawia umywalkę* Naprawione. Mam na dzieję, że więcej się to nie powtórzy. Do widzenia! *hydraulik dostaje bity i wylatuje za drzwi* Do dzisiaj! *zamyka drzwi* No cóż moja panno. Czas się zabawić w kotka i myszkę z naszymi wrogami. Allons-y! *klacz rumieni się z podeskcytowania* *ogierowi zamazuje się obraz i zaczyna słyszeć jakieś odgłosy* Derpy. Słyszysz to co ja? Pomóż mi proszę... *klacz próbuje dać z siebie wszystko, ale na daremnie* *traci przytomność i budzi się nagle w innym, ludzkim świecie, w szpitalnej hali operacyjnej* Na słodką Celestię, co się tu do cholery wyprawia?! *wszyscy hilurdzy patrzą na niego jak wryci* *chwilę później podchodzi do niego zaniepokojona pielęgniarka i pyta* Doktorze, czy możemy już operować? *Doktor widzą w co się wpakował, uspokaja się i rzecze* Przepraszam. Ekhm! Od czego zaczynamy? Edytowano Styczeń 18, 2016 przez Lucas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 (edytowany) Bany za : Rozwalanie Kradzież *siedzi w domu* Ach... Gdzie moje banany?Pewnie sąsiedzi mnie okradli *przechodzi przez światy do Ludzkiego świata* Edytowano Styczeń 18, 2016 przez TwilightSpringTrapPL Rozszerzenie Postu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 Ban za wielką wyobraźnię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 Ban za Keep Calm and be Brony xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 13 godziny temu Świeży rekrut napisał: Ban bo jutro do szkoły Ja tam mam ferie! BAN ZA TO, ŻE JESTEŚ SZATANEM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 Ban w imię Gwardii Królewskiej Celestii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 Ban za powoływanie się na imię "Gwardii Królewskiej Celestii". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 Ban za dość ograniczoną kreatywność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 (edytowany) *wkurzam się* *wbijam Tomkowi na chatę i wrzeszczę:* Ban za niedocenianie mojego braku kreatywności *wychodzę jakby nigdy nic* Nabijanie postów level: MASTER. Edytowano Styczeń 18, 2016 przez MasterOfRainbows Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 Ban za patrzenie na Fluttershy z góry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 Ban za avatar który mi się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 ban, bo mi się tak podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ampere Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 Ban, bo mi się ten ban wcale nie podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 Ban za Terrorystów w Equestrii... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 ban bo tak mi się chce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 (edytowany) *Daje użytkownikowi powyżej* "BANan Niedowierzania" Właściwości: Ba(na)nuje cię za ban(an)owanie innych. Opis: "W dodatku do banana jest miłość Minionków <3" Edytowano Styczeń 18, 2016 przez MasterOfRainbows Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 Ban za *wzywa zombie* Zło xD -to ci potrzeba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 ban tak poprostu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 Ban za ban za śmiadanie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 *Daje użytkownikowi powyżej* "Kostur Idioty" Właściwości: Od teraz mianuję cię ... idiotą. Opis: "Teraz możesz w spokoju banować innych." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashidania Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 ban! za mianowanie kogoś idiotą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FoxySpring Napisano Styczeń 18, 2016 Share Napisano Styczeń 18, 2016 *Daje użytkownikowi powyżej* "RKM Baner Storm" Właściwości:Strzelanie Banami Opis:"Ban banem ale RKM lepsze xD"... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się