Gość Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 5 minut temu michalski9 napisał: Nie masz prawa Mnie za to banować No może trochę masz.. Banuję Cię, bo Twój awatar sprawia, że wydajesz się przyjazną osobą (podejrzane ) To prawda michalski Kiedyś cię złapię we Wrocławiu lub na Polconie. Ban za twoje podejrzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 2 minuty temu Mr. ChemicalScratch napisał: To prawda michalski Kiedyś cię złapię we Wrocławiu lub na Polconie. Ban za twoje podejrzenia Też to planowałem właśnie Na MLK będę w czerwcu więc spoko. Banuję Cię za to, że nie pisałeś postów przez ponad 8 miesięc w 2014 roku (ma się znajomości, to się wie hehe ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 3 minuty temu michalski9 napisał: Też to planowałem właśnie Na MLK będę w czerwcu więc spoko. Banuję Cię za to, że nie pisałeś postów przez ponad 8 miesięc w 2014 roku (ma się znajomości, to się wie hehe ) Nie chce mi się pisać postów. Byłeś na Sky Tower?. Ban za zwrócenie uwagi . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 3 minuty temu Mr. ChemicalScratch napisał: Nie chce mi się pisać postów. Byłeś na Sky Tower?. Kolejny leń Nie byłem, choć mieszkam jakieś 500m od niego Banuję Cię za to, że Leszno jest dalej niż Strzegom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 Ban za słowo leń . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 Ban za to, że "prawda w oczy kole" (i za to, że nie odpisujesz ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 No to @michalski9 dostaje bana zaa............ 2 minuty temu michalski9 napisał: Ban za to, że "prawda w oczy kole" (i za to, że nie odpisujesz ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 Właśnie teraz Immo napisał: No to @michalski9 dostaje bana zaa............ Ban za kreatywność @Immo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 Mnie ban? Ło ty jeden.... Ban za to ze mam bana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 Banuję Cię bo ludzie mi nie odpisują, no i za nieposłuszeństwo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 to ja cię zbanuję za to ze jutro piatek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 Właśnie teraz Immo napisał: to ja cię zbanuję za to ze jutro piatek Co i za takie coś banujesz Mnie? Banuję Cię, bo zbyt mało umiem by zrealizować cele krótkoterminowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 Niniejszym użytkownik @michalski9 zostaje zbanowany za nadużywanie urządzeń gospodarstwa domowego 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 1 minutę temu Immo napisał: Niniejszym użytkownik @michalski9 zostaje zbanowany za nadużywanie urządzeń gospodarstwa domowego To jest według Ciebie nadużywanie? Ty chyba jeszcze nie widziałeś jak nadużywam urządzeń gospodarstwa domowego Banuję Cię za generowanie dość formalnie brzmiących komunikatów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 Banuję cie za to że stopy mi jadą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 Właśnie teraz Immo napisał: Banuję cie za to że stopy mi jadą Banuję Ciebie bo nie wiem gdzie jadą (jedziesz na rolkach? ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 Nie. Banuję cie za zbyt pochopne używanie krajalnicy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 2 minuty temu Immo napisał: Banuję cie za zbyt pochopne używanie krajalnicy! Co o tym wiesz? Gadaj! Z kim rozmawiałeś? Udzielam Ci bana, bo zbyt dużo wiesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DestroyerOfTheSystem Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 Udzielam ci bana na dawanie mi bana 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 ban za to że mam duchy w domu i wszystko spada mi z półek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 Właśnie teraz Ratchet napisał: ban za to że mam duchy w domu i wszystko spada mi z półek Daję Tobie i Im bana za to, że po prostu o tym nie porozmawiacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 (Może i mówiłeś, ale nie sądziłem, że tak... prędko? Kolego @michalski9) Ban, bo dopiero co wróciłem i wkurzony jestem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rory Mercury Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 (edytowany) ban za to że cie tu nie było i że jesteś wkurzony i za to że się nie odzywasz od kilku dni do mnie Edytowano Czerwiec 16, 2016 przez Ratchet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 5 minut temu Świeży rekrut napisał: (Może i mówiłeś, ale nie sądziłem, że tak... prędko? Kolego @michalski9) Ban, bo dopiero co wróciłem i wkurzony jestem. Yay, znowu nazwał mnie tak Aż tak źle? Ban bo nie wiem jaka sytuacja u Cb. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Świeży rekrut Napisano Czerwiec 16, 2016 Share Napisano Czerwiec 16, 2016 Ban, za to, że czas, to u mnie towar, jak dla narkomana koka. @Ratchet :/ Niestety. (Nie @michalski9, nie jest tak źle. Po prostu, sądziłem, że mogę jeszcze odkładać 3 Akt. Ale cóż... trzeba coś tam ruszyć.) Ban, bo jakoś tak nie za dobrze się czuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się