Świeży rekrut Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 (Polemić? Pisać poetykę? Że co?) Ban, bo nie wiem, o czym kolega z góry mówi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Ban bo niedokładnie czytasz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 ban bo robi się tu off top Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Ban gdyż już się zakończył i masz dużą głowę (za to też ban się należy) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Ban, bo już wiem, o co Ci chodziło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Ban bo czasem Ja sam nie wiem o co mi chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 ban za to że nie dogadałam się z kimś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Czerwiec 11, 2016 Share Napisano Czerwiec 11, 2016 Ban bo woli Ratcheta od Clanka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 (edytowany) Udzielam Ci bana gdyż nie wiem z kim @Ratchet się nie dogadała (i widzę niebieską kreskę ) Edytowano Czerwiec 12, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 ban za to że wspomniał o mnie w poście Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 12, 2016 Share Napisano Czerwiec 12, 2016 Udzielam ci łask... znaczy bana ponieważ mogę, a gdy mam "władzę" to pragnę ją wykorzystać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 Ban, bo mam jutro egzamin. I to, że kolega powrócił do czytania, comnie dziwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 5 godzin temu Świeży rekrut napisał: Ban, bo mam jutro egzamin. I to, że kolega powrócił do czytania, comnie dziwi. Przecież sugerowałem Ci cały czas, że powrócę Banuję Cię za to, że mnie nauczyciel oszwabił, powiedział, że nie zasuguję na 2 i kazał coś napisać, po czym wpisał mi 6 (fuck logic). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 ban za to że mi się ostatnio w życiu wszystko jebie. (serio dosłownie wszystko) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 (edytowany) 43 minuty temu Ratchet napisał: ban za to że mi się ostatnio w życiu wszystko jebie. (serio dosłownie wszystko) Prawa Murphy’ego nigdy nie śpią Banuję Cię bo ubolewam nad tym, a nic innego nie jestem w stanie zrobić Edytowano Czerwiec 16, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 Ban za yyy... Kurde!!! Miałem to w głowie . Dobra inaczej, ban za bana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 8 minut temu Mr. ChemicalScratch napisał: Ban za yyy... Kurde!!! Miałem to w głowie . Dobra inaczej, ban za bana. Dobre. Ban za to, że miałeś coś w głowie, ale już nie masz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 1 minutę temu michalski9 napisał: Dobre. Ban za to, że miałeś coś w głowie, ale już nie masz Takie życie, ban za tego tam pac-mana k. słowa Dobre. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 (edytowany) Zaznaj mego bana, którego Ci daję za Twe robotyczne zainteresowania (i za to, że nie popchnąłeś jeszcze tej dziedziny do przodu, zagęszczaj ruchy ziom ) Edytowano Czerwiec 16, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 Właśnie teraz michalski9 napisał: Zaznaj mego bana, którego Ci daję za Twe robotyczne zainteresowania (i za to, że nie popchnąłeś jeszcze tej dziedziny do przodu, zagęszczaj ruchy ziom ) Mam ostrą rywalkę i nie mogę działać na forum. Ban za tego bana. Michalski9!!!. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 2 minuty temu Mr. ChemicalScratch napisał: Mam ostrą rywalkę i nie mogę działać na forum. Ban za tego bana. Michalski9!!!. Zaprzyjaźnij się ze swym wrogiem. Ban za to że jeszcze tego nie zrobiłeś (i za to że napisałeś mój nick z dużej litery, to całkiem miłe). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 2 minuty temu michalski9 napisał: Zaprzyjaźnij się ze swym wrogiem. Ban za to że jeszcze tego nie zrobiłeś (i za to że napisałeś mój nick z dużej litery, to całkiem miłe). Mowy nie ma michalski?!!!. "Mam cię na oku . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 (edytowany) 1 minutę temu Mr. ChemicalScratch napisał: Mowy nie ma michalski?!!!. "Mam cię na oku . Why? Ja Ciebie bardziej Daję Ci bana, za to żeś Ty Mi zapomniał dać Edytowano Czerwiec 16, 2016 przez michalski9 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 Właśnie teraz michalski9 napisał: Why? Ja Ciebie bardziej Daję Ci bana, za to żeś Ty Mi zapomniał dać Fakt. Ban za twoje zainteresowania "Wszystko i nic" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 Właśnie teraz Mr. ChemicalScratch napisał: Fakt. Ban za twoje zainteresowania "Wszystko i nic" Nie masz prawa Mnie za to banować No może trochę masz.. Banuję Cię, bo Twój awatar sprawia, że wydajesz się przyjazną osobą (podejrzane ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się